Потанцюємо?

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем S-Irine, 15 лип 2008.

1. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

Відповідь: Потанцюємо?

Танго це класно
    танго-танго
    танго- мілонга
    танго - вальс

відносно танго можете звертатися до мене :)
    середа 19-21 тренування привокзальна
    пятниця 19-21 музичне заняття Білогорща
    вечірки щосуботи в Білогорщі і щонеділі на Площі Ринок

можна домовитися за приватні уроки ;)

вік , комплекція і усе решта не проблема , ось вам декілька відео
    http://youtube.com/watch?v=LZJrHa5t6mc
    http://youtube.com/watch?v=G2026WhY1wo&feature=related

Додано через 39 хвилин
    http://www.youtube.com/watch?v=4mkfwim7r_Q&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=a4Cy6jHnhf4&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=3wzOvJDVaZg&feature=related

Додано через 41 хвилину
    танго-вальс http://www.youtube.com/results?search_query=vals&search_type=

Додано через 47 хвилин
    а ще що найцікавіше - тагнго це суцільна імпровізація, і партнерша ніколи не знає яким буде наступний крок. Партнер веде- партнерша слідує

Додано через 49 хвилин
    танго- мілонга http://www.youtube.com/watch?v=oN0o_ZgdCL0&feature=related

• Подобається Подобається x 6
  2. volk

volk Well-Known Member

Дякую, з задоволенням подивлюся:)

3. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

А можна в двох словах,яка різниця між танго-танго,танго-мілонга і танго-вальс,їхні переваги чи недоліки, і як для новачка - з чого краще починати вчитись танго?

4. Натагідра

танго-танго,танго-мілонга і танго-вальс це різновиди аргентинського танго.
    А починати варто з того що прийти і спробувати ;) , насправді все дуже просто- є три кроки (вперед, назад і в сторону) і повороти - ось і усе :)
    Будь-яка людина , яка вміє ходити, - може танцювати

• Подобається Подобається x 2
  5. pukhnastyk

То так і зроблю - прийду і спробую:)Агітую теж інших знайомих на ТАНГО. Бо дивитись як інші танцюють - то цікаво, але танцювати - то ліпше!І далі - певно,кумедне запитання. А як прийду сама, то танцювати сама не буду?:dance:

• Подобається Подобається x 3
  6. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Просто супер.....і я хочу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7. pukhnastyk

Стільки потрібної інформації було в ПП, дякуЮ. Завтра вдень зателєфонуЮ!

8. Натагідра

танго парний танець, але немає сталих пар, бо так нецікаво.
    тобто всі танцюють зі всіма. Є декілька правил - танго танцють тандами (тобто декілька подібних мелодій, за звичай 3-4), потім кортіна- перерва коли партнери міняються ідалі :)))
    дуже цікаво коли танцють партнери однієї статі- адже танець жінки з жінкою, чи чоловіка з чоловіком завжди буде відрізнятися, крім того то добре тренування...
    П.С. Я ще можу розповісти багато цікавого ;)

Додано через 1 хвилину
    можем і до вас якось приїхати , збирайте декількох однодумців і шукайте місце де тренуватися ;)

9. S-Irine

S-Irine Well-Known Member

А Ви тренуєте тільки аргентинське танго, чи всю стандартну программу?

Додано через 8 хвилин
    А в яких клубах займалися?

Я сама прозаймалась професійно бальними танцями 15 років, але коли переїхала жити у Львів, то попала в інший стиль, спробувала модерн :clapping:. Після цього мені стало якось нецікаво займатись бальними. Хоча ностальгія пробиває, і коли треба, можу ще непогано виступити :)

• Подобається Подобається x 1
  10. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

хм...цікава ідея...

11. Натагідра

12. S-Irine

S-Irine Well-Known Member

Перепрошую.
    Я не плутаю, я не так висказалась.

А показові виступи в залах не влаштовуєте?

