На Шуварі підслухав, дві бабулі розмовляли -А я своего уже вторую неделю селерой кормлю....и поднялся.
Так рекламую, мені допомогли тому і рекламую, це називається партизанський маркетинг, чи якось так... ---------- Додано в 12:29 ---------- Попередній допис був написаний в 12:27 ---------- Сертифікати на добавку і чек про покупку з мокрою печаткою.
Амінь... може й допоможе, наші пращури віками дарами природи лікувались. Для здоров'я краще натуральними продуктами лікуватись, а не з будь якої проблеми одразу медикаменти купувати.
Вам 28 років і у вашого мужа проблеми з потенцією?????? Чи ви за старУшка заміж вийшли з надією, жи скоро копита відкине?
Да йомайо...... Занавєс!!! Сама спитала, сама відповіла)) Цікаво, за це гроші платять же ще?)) 1 пост, сподіваюсь, перекриває вартість Віагри, бо вона коштує шалені 800 грн)) від такого з переляку й сам встане!)
Та якщо років 35 то ще більш менш. Від проблем з потенцією нікто не застрахований навіть в молодшому віці, але ж не до препаратів вдаватись
ну перша умова хорошої потенції це хороша красива дівчина , дехто нехтує цією умовою, а потім дивується чому не відбувається ерекція. Я б радив спробувати змінити дівчину .
Я до того що ерекцію (при хорошій потенції) може викликати що завгодно, від малюнка на стіні до згадок про минулі вихідні...
І ще краще коли ця красива дівчина буде вправна і не закомплексована в ліжку.І сама проявляти ініціативу в різних експерементах.