Потреба змін на ЛФ

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Liliyah Romanova, 20 кві 2009.

?

що робимо з кармою?

Голосування закрито 27 кві 2009.
  1. відмінити карму цілковито

18,4%
  2. прибрати "пальці", залишити лише терези

6,1%
  3. відмінити карму лише в розділах Мистецтво, Свята і вітання, Кімната сміху, Фото

22,4%
  4. відібрати в "пальців" числове значення

53,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Дякую - пробував. І надалі - не хочу - це закінчується кармоглодством.
    Якось іншим разом завітаю - як закінчиться період змін :)

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

а це куди?

3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Писалося для гілки "Мене тут не буде..."

Вибачайте, пішов без пояснень. Спробую виправити помилку.

Вийшов не тільки (і не стільки) через "засилля москалів і сектантів" (с).
    Причина полягає в іншій (особистій) площині і не може обговорюватися у цій гілці. Маю тиху надію на її вирішення, але то не залежить від опінії ЛФ.

Поруч лежить гілка про "Зміни на ЛФ". Сподіваюся, модератори розгребуть, що куди. Пишу поки сюди, згрішу.
    Через "засилля москалів і сектантів" (с) я перестав серйозно писати\читати. Давно. Ще, коли ЛФ загубив свою львівськість, став з кав'ярні розливайкою і місцем "туцання". Я приходив у Кавярню. Принаймні, ТАК сприймав. (Мо' й тільки в моєму сприйнятті).
    У місце, де поважні люди обговорювали поважні проблеми. Критична маса зальотних мутантів не робила погоди.
    Пам'ятаєте дерев'яну іграшку, в которій двоє тупо туцяють молотками?
    От і ЛФ зараз бачу ТАКим. Обстріляний наніц ыыыыканням, запльовнаий і опромінений.

Ромку!
    Мова ж про мислячих. Чи позиція Дальнєвосточніка не є "інако-"? Степанича? Полковника, Зети?
    Не плутайте інакомислення з горлопанством. З горлопанами можна лише "туцькатись".

Майже ТАК. Я б закрив гадюшне "туцькання".
    От, чи говорити лише "Слава Україні!"?
    Оно ж залежить від форумлян, контингенту. Що і як обговорювати.
    terrible часто згадує форум фахівців, де поважно обговорюють історичні тонкощі.
    А тут слабо?
    Не туцькатися і цитувати усоте "свою відповідь на 3-й сторінці", а почати поважати місце спілкування і себе?

ТАК! оно гризецця з пунктиком "активність", гугльобакс і т.д.
    Але прошу звернути увагу на відхід від ЛФу БАГАТЬОХ поважних, цікавих співрозмовників. Вважаю, що втратили, головним чином тут.
    Не знімаю з себе частки відповідальності за мутацію ЛФ. Багатьох "горлодерів-патрйотів" видусив власноруч, а на тролів (знаю, що позаштатних, їм просто виблюватися нема де) -... не сталося, бо "демократія" (і туцькання припиниться.)

Мені прикро. І не можу не погодитися, з "сіренько тут", не цікаво.
    Ми самі зробили ЛФ ТАКим: "тролів тре погодувати", "демократія", "Слава героям" гаркнути.
    Кавові смайлики?
    А до чого вони тут зараз?
    Рибко, рисуйте Пепсіколу, або "Байкал".

Я ж вимушений (з незалежних від юзерів причин) податися геть.
    Шануймося.

• Подобається Подобається x 12
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)