13. Peris

Peris New Member

Є ще купа цікавих напрямків танців. Можу запрононувати:

BELLYDANCE - танець живота
    Чутливий, екзотичний, пластичний, запальний танець живота підкреслює Вашу жіночність, дарує красу і неповторний шарм, робить тіло сильним та гнучким, завдяки специфічним рухам - хвилям та тряскам - позитивно впливає на здоров’я! Танцю живота маже навчитися кожна людина незалежно від віку, комлекції чи рівня підготовки!

CLUB DANCE - клубні танці
    Club dance вклячає в себе ряд танцювальних стилей (hip-hop, house, funk, street, waving), дозволяючи рухатись під будь-яку клубну музику - від диско до хіп-хопа. Вибір стиля і ритму залежить від індивідуальності танцюриста. Клубні танці можна виконувати сольно або в групі, імпровізовано або синхронно, на вечірці або в нічному клубі. Цей напрям - універсальний спосіб самовираження для тих, хто хоче свобідно імпровізувати на танцполі всю ніч напроліт, віддавшись мінливому музичному ритму, чи то буде хаус чи R'n'B.

Lady's dance (Sexy R'n'B) - жіночий стиль
    Це унікальна танцювальна програма лише для дівчат та жінок! Яскраві жіночні рухи, багато роботи бедрами, ефектні качі, тряски, неймовірна гнучкість тіла, спокусливість танцю! Це мікс танцювальних рухів із хіп-хопу, африканського стилю, танцю живота, латини та ін. Заняття покращують осанку, розвивають координацію та витривалість. А головне, підвищують впевненість жінки в собі! Приходьте і навчіться танцювати красиво, розкуто, пристрасно!

САЛЬСА
    Сальса - один з найпопулярніших танців Латинської Америки, прекрасно підходить для виконання на вечірках latino. Естетика сальси не обмежується запальними рухами в ритм, які дозволять Вам демострувати "драйвові" риси темпераменту; сальса - це ще й чутлива мелодія та витончена ліричність, драматизм. Сальса, з блиском виконана Вами на танцполі, подарує Вам та Вашим глядачам найкращі враження.

• Подобається Подобається x 2
  14. pukhnastyk

Цікава танцювальна подія розпочинається сьогодні, 20 серпня, у Львові. Це міжнародний :dance::dance::dance:фестиваль етнічного танцю "Етновир"!:dance::dance::dance: Триватиме він до 23 серпня на пл. Ринок, а розпочнеться сьогодні о 18 год. на просп. Свободи, і далі перейде на "історичний центр міста" - пл. Ринок. Танцювати будуть різні етноколективи з України, Мексики, Індії, Франції, Ізраїлю, Кіпру та ін. країн.
    Такого Львів ще не бачив!:) Приходьте! Побачите і ви!

