Потенція, як покращити?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем ostrov_Bagira, 21 жов 2009.

1. Slav

Slav Well-Known Member

Ще може бути таке, що є декілька проблем разом взятих. Але якщо ви впевенені, що проблема тільки чисто психологічна, то Вам потрібна Когнітивно-поведінкова терапія (КПТ) у вигляді експозиційної терапії з ... повією. Це я без жартів. Можна обійтися без повії... Ви пишите, що з не дуже гарними дівчатами у вас краще виходить, то треба починати відносини з негарними жінками і плавно, поступово переходити до відносин з гарними дівчатами. Якщо ви вмієте легко "підцепляти" жінок, то починайте практикувати з не дуже гарними дівчатами і плавно переходьте до гарних дівчат. Це приблизно так само як вчиться боксер спарінгу. З самого початку страшно початковому боксеру на спарінгу, але вже після багатьох разів він страху не відчуває. Ще гірший варіант КПТ - це мастурбувати і думати про гарну дівчину. Кращий варіант - кохатися з гумовою дівчиною.

Попробуйте поприймати антидепресанти, але вони можуть дуже затримувати еякуляцію. Хоча в даному випадку без КПТ обійтися буде дуже проблематично.

А чи є у вас страхи та фобії ще у чомусь? Чи не докучають вам якісь нав'язливі, настирливі думки, власні дії? Чи ви часто нервуєтесь? Чи добрий у вас сон?

Сексопатологи також займаються терпією психологічних проблем, пов'язаних з сексом.

Останнє редагування: 25 вер 2017
  2. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Треба виробити рефлекс як у собаки Павлова на світло. Щось таке... Як дитину хочуть заставити пісяти, то включають воду з крану...
    А з приводу заниження рівня жінок скажу:"Не змарнуйте смак собі". Як-то жінки співають "Краще ні з ким, чим з будь-ким".

• Подобається Подобається x 1
  3. Slav

Slav Well-Known Member

Це відкриття Павлова якраз пояснює різноманітність проявів різних типів неврозу. Хоча я не є впевненим, чи тільки цим одним відкриттям Павлова можна пояснити різноманітність проявів різних типів неврозу.

Останнє редагування: 26 вер 2017
  4. Коммунарец

Що саме цікаве - то тварини не жалілися на відсутність потягу до іншої статі ) А молода людина чомусь переживає... Все наладиться з часом, а теперешній його стан обумовлений його соціомумом у громаді, коли його лібідо вважає себе зрілим, а громада сміється з нього і тому він шукає вихід своєго его у спеціаліста по підняттю його рівня успішності в очах його друзів. Треба більше займатися гімнастикою і вести ЗОЖ, а не шукати собі пригоду на свою п'яту точку.

• Подобається Подобається x 1
  5. Vincento

Vincento Well-Known Member

Страхи є у всіх, але я би не сказав, що у мене їх більше, ніж у інших. Нервуюсь не часто, але якщо трапляється, нервовість заволодіває мною. Не так, щоб прям взагалі ахтунг, але тим не менш. Мастурбувати - взагалі не те. З приводу дівчат слушно сказано, треба тренуватись :)

6. Minitito

Minitito Well-Known Member

Всі ми чогось боялись, сину мій:clapping:Але страхи часто минають разом з дитинством, так само і в цій ситуації. Все буде ок :ok:

7. Vincento

Думку я зрозумів і це заспокоює, але ж не чекати просто так склавши руки. Як ця максигра працює?

8. Slav

Slav Well-Known Member

Можна прийняти транквілізатор перед інтимом, щоб не нервуватись. Але треба спочатку перевірити, як він на вас діє, чи справді він вас буде заспокоювати. Не завжди вони ефективно заспокоюють. Транквілізатори ( алпрозам, седуксен та інші ) продають тільки строго по рецепту. З ними категорично не можна вживати алкоголь.

Віагра та такі препарати, як левітра чи сіалис, повинні би допомогти вам тримати ерекцію. Краще разом з ними відразу приступайте до гарних дівчат і поступово зменшуйте дозу. Але з ними ерекція ще буде деякий час триматись після інтиму.

