Потреба змін на ЛФ

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Liliyah Romanova, 20 кві 2009.

?

що робимо з кармою?

Голосування закрито 27 кві 2009.
  1. відмінити карму цілковито

18,4%
  2. прибрати "пальці", залишити лише терези

6,1%
  3. відмінити карму лише в розділах Мистецтво, Свята і вітання, Кімната сміху, Фото

22,4%
  4. відібрати в "пальців" числове значення

53,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. syavych

syavych копач

Карму тре', але не в такому вигляді як зараз. "Пальці" - це так, просто сподобався допис, карма ж - це щось важливіше, потрібна радше у випадках коли допис справді допоміг чи має досить важливий (для кармодавача) інформаційний зміст (шось перемудрував :) ). Тому я за варіант 4

• Подобається Подобається x 5
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я - жодних. :)

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А ви туди писали? :)))
    Мені йшлося про те, чи зменшилася в когось суттєво цифра. Якщо звісно, її запам'ятовували. :) А я от позбулася поки цілком. :)))

• Подобається Подобається x 1
  4. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

У мене питання до модераторів. Чи є можливість в де-яких темах ввести дозвіл на дописи по якомусь критерію. Щоб хоча б якимсь чином відфільтровувати "козачків" та неадекватних дописувачів. Щось на кшалт "тема для старожилів". Ось тут би пригодилась карма.

5. Liliyah Romanova

Є така штука, як віп-розділ.

6. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Що поганого у віршах? Хтось відкриє для себе якись нові імена або навіть стилі, хтось знайде знайомі вірші у нових варіантах, а хтось ці нові варіанти додасть.

А щодо "знайдені у неті" -- ну я можу, наприклад, набивати іспанські поезії з книжок або просто з пам'яті, але навіщо, якщо в мене є знайдений в неті електронний варіант? :)

UPD: oops, сорі за дуп -- форум глюканув.

Останнє редагування модератором: 20 кві 2009
    • Подобається Подобається x 2
  7. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Кгм..осилила весь топік. Прголосувала за останній варіант в запропонованому опитуванні - залишити пальчики,а числове нарахування карми відмінити. Пояснюю чому я так проголосувала - вважаю, що варто залишити пальчики як можливість погодитися/не погодитися з дописом автора і не множити дрібні дописи типу Я погоджуюся, +100 і т.д. Думаю, що числове відображення карми варто відмінити тому, що вона стала таким собі певним сенсом перебування на форумі( знову ж таки постійне запощення картинок,анекдотів,копіпейсти віршів і т.д)...
    якась в мене каша в голові після прочитання гілки.Як ще щось надумаю - то допишу:)

Та ні,проти віршів в принципі ніхто не має нічого проти..тим більше іспанських віршів:)));) але коли то щодня,у великих кількостях бездумно здерто невідомо звідки без вказання авторства( просто заради карми).....:pardon::pardon:

• Подобається Подобається x 8
  8. Вадюшка

Оскільки там нема варіанту "залишити як є" -- таки нічого суттєвого, оскільки варіанти штучно обмежені.

Дик... "Мыши плакали, кололись, но продолжали есть кактус" (ц) :)

За темою: або не чіпав би нічого, бо змістовність форуму, як на мене, зовсім не кармою регулюється; або -- якщо вже комусь кортить полагодити абищо -- тоді по 4-му варіанту (аргументацію див. у Іспаночки, гарно викладено :) )

9. Liliyah Romanova

Пояснення в першому пості. Вочевидь, ви його не читали. :wacko:

10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Так отож! :)

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Якби це пояснити? Напевне на прикладі носіння власної зброї. Я за носіння такої в Техасі томущо там то на місці. Малозаселений штат, культура ношення і користування зброєю. Але я різкий противник такого в місті НЙ. 30 міліонів з пригородами. Вбивцю тяжко знайти. Люди зі всіх країн світу скупчені на невеликій тереторії. І ще зброю туди? Рецепт для нещастя. І так повно проблем із нелеґальною зброєю. Тому я проти карми на ЛФ а не в принципі і взагалі. Але поки карма леґальна я буду нею користуватись. Хоч і проти.
    :pardon:

12. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

я прийшла на ЛФ коли тут була карма... довго розбиралася шо то таке і чому її два варіанти... і оба мені подобаються. Інколи пост просто хороший то тицяю на пальця вгору, а інколи пост викликає в мене певні емоції, то ицяю на терези і пишу коментар.
    я люблю ЛФ таким, яким він є і не вважаю шо потрібні якісь зміни в даному напрямку. (хача то моя особиста думка яка може бути помилковою)

13. Полковник

Полковник миється в бані

Я заметил!
    И меня ЭТО влаштовуе!

14. Liliyah Romanova

І які? :)))

15. Вадюшка

Усе читав -- саме тому і наголосив на штучності цього обмеження. Власне, щО маємо: комусь здалося що карма принципово заважає форумному буттю -- і вже це потихеньку подається як загальна думка усієї форумної спільноти. Якось дивно...

Як на мене, опитування варто було б перевідкрити із опцією "залишити карму як є". Я, до речі, не впевнений, що цей варіант в результаті виграє, але й шановним реформаторам було б ясніше, чи дійсно спільнота (яка, власне, і формує контент і стиль форуму) вважає карму за зайве.

16. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Мо' э потреба його ввести. І теми, які потенційно є конфліктними, відкривати тільки там. Ще. Якось зменшити можливості відкривати нові теми. Хоча...цікавих тем якраз бракує ЛФ.
    Ще б був би корисним невеликий чат, загальний. Це б зменшило кількість тем-одноденок. А то, щоб задати одне питання, інколи відкривають цілу тему. Хоча відповідь на питання займає декілька секунд...

17. Вадюшка

Поясніть логіку, будь-ласка. Це типу "лаятися на ЛФ можна лише за гроші"? :dntknw:

18. Liliyah Romanova

Ні, маємо те, що карму в принципі думали ампутувати, не питаючи. Але вирішили все-таки спитати. Схоже, що даремно. :wacko:

19. Полковник

Полковник миється в бані

Вы мне влепили горчичник за "не смішно" - я его у себя вижу, а на ветке его НЕТ!

А какие не конфликтные?
    Может ссылочку подкините?

20. Liliyah Romanova

Навіщо нам потенційно конфліктні теми? Та ще й віп? На ЛФ розборки витирають.
    Гірчичника нема, я вписалася у терезах. ;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)