Я мимо пробігала)) але зачиталась постами пана Вінсенто, який на с.7 писав шо медикаменти не альо, і краще вживати народні засоби, а на с.8 прийшов про пігулки питати.)) І нашо ото ви себе накручуєте, плани розробляєте, вже мабуть в деталях уявили як воно знов не вийде, а мозок цю картинку швиденько на вінчестер собі записав і буде вам її підкидати (бо мозку фіолетово, наскільки реальне те що ви собі уявляєте). Треба а) мислити позитивно, бо зі своєю нервовою системою треба дружити, і б) підбирати ретельно не пігулки, а жінку, щоб була розумна і делікатна. Правильні жінки творять дива, точно вам кажу))
Може, але по-перше, не дуже впевнений, що діятиме, по-друге, дівчина може відчути запах і прочитає мою невпевненість в собі
О, забула прокоментувати про 100 грам. Я з точки зору жінки вибрала б третій варіант - відправила б хлопа, від якого тхне алкоголем, на всі 4 сторони, незалежно від перспектив у задоволенні. Бо це неповага до жінки у першу чергу. Все, мовчу, а то ще залякає суворий котик хлопця.
Писав і таке, допоки горе не спіткало мене самого. Кафка відпочиває. І особливо цікаво те, що те що ви пишете - розумію сам. Але це неможливо контролювати. Абсолютно згоден того, що чим більше про це думаєш, тим більше воно тебе програмує. Нагадує історію про серійного злочинця, котрий розумів що він хворий і робить злі речі, навіть до лікаря ходив, але так нічого з собою і не зміг вдіяти. Допоки сам не зіткнешся, не зрозумієш
Отож...перемога над собою найважче дається. Зводіть на каву дівчину, погуляйте десь, провітріть голову, перемкніть її на роботу чи що там у вас є таке цікаве)
От блін. Жила б поближче, сама вас на каву витягла з того форума)) (спільноту прошу не хихотіти, я про каву).
А антиполіцай навіщо? Не водій? Ну тоді да.... Ось, слухав радіо "Шансон" і реклама - прийми за дві години до часу Х - все буде в шоколаді!: Тел. та консультації: 800-50-50-50-2
Я не знаю яка там у вас дівчина, але якщо би мали таку дівчину, яка б вас розуміла і не насміхалася над вами, то вона могла б з вами відповідно провести цю експозиційну терапію. Якщо можете платити, то для такої справи могли б собі знайти повію, яка би з розумінням поставилась до ваших проблем і відповідно вас навчила. Там вечером на Городоцькій в різних місцях збираються повії: //youtu.be/smC3BypZNt4?t=247 Ну і ще раз прочитайте мої попередні поради і попробуйте з ними поексперементувати. Щоб не заразитись, ще додатково, крім презерватива, треба застосовувати антисептики.
Як і Віагра, тільки м'якіше ефект і значно дешевше. Діє швидко, розганяє кров, але краще загугли. Аще ліпше - піди до лікаря і що він про це скаже. Хоча там небагато запобігань, так що нічого небезпечного
Так, Мірамістин не забуваю. Дівчина адекватна, але.. Все як завжди складніше, але удар пом'якшує, звичайно. Поки спробую без повій обійтися.