Потенція, як покращити?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем ostrov_Bagira, 21 жов 2009.

1. Vincento

Vincento Well-Known Member

З максигрою - легко)) Але я думаю шо її вже переріс і без неї ого-го! Якщо шо, можна і жень-шень прив'язати.

2. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Вже визначилися, чим будете дивувати? Мене один наставляв:"Парень красен не рубахой, а могучей забабахой!"
    Е ще вариант... Зробити обрізання. Кажуть домомогає, навіть треба до ноги прив'язувати, бо довго не затихає, скотиняка така...

3. Minitito

Minitito Well-Known Member

Дивлячись, як відрізати... А з "забабахой" вже проблем, як я розумію, немає...))

4. Vincento

А мій бос на роботі каже що для дівчат розмір не має значення. Мовляв, якщо у когось з вас маленька піпіська, можете не переживати0))0

5. Vincento

До речі. Про обрізання читав також. Річ в тім, що вона стає менш чутливою, тому секс триває довше.

6. DamagePlan

DamagePlan Well-Known Member

Так і є, але це допоможе якщо проблема з передчасною еякуляцією. А якщо не встає?

7. Vincento

Не можу дати відповідь на це питання :) Але не думаю, що це проблема, якщо чесно.

8. Коммунарец

Коли появилися відіки В СРСР в достатній кількості, щоб стати доступними більш-менш для пересічного громадянина в 1987-88 роках, то побачив фільм про Распутіна. Він там таке вичворяв зі своїми друзями... А у них такі бовванки - по півметра були. Страхіття... Не знаю, як то воно знімалося для фільму, але розбещення було очушительним. А потім дивився про Дракулу, Рембо... То взагалі... Сексу не хотілося.

Останнє редагування: 13 лис 2017
  9. Коммунарец

Проблема перевірити?
    П'ятнадцять років тому підсів на СМС з дівчатами. Пам'ятаю з Донецьку, Чернівці - Зоряна. Таке вже шпарив в СМС - аж стидоба була самому. Але нічого, ніхто не відмовився. А ті СМС- латинецею. До речі, в мене ще залишилися чернетки. Записував чи вигадував... Якось одночасно. Можу виставити - то скажеш - встало чи ні? У мене взагалі, нещодавно знайшлося багато нотатків своїх оповідань - тепер от не дочекаюся зими, щоб сісти та докінчити все.

10. Vincento

Виставляй, цікаво :)

11. DamagePlan

Я до того, що напевно, обрізання не впливає на стійкість ерекції, а тільки на чутливість під час процессу. Хоча знати цього не можу.

Еро мемуари зараз добре ціняться, якщо навіть по книжці 50 відтінків сірого зняли фільм.

12. Vincento

В принципі так, якщо не брати до уваги той факт, що чутливість може впливати на ерекцію :)

13. Minitito

То вже ж наче писали варіанти, що робити, якщо не встає)

14. Vincento

Так, але чомусь перейшли до теми папи джо:)

15. DamagePlan

Що ж робити викликати швидку чи стриптизершу?

16. Minitito

Швидку стриптизерку))

17. DamagePlan

:))) :good:
    А якщо серйозно?)

18. Minitito

Серйозно, то до лікаря, треба ж знати в чому проблема. Якщо просто втома або тимчасовий збій, то Максигру беріть і вперед, розчохліть свою "забабаху":)

19. DamagePlan

І що реально допомагає?

20. Minitito

У Vincento спитайте, він вам розкаже;)

а де твій аватар? :)