Упс, одразу не помітив повідомлення. Почитаю. Сподіваюсь, це не з переліку токсичної гормональної хімки Не люблю таке..
Не звертайте уваги! Звісно що ні, тим паче я ж не постійно їх буду приймати. Можете мене поздоровити, все пройшло чудово, прийнаймні в 100 разів краще, ніж того разу.
То треба у дівчини питати Ой, це дуже сильно підтримало впевненість у себе, але думаю що все одно підстрахуюсь!
Еге ж... Якщо перегнути, то й відламати можна. ТУ палку ліпше взагалі не гнути. Най собі рівно стоїть
Дівчина залишилась такою радісною як в кінці цього ролика: Drunk College Girl at Party Getting F - Пошук Google ? На початку Ви можете попрактикувати секс без проникнення. Існує море різних сексуальних фантазій та різні методи їх реалізацій, наприклад, оральний секс, петинг і т.д. А якщо вже так порібно проникнення, то можна використати страпон.
Бажаю вам обидвом такого щасливого кохання, щоб вона отримала щонайменше два оргазми підряд і радісно хвалилася про це так, як героїня цього ролику. Якщо все буде добре виходити, то ви зможете організувати свій ролик собі на пам'ять ( необов'язково його викладати в Інтернет ).
Гадаю, ви там самі камери розставите по всій хаті і все відбудеться та зніметься без посторонніх людей... Хоча слід відмітити, що можна буде вважати, що всім вашим "нервуванням" прийшов стовідсотковий кінець, якщо ви будете знімати свої сцени палкого та шаленного кохання в присутності кінооператорів і у вас обидвох все буде так виходити, як це показано на цьому ролику.