• Подобається Подобається x 4
  15. pukhnastyk

Ще пару слів про "Етновир"...:)Сьогодні завершується цей міжнародний етнічний фестиваль і його програма подій трохи (несподівано!) змінилась! Отож, зараз (з 12год.) відбувається парад-шоу учасників фестивалю на просп. Свободи - пл. Ринок. - хто перебуває в центрі Львова, то має нагоду побачити цей парад:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Відбуватиметься він до 14год. Далі фестиваль перенесеться до Шевченківського гаю (з 14год.) і триватиме десь до 21год. Спочатку буде "дитяча" програма, тобто етнічні виступи дитячих колективів (переважно українських), а потім вже "дорослі" колективи з України, Франції, Польщі, Чехії, Кіпру, Мартініки, Індії, Ізраїлю, Кот д"Івуару, Мексики та ін. показуватимуть свої виступи (етнічні танці та співи, гру на етнічних інструментах).:dance::dance::dance:
    Думаю, буде цікаво! Бачила їхні виступи в перший день фестивалю - надзвичайно та й людей було багацько. Класно! Особливо цікаво було бачити гру мексиканців на черепах якихось тварин, польський танець "з капелюхами", танці кіпріотів, гру на українських етнічних інструментах, трошки незвичні танці з острова Мартініка (французький заморський департамент у Карибському морі)...:)
    Вчора теж була на пл. Ринок і тішилась з того, що хоч був фестивальний день присвячений тільки українським музичним танцям і співам, а проте людей було БАГАТО!:radist: Українці починають насправді не тільки цікавитись своїм фольклором, але й ним захоплюватись!:naci: Глядачі танцювали перед сценою з таким же ж ентузіазмом і радістю, що й танцюристи на сцені, а що вже казати про туристів..:)ті навіть пива менше пили, а все знімали, знімали на камеру чи знимкували фотоапаратом. Одним словом, видно було, що іноземцям наша культура подобається! :radist:sad:І мені теж:naci:)
    Сьогодні ж учасники "Етновиру" обіцяли показати щось ще незвичніше для Львова.:dance:, наприклад, Гала-концерт!
    Окрім цього відбуватиметься ярмарок народних промислів та показ національних костюмів країн-учасниць фестивалю :)
    (Але мушу сказати ще "маленьку ложку дьогтю" до цього:sad:(яка з'явилась несподівано. Можливо це неправдива інформація - було б добре:), але бачила вчора на стовпі оголошень біля Кінопалацу таку інфу: вхід на сьогоднішнє закриття "Етновиру" - 60грн., у вишиванці - 40грн.,з бонусною карткою "Арсену" (тіпа то спонсор свята:)) - 20грн.) Правда, то був троха вечір і можливо, то стосувалось вчорашнього свята "Країна мрій" у Шевченківському гаї - не наю:).
    Тепер-во сиджу і "мучусь" - офіційні програми святкувань Дня незалежності України інфу про ціни на концерти не пишуть, але несподівано "зробити" можуть. А хотілось би мені попасти і туди, і сюди.:):):)
    Хтось чув детальнішу інфу про ці дві події у Львові?

• Подобається Подобається x 1
  16. pukhnastyk

:good: восени вчилась танцювати :)
    :good: тепер пробую танцювати :)
    ...але найбільше мені подобається все-таки ТАНГО! :good:

До речі, чи хтось чув наступну інформацію? Що 31 травня на території парку Підгорецького замку буде проводитись заключна частина Днів Аргентини у Львові, яка буде виражена у танго-вечірці (чи то пак "міні-фестиваль танго". :) Бо я один раз почула по радіо, а тепер ось не можу знайти відповідної інформації. :sad:
    Може тому що повідомлялось, що та вечірка буде "на халяву", а потім може організатори передумали?:pardon:
    Хтось щось подібне чув???

17. Натагідра

Школа аргентинського танго «LeoTango» оголошує набір.
    - Вівторок, 21:35 – 22:30 - початківці (базові техніки, елементи, основи парного танцювання і танго)
    - Середа, 21:00 – 22:30 будь який рівень (заняття з музичності - робота над інтерпретацією музики в танці, дослідження музичних форм, історія танго музики)
    - П’ятниця, 21:00 – 22:30 початківці (базові техніки, елементи, основи парного танцювання і танго)
    Адреса – клуб «Leofit» (вул. Винниченка, 30).
    Вартість місячного абонемента – 200 грн.
    Вартість одного заняття – 25 грн.

Попередній досвіт танцювання, а також наявність партнера (партнерки) не обов’язкові

За додатковою інформацією звертатися:
    тел. 8-050-165-75-99, Олександр Ліпський

18. Urtica

Urtica Well-Known Member

В нашій школі ірландських танців будуть безкоштовні пробні заняття, приходьте! :girl_curtsey:

Ми займаємося за адресою вул. Ш. Руставелі, 7, кімната 210.
    Якщо захочете прийти - напишіть будь ласка мені, щоб я попередила адміністраторку :)

Наші танці виглядають десь так:

19. Trall

Trall Member

Завжди хотів зайнятися танцями.

а де твій аватар? :)