Потреба змін на ЛФ

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Liliyah Romanova, 20 кві 2009.

?

що робимо з кармою?

Голосування закрито 27 кві 2009.
  1. відмінити карму цілковито

18,4%
  2. прибрати "пальці", залишити лише терези

6,1%
  3. відмінити карму лише в розділах Мистецтво, Свята і вітання, Кімната сміху, Фото

22,4%
  4. відібрати в "пальців" числове значення

53,1%
Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Навпаки, цього якраз чекалося. Тільки чомусь карма стала суттєвим "відволікаючим маневром". :)))

2. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

зі старих анекдотів.....
    Вирішили троха в Союзі порядок підправити - щось воно ніби й все як завше - але як і на ЛФ - якісь занепадницькі течії почалися....
    Оживили Сталіна, дали йому пізписку центральних газет за період його відсутності - мовляв, зі станом справ ознайомитися....
    Ну, і потім питають його поради.
    А він і каже, - "маю дві пропозиції", - мовляв - "але так передчуваю, що одна з них викличе суттєві заперечення..."
    -- ??
    -- Розстріляти політбюро та помалювати Кремлівську стіну в зелений колір
    -- А стіну навіщо ж малювати?
    -- Так я ж попереджав - по одному з двох пунктів будуть суттєві заперечення....
    ==
    а чому б Мартіні не підбити статистику - середня к-сть карми на фото в дописі, і середня к-сть карми на допис без фото?
    ==
    А також - як "бонус-пак" - середня довжина допису в словах... (цитування не враховувати)...
    і опублікувати список лідерів-лаконістів...

3. Багіра

Багіра Well-Known Member

зовсім різні, але мають багато спільного... кількість дописів на будь-якому форумі вказує і відрізняє старожилів і новачків... активних дописувачів і пасивних
    кількість карми - варіантів більше... старожилів, новачків, активних, пасивних, "біжучихзакармою" і байдужих до того, копіпейстерів і "пишу мало, але влучно" і купу всяких неоднозначностей...

якщо чесно, я форуму без кількості дописів не бачила, комунізм троха))) - народ(форумляни) і секретарі компартій - модери і адмін - вождь:haha:
    але форуму без карми теж не бачила - чи вона робиться одним кліком будь-кого чи на вагу золота - надається адміном за велику заслуги, але вона була...

тому дивно... що без того, що без того...

4. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Це така нова реалiзацiя анекдотичного метода шукати монету не там, де загубив, а пiд лiхтарем? :)))
    о_О
    Тобто раду по покращенню форума дають тi, хто на ньому не буває? Хм... ето пять. Тут навiть МВФ-iвська практика вiдпочиває. Тодi, звiсно, питань бiльш нема.

Останнє редагування модератором: 21 кві 2009
  5. Liliyah Romanova

Багірко, може, я чогось не розумію, але на форумі кількість карми перевищує дописи в купу-купезну разів. Хіба ні?

• Подобається Подобається x 1
  6. Так, на інших форумах я такого не бачила.

7. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

старайтеся таки відповідати по суті дописів - а не на свої думки.
    І хоч десь неважко "прочитати" ваші думки - але ця тема не для хохмочок і словоблудства: кому нічого сказати - най замовкне і тішить своїх уболівальників у відповідних "про це"сних гілках - наприклад, про потребу другої державної (російської)
    ==
    будь яка ідея потребує "технічної реалізації" - часто-густо ідею реалізувати просто неможливо, альбо надто складно. Воно ж таки робота, не "пургу" постити по принципу "аби покалякати"
    і ще, оскільки ви так і не змогли вчитатися та зрозуміти з пояснень - на даний час є вже достатньо багато людей, що саме через подібну "пургу" на форум і не заглядають. Тобто - власне саме ці люди можуть дати більш-менш об'єктивну оцінку - на відміну від "форумних зависал"

• Подобається Подобається x 7
  8. Зануда

Зануда така зануда

Проблема форуму це не карма, а ті хто її ставлять. Якщо обґрунтовувати кожен плюс, тоді необґрунтованих плюсів поменшає – каламбур, аднака (с) :mocking: Тобто лінь переможе бажання тицяти карму за все підряд і спонукає до більш обдуманого оцінювання допису.:pardon: десь так я собі то уявляю. Може не слушно, але..
    Кожен дивиться на форум зі своєї дзівнниці (судить по тих гілках на яких найчастіше буває-дописує), не бачу змісту дратуватись з приводу політичних гілок тим, хто там не пише і не буває. бо його це не цікавить, як і не бачу змісту тим, хто дописує в політиці і там конфліктує носити "сор із ізби" по цілому форумі і в коментах під фотографіями природи постити якісь пропагандистські слогани. Коротше - трошки культури і толерантності, але без "сиропно-єлєйної" фальші. Давайте будемо сперечатись, дискутувати, доводити свою правоту, але при тому всьому пам"ятати:
    ;)

