Потреба змін на ЛФ

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Liliyah Romanova, 20 кві 2009.

?

що робимо з кармою?

Голосування закрито 27 кві 2009.
  1. відмінити карму цілковито

18,4%
  2. прибрати "пальці", залишити лише терези

6,1%
  3. відмінити карму лише в розділах Мистецтво, Свята і вітання, Кімната сміху, Фото

22,4%
  4. відібрати в "пальців" числове значення

53,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

А донесете 10 кіля? Зрушите з місці?

• Подобається Подобається x 3
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Хе, ясно! Мій Дарко 20 важить. :girl_cool:

• Подобається Подобається x 5
  3. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Скористаюся моментом поки у мене є нет і скажу...коли я тільки познайомилася з ЛФ (не будучи користувачем а прсто гостем) то це була інтелігентна кавярня...де були присутні змістовні дискусії....цікаві дописи....а на що лф перетворюється зараз???? обливання одне одного брудом...безглузді оффтопи.....відсутність елементарних манер поведінки деяких користувачів....інколи прочитаєш допис другий і пропадає будь-яке бажання дописувати, навіть тоді коли дійсно є що написати....
    а стосовно карми хочу сказати - як на мене...вона потрібна....але не в такій кількості в якій вона є зараз.....зробити обмежену карму (наприклад 5 карм на добу).....і тоді дійсно перед тим як поставити +, користувач думатиме чи вартий той чи інший допис уваги....

• Подобається Подобається x 16
  4. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

повністю погоджуюся з тим, що написала Mavpysuk.:good: Останнім часом не маю ні чогось цікавого почитати, ні чогось написати. але що робити з цим всім - я не знаю. це ж не проблема у форумі, а радше в людях...
    це, знаєте, як сказав якийсь політолог, коментуючи результати виборів на яких постійно обирають тих самих - треба обирати новий народ.

• Подобається Подобається x 6
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та Мавпусику, вам то всьо так йно здається!
    Насправді ми всі сі дуже любимо, правда піколоти все хочесі, але то тіко з любові.

а то результат боротьби з флудом. На флуді весь інтерес сі тримає, Левандівка не дасть збрехати, ая.

Останнє редагування модератором: 22 кві 2009
    • Подобається Подобається x 3
  6. Багіра

Багіра Well-Known Member

Натуська, повністю з тобою згідна;)
    ..споглядати картину, як кавярня перетворюється на базар не дуже приємно... не можна сказати, що в тому чиясь конкретно вина, однак атмосфера залежить все ж від форумлян... ми її створюєм і коли приходить новачок, він її приймає, хоча б частково, навіть не помічаючи... всі ми так любимо приємну, доброзичливу ауру форуму.. а вона ж тут звідки?? завдяки форумлянам... інтелігентні розмови, допомога іншим спільними зусиллями, підтримка, позитив - те, що панує на ЛФ -величезна купа енергетики.. подібне притягує подібне і беручи приклад з інших нові люди починають виявляти свої найкращі і найпрекрасніші риси..
    відповідно і з балаганом... хтось їх розводить, а інші мимоволі втягуються... одиниці залишаються в стороні, але на них то теж впливає...

тому тема потреби змін на форумі набагато ширша від карми, потрібно боротися з першопричинами, "різати на корню"...

• Подобається Подобається x 9
  7. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

"весь мир насилья мьі разрушим до основанья - а затем...."
    ==
    просто тихо розведемо руками?
    левандівко - ти прихильник таких рішень - ось тобі й "тестова модель" - пробуй?

8. Liliyah Romanova

Та це ж зрозуміло. Її можна вже не обговорювати. ;)
    От лиш питання щодо "рубати в корені". Почати форум з нуля? о_О
    Та-а-а-ак... хто би то допоміг почати із себе (мені, очевидно)? :pardon:

• Подобається Подобається x 4
  9. Багіра

Багіра Well-Known Member

афтере, з яким насиллям треба боротися??? :)
    насильнство насильством то вам не клин клином...

та напевно ні, вроді нерозумно о_О а підлатати, такий собі ремонт - однозначно потрібен... хіба якщо першопричини так внедрилися, що без "з чистого листа" не обійдешся, але то вроді не так серйозно...

почати з себе має кожен.. особиливо той, хто на форумі вже давно.. старожили пишуть впевнено і розуміюче, а нові то все читають з відкритими ротами і намотують на вус... здебільшого новачки пишуть не одразу - придивляються до порядків, а буває починають ляпати з перших секунд знайомства з ЛФ, буває щось дуже невнятне, але кожен солдат стає дембелем:))) тому новакам теж треба переглянути свою поведінку...
    во... пішла починати з себе:mocking:

10. Ну, хіба що так.

