ну то таке робиться нинi в свiтi, шо й в 20 може не пiднятися. Тим бiльше якшо проблема в головi а не в трусах. Або перенервував пацик, тiки до дiвки, а вiн не лiзе. В жизнi всьо може бути
якшо в 35 уже не альо, то треба бігом образ життя міняти і до лікаря йти. не кажучи вже про вік молодший. і цуратися лікаря чи прийому таблеток в такому випадку не варто, якшо звичайно більше не мати справ з жінками вас влаштує. Я для впевненості взагалі в аптечці маю завжди таблетки Максигри, хоч вони й не знадобились і сподіваюсь не знадобляться ще довго. Бо мало лі))
польфармівський препарат для стояка це якшо хочеться довше і більше ну або як у пана - від переживань не встає, тоже має помогти))
Це канєшно, добре, але в першу чергу треба фізичні навантаження системні й регулярні - і відповідне харчування: горіхи, риба, виключити холестерин, фрукти\овочі. Гарні фізичні навантаження піднімають тестостерон. Тоді не треба буде максигру приймати. Хіба, якщо знов таки проблема не в голові
Якшо проблема в голові - психологія, невпевненість, комплєкси, ще якась лабуда, просто людина переживає - то тут фізкультура не допоможе. Тут до психолога треба і таблетки на кшталт максигри для підстраховки. Бо якшо хлоп не впевнений, то найбільше шо йому може нашкодити - ще одна невдача в ліжку. Стимулятор якраз допоможе не сісти в калюжу і через пару разів все налагодиться.
Причиною низької потенції ще можуть бути захворювання, які передаються статевим шляхом. Поняття потенції слід відрізняти від таких понять як ерекція та лібідо.
Проблеми з ерекцією. З лібідо все гаразд, потяг до дівчат є, але останнього разу справа дійшла до інтиму і шось не пішло.. Незручна ситуація, хотілося б у майбутньому уникнути подібної ситуації
Потяг до дівчат (лібідо ) у вас на такому самому рівні був як і раніше? А раніше у вас не було проблем з ерекцією, все з дівчатами добре виходило? Мені здається ( якщо у вас лібідо на такому самому рівні як і раніше), скоріше всього у вас проблема з кров'яним постачанням... Попробуйте дослідити, як впливає на ерекцію віагра. Можна не пробувати відразу цілу дозу, а вжити тільки частину дози. Прочитайте уважно інструкцію віагри. Наскільки я знаю, людям з хворобою серця та високим тиском її вживати не можна. Ще проблеми з ерекцією можуть спричинити різні психологічні проблеми. Чи у вас не було жодних фобій, страхів, переживань тощо до і під час інтиму? У Львові є сексопатологи, які б вам могли допомогти. Я знаю одного сексопатолога, який працював у медичному колдежі "Монада" на вулиці Патона. Не знаю, чи він ще працює. І я б не сказав, що він аж дуже добрий спеціаліст -- його можна десь так дуже суб'єктивно оцінити на 70-90%.
Монада, медичний коледж центр патології репродукції сексопатолог-андролог Телефони: (032) 69-39-52 (0322) 69-39-51 (0322) 62-63-71 Львiв, вул. Патона, 32 Монада, медичний коледж центр патології репродукції сексопатолог-андролог діагностичний центр стома Львiв сексопатолог львів - Google Search
Дякую за пораду. Ви дуже чітко все розумієте. Проблема психологічна. Не буду говорити як саме я це визначив, але визначив Чим більш приваблива дівчина, тим відчутніша проблема. І кожного разу я себе сам накручую і постійно думаю про це. Але думаю, що якась умовна віагра може допомогти.
Вам подобається дівчина ви ніяковієте і через те все хвилюєтесь. То чому може завадити допінг або алкоголь? Ви не перий і не останній, повірте, після вдалого досвіду як рокою зніме. Тільки якщо алкоголь - не багато і не пиво!