Уважно перечитайте інструкції препаратів, щоб не помилитись на рахунок їх сумісності.

В Інтернеті можна знайти море матеріалів на тему сексології та сексопатології. Наприклад:

Сексологія | Медичний довідник Virgo

Сексологія: симптоми, ознаки, діагностика та лікування - nebolet.com.ua

Сексологія - potenciya.com.ua

Сексология и сексопатология - Медицинская библиотека

Сексопатология. Ситуационные задачи - Свядощ А.М.

Гугліть в Інтернеті слова "сексологія" та "сексопатологія" на різних мовах.

Скільки приблизно Вам років? Більше думайте, щоб не підхопити якусь інфекцію.

Безпечний секс — Вікіпедія

Останнє редагування: 26 вер 2017
  9. Slav

Slav Well-Known Member

Не йдеться про потяг. Наскільки я зрозумів з його слів, в нього падіння ерекції виникає на нервовій основі.

10. Коммунарец

Ну, вам видніше.

11. Vincento

більше 20 :) Про безпеку не забуваю.

12. Коммунарец

Попийте травку материнку (душиця) і ви забудете про свої проблеми.
    -----------------------------------------------------------------------------
    "Не ваш ли это брат Винсенто, а, Винсенто? - Вот будет встреча!" (с)

13. Vincento

???
    Душиця - це з розряду мед + горіхи?

14. Коммунарец

Ні, просто в чай додаєш траву сушену материнку (вона ж душиця) і через два тижні всі жінки стають для вас однаково не цікаві, в ви спокійні, як удав...

• Смішно Смішно x 2
  15. Vincento

Ну і гумор у вас, не дай Боже..

16. Коммунарец

Я гадав, що ви теж жартуєте... Але ж ні...
    То вам краще до сексопатолога, бо самолікування шкідливе для вашого друга.
    Колись я спостерігав за своєю мамою, як вона збиває гіпертонічни напливи, а ще коліно боліло... То від останнього пила желатин та ніжки варила свинячі, а від тиску пила усе... То якось тиск виріс за 200. Вона якось пішла здавати кров і каже, що кров з пальця ледь вижали... То я задумався і кажу - в тебе велика загущеність крові, а ще й свинячі ніжки та друге його збільшують. Так і вишло. Нічого, прокапалась і досі поки що нормально.
    Так що не тягніть, бо може бути не те, що гадаєте, а може наслідки лікування, вірніше недолікування від якоїсь інфекції або венхвороби. Ви ж не скажете прямо, щоб всі хіхікали...
    Я чув, що є такі хвороби через секс, що на жінках не видно, а чоловіки втрачають рівень ерекції через якісь віруси. Не лякайтеся, але йдіть до лікаря.
    Бо я упевнився своїм гумором, що вам не до гумору...

17. Vincento

До лікаря все не дійду, але. Як я вже писав вище, є деякі ознаки, які дають зрозуміти, що річ лише в психології. + вже маю план як все це діло подолати, питання тільки в тому, як це краще зробити, бо вихідні скоро і день Х наближається :blush: І напруга також. План в тому, щоби ніби підстрахувати якимись робочими засобами на 1-2 рази, потім я звикну до дівчини і воно має (я дуже сподіваюсь) пройти.

18. Коммунарец

Може сто грам для хоробрості? :russian:

19. Slav

Slav Well-Known Member

Дивно одне - знайомитися з дуже привабливими дівчатами не боїться, а коли доходить до діла, то нема ерекції...
    В багатьох хлопців якраз все навпаки.

20. Коммунарец

Схоже, що акселерат або як кажуть - індиго. Виріс, та не дозрів. ;)
    А що дівчата? Вони і самі неабияк хочуть пофліртувати, тим паче вся реклама (наче все це здрорво, тому "давай, наярівай!") та їх привабливість спонукає до цього, а той гадає, що то він такий крутий. :mda:

а де твій аватар? :)