Потреба змін на ЛФ

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Liliyah Romanova, 20 кві 2009.

?

що робимо з кармою?

Голосування закрито 27 кві 2009.
  1. відмінити карму цілковито

18,4%
  2. прибрати "пальці", залишити лише терези

6,1%
  3. відмінити карму лише в розділах Мистецтво, Свята і вітання, Кімната сміху, Фото

22,4%
  4. відібрати в "пальців" числове значення

53,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Нащо це вводити? Воно десь так і є. :))) А от компенсація не приймається. :tongue: Напросився, то й вилітаю. Парашутами ми не торгуємо. :)))
    А один мат за яку кількість ввічливих слів рахувати? ;)

• Подобається Подобається x 1
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ліля певно не помітила, що в Полковника "місячник ввічливості" почався. (до 9-мая приурочено?)

3. Liliyah Romanova

А я на майбутнє питаю. Ну, і для Марії. Може, вона погано Полковникові "вираженія" зрозуміла. То тепер він має нагоду це прояснити. :pardon:

4. Mariya

Mariya Well-Known Member

Після "вираженій" Полковник в мене в ігнорі. :pardon: Так шо його пояснень не почую. :mocking:

Вважаю, що за флуд і офтоп карати треба трохи жорсткіше. І ще ввести в правила пункт, що всі вірші та інші витвори мистецтва не створені/написані форумлянами, без вказання автора будуть витерті.

• Подобається Подобається x 3
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Не можу не втрутитись...
    Я стільки речей знаходжу,що за душу беруть...і без автора...
    На форумах,в блогах...

• Подобається Подобається x 7
  6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Це робиться просто.

"Автор невідомий" і джерело, звідки твір.

7. Mariya

Mariya Well-Known Member

Або гуглити хто автор, або не публікувати.

• Подобається Подобається x 2
  8. Liliyah Romanova

Щодо Полковника, то я в цьому й не сумнівалася. :)))

Щодо флуду - то наразі не караємо. Не хочеться миха банити. :crazy: Тільки вернувся. :pardon: :))

Оффтоп наразі теж м'якше оцінюється. Скажімо так, модератори приглядаються: чи треба контроль та покарання посилювати, чи таки послабити. :)

Щодо мистецтва, то +1! Дякую за зауваження! :good: Цілковито підтримую!

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мем, ви робите мені боляче.

10. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Не знаєш як робити - зроби по закону. Пишеш внизу "автор невідомий, взято з (адреса сайту звідки взяв)" і все, ніяких проблем

11. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Так завжди, трохи не задеш на форум, і стільки усього прогавиш.
    Преш за все хочу сказати, ерефразувавши, що "вісті про занепад форуму насправді перебільшені". Принаймні мені так здається. Усе змінюється, і форум також. Поки тут було 100 відвідувачів, то так спілкування було у сімейному колі, однин дноо знали і т.д. З розширенням аудиторії і рівні, і теми спілкування будуть змінюватися, і нікуди від того не дінешся. Вам же ж у житті також доводиться, якщо не спілкуватися, то принаймні перебувати в оточенні людей, з якими спілкуватися не хочеться.
    казати, що от коли я прийшов (шла) на форум, тут були інтелігентні люди, інтелігентні розмови і інтелігентні дискусії, а зараз базар, на мою думку, принаймні лицемірно. Люди лишились ті ж самі, просто ще додались нові. Хто ж вам заважає створювати інтелігентні теми і проводити інтелігентні дискусії?

Тепер стосовно змін:
    1. Карма. Вважаю, що пальчики треба однозначно залишити. Щоб, як тут уже сказал, не писати, +1 і тому подібне. По-друге, це виявлення згоди або незгоди з власне цим дописом. Але, оскільки ми оцінюємо не автора, а допис, то карма відповідно нараховуватись не має.
    Однак якусь диференціацію потрібно проводити. Скажімо, як на ДП - seniour member і т.д., тільки якісь інші цікавенькі назви попридумувати. КРитерії - і час перебування на форумі, і кількість дописів, і кількість створених тем.
    2. Можливо, потрібно відновити курилку? Все ж таки часом нарід хоче поспілкуватися поза темами. Або створити одну гілку з назвою "чат", яка відповідно щотижня буде самоочищатися.

• Подобається Подобається x 18
  12. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А це було б не зле.....

такий текст був у мому дописі.....і хочу сказати що він не лицемірний...а справжній....такий як я вважаю... а нарахунок нових тем і інтелігентних дискусій хочу сказати - що коли дискусія дійсно набирає певних змістовних дописів, обовязково зявиться хтось хто "нагадить" і піде....а у людей вже не залишиться ніякого бажання дописувати, прочитавши пару десятків оффтопу або безглузддя...

13. Chortenia

Ви не єдина, хто про це писав. Останні, мабуть, 2 тижні було купа дописів на тему загнивання форуму і перетворення його на базар.

Прибирати екскременти чи вирощувати на них квіти нікому неприємно, але якщо ми любимо цей форум і хочем далі на ньому спілкуватися, то нічого іншого в такому разі не залишається.

ІМХО не треба намагатися перетворити форум на порєдне закрите інтелігентне товариство з науковими дискусіями про вищі матерії, ібо такого ніколи не буде. Такого нема у нашому житті, отже і тут не буде.
    Все ж форум певною мірою є відображенням нашого життя.

• Подобається Подобається x 4
  14. levandivka

Хто сказав? (с)

15. Chortenia

це вже офтоп ;)
    Ну не вірю я в ідеальне суспільство і ідеальне коло спілкування.
    Навіть якщо ви колись в таке попадете, то через певний час будете рватися на стінку від нудоти.
    П.С. Кому ж ви тоді підколки посилатимете? ;)
    Я до чого - не тре намагатися створити ідеальне, але до кращого завжди варто тягнутися.

• Подобається Подобається x 7
  16. Mariya

Mariya Well-Known Member

Ашопоробиш?

17. levandivka

А я чув "Роби добре, бо зле і без намагання зробиться..."

18. Chortenia

Варіації на тему ;)
    Просто тре перед собою реальні цілі ставити.

19. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

а як тоді з цим?
    чомусь мені так здається, що нічого не вдасться змінити. на жаль

20. Chortenia

Можливо....
    Але краще шкодувати за зробленим, ніж за незробленим ;)

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)