11. Liliyah Romanova

Ніц не зрозуміла. :dntknw:
    Спробую приєднатися. :)))

• Подобається Подобається x 1
  12. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

я десь приблизно подібної позиції дотримуюся - але то ще не все
    ви оминули увагою чудові слова "разрушим до основанья"
    ==
    левандівко, направду "кошерна" модель - може таки "на кошках" потренуєшся спершу?
    ==
    Багіро, а що таке насильство у вашому розумінні?
    і чому ви вважаєте, що "насилування", "присилування" (не плутати зі згвалтуванням) та тенденційність - форуму не притаманні?

13. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ок. Розвів (руками):pardon:
    Що далі? (пошагова інструкція буде?)

А Борис чим завинив? Він лікарів (всіх!!!) не обливає...

14. Полковник

Полковник миється в бані

оффтоп.
    Вспомнилось.
    Из армейского фольклёра:
    "Я так уматываюсь на службе, что когда прихожу домой и жена разводит ноги, я просто тихо развожу руки."

15. Багіра

Багіра Well-Known Member

ви питали моєї думки чи варто форум з нуля починати, а я відповыла, що не варто, можна підкорегувати, відремонтувати те, що є:)

а нащо мені ці слова.. :) для мене вони мають значення - знести все до фундаменту і побудувати нове, але в цій ситуації я не вбачаю їх актуальності... а я мала на увазі урізати не форум, не систему, світ чи подібне, а першоджерело того, чому на форумі дискомфортно... можливо форум взагалі це не зачепить толком...:)
    я про це поняття не думала, тому очевидно моє бачення буде близьке до того, що міститься в словниках.. можна тут пофілософствуввати, але то виходить за межі...

тут відхід від насильства до присилування і тенденційності... насилля форуму не притаманне, принаймі щодо мене.. бо прийшла сюди тоді, коли захотіла, і піду як захочу (то ж не в компартію вступаєм:))) )- щось типу повноправний громадянин в цивілізованій державі - поки він дотримується встановлених правил - його ніхто не трогає:)
    а тенденційність притаманна всьому...

• Подобається Подобається x 2
  16. Полковник

Полковник миється в бані

Кому конкретно?
    Из-за чего вообще весь этот сыр-бор.
    Окончательно запутался.....
    Вроде, про карму разговор был?

• Подобається Подобається x 4
  17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Пропоную ввести права модераторства для форумлян. Тобто пост VasMT не сподобався Левандівці, Коту, Liliyah Romanovій, Михові і наприклад Рибцюні. Вони твердою рукою запхали мені по :n: і я на добу чи три вилітаю з обговорення теми. Ще п"ятеро ,наприклад, і вилітаю з форуму на визначений термін.
    Але, якщо, Полковник, Змійка, Аfterstep, Mavpysuk і та сама Рибцюня компенсують :n: своїми :y:, то VasMT з тріумфом повертається...
    ІМХО

• Подобається Подобається x 2
  18. Полковник

Полковник миється в бані

Хорошо придумали.
    Славано!
    АЛЕ!
    Судя по ветке о НАТО у наших коллег тройное превосходство в человеческих ресурсах.
    НО!
    Выход ВСЕГДА есть.
    Предлагаю, допустим мне, как москалю, один голос засчитывать за три.
    На правах Галицкого гостеприимства, так сказать.
    Не? (с)

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:))) Я за! Но количество голосов защитывать обратнопропорционально расстоянию от Львова!!! :))) С дискретностью хотябы 500 километров! Т.Е. Москва получает 1/3 голоса, Петропавловск-Камчатский => 0. :))) Шутка! Львовян право на свой форум тоже надо учитівать. А заодно обезопасить себя от высказываний типа "Москали у всьому вынни!"

20. Багіра

Багіра Well-Known Member

ну це вітало в повітрі і було озвучено (чит. написано) в цій темі Мавпусиком...

це дуже прогресивна думка... але вона можлива лише в інтелігентному товаристві, в чудовій кавярні... я не хочу сказати, що між нами є якісь поганці, але інтелігентності бракує майже всім.. комусь дуже, комусь трошка... от чи хоч раз закінчувався гарячий спір витримано, толерантно, поблажливо?? та буває пирскають слинов навіть самі досвідчені, старші люди, "мудреці", то що вже говорити про молоде, нерозумієче, а буває і глупе?!
    за вашою пропозицією, коли спір загостриться, то підуть один на одного угрупуваннями, понаставлять мінуси і всі опиняться поза бортом, вчепляться один другому в волосся і "перевернуть корабель"..:)

• Подобається Подобається x 8
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)