Потреба змін на ЛФ

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Liliyah Romanova, 20 кві 2009.

?

що робимо з кармою?

Голосування закрито 27 кві 2009.
  1. відмінити карму цілковито

18,4%
  2. прибрати "пальці", залишити лише терези

6,1%
  3. відмінити карму лише в розділах Мистецтво, Свята і вітання, Кімната сміху, Фото

22,4%
  4. відібрати в "пальців" числове значення

53,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

А логіка в тому, щоб лайки меньше було. А то...ввійшов...зареєструвався...нагадив...втік... А потім на 20-ти сторінках абсолютно здорові люди чубляться між собою... Я доступно пояснив "логіку"?:)

• Подобається Подобається x 1
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Теоритично, на ВІП горлопанів нема (і конфліктів, відповідно).

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Таке простіше витерти. Пишете пп модерам і все.

4. Багіра

Багіра Well-Known Member

ой, я така схвильована, така схвильована :))) - стільки всього почалося, як мене не було...
    змін треба було вже давно, підтримую на всі 100!
    варіант з опитування для себе ще не вибрала...
    можна відмінити повністю, але тоді появляться флудливі дописи типу "в яблучко" "+1" і тп. то дратує
    можна і треба у фото, віршах, анекдотах... в принципі не маю нич проти, але той копіпейст то маразм... на власному прикладі прозріла як увиділа, що сама мала сто чи двісто там плюсів, була певний час частою гостей анекдотів, потім надоїло... теми потрібні, дають ізюминку форуму, але карму за них давати точно не варто...
    варіанти забрати пальці, терези чи чисельність щось не уявляю, може поекспериментувати?!

Згідна, що багато форумлян, що зара відхрещуються від карми, якщо не кармозалежні, то хоч разок тішились нею... повністю байдужих одиниці... і щирих теж одиниці... особисто я тішусь кармі, приємно, що тебе підтримують і розуміють інші, а то по житті деколи блукаєш в сумнівах...

але використовувати карму для самоутвердження - проти! в принципі хай би було людям, як їм то важливо, але то починає впливати на форум і на інших форумлян, які прагнуть спілкуватися, а не самоутверджуватися і набивати собі самооцінку...

вже ділилась з деякими форумлянами, що з кармою можна придумати якийсь оптимальний варінт, який є на інших форумах...нпр,
    карма додається лише за час перебування на форумі - за кожен місяць +1 і за кількість дописів +за кожну сотню (але останнє не дуже - бо будуть флудити)
    або обмеженість виставляння карми на добу... однак тільки не одному учаснику (як на острові - пише "ви маєте поставити ще комусь, перш ніж ставити цьому дописувачу" Сорі, пупере:) )

короче, хай вирішить голосування, але його варто розширити чи шо...

• Подобається Подобається x 5
  5. Полковник

Полковник миється в бані

Прошу прощения, АЛЕ это слово для меня до сих пор загадка!

6. Liliyah Romanova

Ось такий малюночок - [​IMG]
    По-вашому - весьі.

7. Полковник

Полковник миється в бані

Просто я не знал как деньги передать....

8. Liliyah Romanova

Це буде викидатися, бо флуд. Про це говорить один із пунктів у першому пості. :)

9. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

LR, прокоментуйте пост № 115, пліз. Хотілося б знати, чия то ідея відмінити карму і хто її підтримує. Бо наразі серед форумного загалу, як показує тема, маємо різні позиції.

ЗІ: і до речі -- де ваша логіка? Агітуєте за відміну карми, а тим часом нею користуєтеся :)))

• Подобається Подобається x 4
  10. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

було би ЧТО, а КАК придумаєм :)

в результатах голосування видно хто як проголосував

11. Liliyah Romanova

Може, то вас в ігнор відправити. І так мало користі з читання дописів. Я ж написала, що я проти ампутації карми. Просто саме я відкрила тему, але я не лише від себе писала.
    До речі, ви оминули допис №118.
    За відміну карми я не агітую. Тому й писала, що пупера теж не зрозуміли.

12. Вадюшка

Хм, якщо додати до цього ланцюжку етап "...сплатив статус ВІП...", то становиться зрозумілим, що Ваш рецепт зовсім не є універсальним.

А це, знаєте, як в тому єврейському анекдоті: "не хотел бы -- не дал бы" :) У тому сенсі, що якщо абсолютно здорові люди лише чекають приводу, щоб почубитися, то вони його знайдуть у всякому випадку.

13. Peri

Peri Well-Known Member

все як у житті - хтось самостверджується,хтось просто спілкується.одному - більш принципово *заробити карму*,іншому - менш.*пальчики*полегшують виразити своє ставлення,одночасно не *засмічуючи*форум.зрештою,завжди все можна змінити.тому проголосувала за 4 варіант.

• Подобається Подобається x 6
  14. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

І понудити. :bad:

15. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

факт... не той юзер "Занудою" назвався у нас :)

как обманчива природа (с) ёжик

• Подобається Подобається x 7
  16. Полковник

Полковник миється в бані

Голосовать не буду.
    ИБО:

17. Вадюшка

Ну то відправте. Можна подумати, це автоматично зніматиме питання, які вам некомфортно бачити.

Зі стартового посту це зовсім не очевидно, імхо. А навіть якщо так, то чому ж, якщо навіть серед адмін/модер. складу нема єдності, не включили варіант "залишити як є" до опитування?

А що я мав на нього відповісти? Як на мене, проконсультуватися у спільноти щодо необхідності та методів поліпшення форуму -- річ цілком природна і вельми бажана, тому і окремих подяк з цього приводу висловлювати начебто й не конче :mocking:

• Подобається Подобається x 3
  18. Liliyah Romanova

Ого, яка одноголосність. :)) :)) :))
    Ще би з кармою до такої однодумності дійшли. :)))

Та мені паралельно. Просто лінь на тошнотні питання відповідати. Ви даремно вважаєте, що аж такий умілець некомфортні питання ставити, радше недолугі. :pardon:
    Сприйміть стартовий пост, як звернення адмінів до форумлян, а не як особисту візію ЛР, тоді вам легше стане.
    Бо в цьому адміни та модери однозначно певні, що залишити, як є, не можна. :)

• Подобається Подобається x 2
  19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Так він не індикується публічно у гілці.
    А так - запуляли якомусь **** десять раз по мінусу - має значний педагогічний ефект.

І лічильник нехай залишиться. "-130" - відразу ясно, що то за тип.

P.S. А слабО поставити мені два плюси й привітати з 14000 !

• Подобається Подобається x 8
  20. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Я,проголосувавши за 4-ий варіант,сиджу і автоматично натискаю "пальчик вверх" дописам,з котрими повністю погоджуюсь в цій темі. Залишіть цей варіант,адже завжди приємно відчути підтримку в життєвій позиції,переживаннях,розраду в проблемах,не заради додаткових цифр,а просто заради небайдужості до дописів....ІМХО;)

• Подобається Подобається x 10
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)