Це ви перебільшуєте, звісно до безсилля немає сенсу себе катувати і я зовсім не маю на увазі, що потрібно постійно таке практикувати
Навіщо декілька разів на ніч?) Це має бути задоволення для обох, а не олімпійські змагання. Краще 1-2 рази, не поспішаючи, розтягуючи задоволення. Коли в голові думки про кількість раз і все таке інше, та ну блін, краще книжку почитати.) І навіть якщо жінка потребує щоб її задовольнили 10 раз, то не один же варіант для цього існує)
Ну про 10 разів я напевно ніколи не повірю)) Щоб там людина не приймала, чи Максигру чи якісь чудо-боби
Для недосипання усі причини погані, якщо вони систематичні Я так червоний диплом у виші проспала. Тепер розумію, що можна було б і потерпіти, бо чоловік нікуди не подівся, а на диплом новий не перевчишся.
Мріяти може й мріє, а от дивно було б ставити собі такі завдання, якщо ти відчуваєш потребу у Максигрі. Так, вона допомагає, але ж треба бути реалістами...
Ліпше мати синій диплом і червоне обличчя (в оригіналі цитати, наскільки я знаю, застосовується слово "морда", але я не можу це слово застосувати, бо це, в даному випадку, якось Вас стосується), ніж червоний диплом і синє обличчя !!!!
Ну, чому? Якщо самцю виду Homo sapiens років 18-20 - то це цілком реально. Якщо й не за ніч - то за добу запросто.
Нам з чоловіком став в нагоді Лібедор. це дієтична добавка, на основі рогів Марала, то є такий олень. замовили на сайті: Либедор - Либедор швидко доставили. чоловік випив пігулку і вже через 30 хв, в нього стояв! займались сексом всю ніч. в чоловіка выстачило сил для шаленої ночі кохання!