Останнє редагування: 21 кві 2009
    • Подобається Подобається x 14
  9. Liliyah Romanova

Занудка, :good:
    Після твого допису можна гілку закривати. ;)

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Пойняв,не дурак. Дурак би не пойняв...)))

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

З ціллю покращення даної ситуації пропоную:

Зобовязати модераторів віднімати необгрунтовано поставлену карму.:mocking::haha:

• Подобається Подобається x 6
  12. Полковник

Полковник миється в бані

А ещё зобовязати модераторів добавляти обгрунтовану карму.

• Подобається Подобається x 9
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

щоб вони кровопийці та кровососи не мали часу експлуатувати простий нарід.

• Подобається Подобається x 2
  14. Liliyah Romanova

А хто знає, як англійською казати "грунтовка"? Нині ж побіжу купити. Миху, вам 10 кільо вистачить? ;) :)))

• Подобається Подобається x 4
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

все то ви знаєте, все розумієте...

16. Liliyah Romanova

Миху, ану ціхо, бо дамо вам на релігію Рибку модератором. :)))

• Подобається Подобається x 9
  17. Багіра

Багіра Well-Known Member

я не про те мовила.. а про те, що кількісна міра чи то карми чи дописів про щось свідчить... тому якщо забирати кількість карми, то ті, хто бажає самоутвердитися почнуть писати купу дописів аби набрати їх найбільше... ну така людська природа.. може після мого посту якраз не будуть:))) (тоже людська природа)

ну просто логічно ми бачимо варіант, про забрання кількості і залишення пальчиків лідирує.. я собі уявила картину - яким буде форум і зрозуміла, що якщо раніше билися за карму, то тепер кількість дописів буде показником... мені загалом одинаково - прийму варіант, який вирішиться, просто зробила пропозицію і висловила своє бачення картини, а те що карми більше від дописів взагалі не має значення...
    хм... мені вірші , що постить Ромко, дуже подобаються, відображають його внутрішній стан, глибокі і цікаві... може їх більша кількість, ніж потрібно, але мені видається, що то не така глобальна проблема :))) вирішувати треба багацько єнчого...

• Подобається Подобається x 11
  18. Liliyah Romanova

Так флуд будемо чистити. Он на релігії деякі приходять і теж копі-пейстом бавляться. Ну, то з такими розмова коротка, або й узагалі відсутня.
    Не так легко наваляти купу дописів, особливо, якщо буде контроль у розділах із фото, на мистецтві, у кімнаті сміху. Відповідно, їм це так легко не дасться. ;) А з кармою це - раз плюнути. Тільки прийшов на форум, запостив три фото і вже 150 карми за лише 3 дописи. :wacko:
    Я найбільше схиляюся до того, аби все лишалося так, як виглядає зараз, із тим, що пальці не додають нічого й не віднімають, а на карму впливають терези: хочеш оцінити допис, пиши коментар. :) То би було мудрим вирішенням, як на мене. Бо викинути завжди легко, але то не є мудро.
    Повір, то лише так видається. :)
    А докладніше? ;)

19. Багіра

Багіра Well-Known Member

надіюсь що так, а як ні, то наші дописи вплинуть:)
    ;):)
    ну найперше це питання карми.. бо хоч всі кричать яка вона неважлива і непотрібна їм, але тема щодо неї - гарячий хіт останніх декількох днів...:)))
    ну то вже варіант, а головне сформований і не крайній... хоч не виключено, що радикальні теж мають перспективу...

• Подобається Подобається x 2
  20. Liliyah Romanova

Ну, це й не дивно. Вона таки добряче вросла у свідомість форумлян. :)
    Ну, я на медицині не вчилася, хірургічних нахилів не маю. :))) Он чоловіків покійний дід на війні отримав кілька важких ран, з них десь чотири в ногу, але коли хотіли ампутувати, він не дозволив; уявіть собі, що нога йому аж до самої смерті прослужила, а йому добре за 80 було. Отакий от приклад. ;)

Останнє редагування: 21 кві 2009
    • Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)