посвящается

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ull9, 30 сер 2012.

1. Tan To

Tan To сын империи

Срать мне на то, что тебя там удивляет, а что нет, по мне ты хоть в музеи в Паттае, хм. Вот же мля вертушка туалетная, в каждой ****затычка, настоящий хохол, хм.

2. bayard

bayard Дуже важлива персона

я считаю украинофобом того кто при каждом удобном случае, в каждой теме всеми силами старается обкакать ту страну в которой живет.
    а украинцем я считаю не только того кто участвует в диалоге, но и стремится к компромиссу. это важная и сильная сторона человека.

3. bayard

не кати камень в гору. ни накого она не чхает. ну конечно:)) сам себя не похвалишь...фсбшный нарцисс. кто-бы мог подумать...

4. FourA

FourA Дуже важлива персона

Спасибо, Вы подтвердили моё мнение о Вас.

5. bayard

всегда рад помочь!:good:

6. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Кидайте вживати алкоголь в надмірних кількостях Баярде. А також жерти все що на очі трапляє.
    Мізки жиром запливають, а не тільки тельбух.

7. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Занадто багато теоретизувань (гарних і правильних) і "відсторонень" перед виборами.
    До я кого місця ви будете прикладати свій радикалізм, якщо янучари виграють вибори, навіть при умові, що Свобода набере своїх 5%?
    Перепишете хату на свого собаку, перейдете жити у собачу будку, але від радикалізму не відмовитесь....:dash:

8. ГРАНД

Можливо це виглядатиме дещо хвалькувато, але мій радикалізм врятував декілька доль і навіть життів. І не загубив жодної. тому він себе цілком і повністю виправдав. І це не теоретичні базікання, а цілком реальні події.

Виграють? Як що фальсифікації (а вони фальсифікувати будуть обов"язково) можна назвати виграшем, то виграють обов"язково. А значить так тому і бути. А значить що моїм радикалізмом буде захоплено в десятки, сотні , тисячі разів більше народу ніж зараз. І "переможці" нинішніх "виборів" про це ой як пошкодують. Як що вони цього не втумкали, то це їх проблема. А вони не втумкали і вони обов"язково "виграють". Це стратегія їхньої не менш обов"язкової поразки та нашої ще більш обов"язкової перемоги.
    І помніть, що сама темна ніч саме перед світанком.

Реально Свобода може набрати понад 20%. Але "переможці" не допустять. але це теж зпрацює на їхню ж загибель і додасть радикалізму.

Ви бачили мого песика на фото? Правда ж він неймовірно красивий? На такого і хату переписати не жаль.;)

До речі будку я йому змайстрував таку що не кожна хата з нею порівняється по комфорнтості. Робив наче для себе.;)
    Ні. І не бачу для відмови перспектив на найближче майбутнє.

п.с. До речі. Саме після нинішніх "виборів" радо вас вітатиму або в ковбасній еміграції, або...... в наших стройних лавах радикалістів. Отак.

9. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Досадно, что Вас раскусили? А не фиг по педофильным борделям шляться!

10. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

:good:
    Навіть на Сході та Півдні "Свободівці" наберуть від 5 до 8% голосів!
    Але дійсно, місцеві адміністрації зроблять усе, щоб сфальсифікувати результат. Вони приречені задля цього рвати свої дупи на британський прапор! Бо в іншому випадку залишаться без "роботи". Недарма Тягнибок пропонує ліквідувати такі осередки трутнів.

11. Tan To

Tan To сын империи

Вот и не шляйся, деньги копи, что бы побывать чуть дальше конечной своего трамвая-троллейбуса, "дурачок ты дурачок"(с) хм:))

12. Tan To

Tan To сын империи

И тут ты все о своем наболевшем, хм:))

13. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Откуда Вы знаете где я был и где не был? Вы либо пророк, либо

14. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Нарешті ви сказали відверто, що результати цих виборів вас не дуже бентежать, ваша стратегія, довгострокова - очищення України від реп'яхів московства.
    (А моє "виграють" - так, згодна, це невірно, правильно - сфальсифікують.)

Поживемо-побачимо, але брехати не буду - якщо януковичі залишаться при владі, мої "ковбасні" настрої сильно збільшаться. І країні ця "втрата" - до лампочки, що цілком правильно, але те, що вже сьогодні більше, ніж 50% української молоді воліє віїхати за кордон і що її "ковбасні" настрої без усунення януковичей теж збільшаться - це вже серйозно, навіть катастрофічно.

15. ГРАНД

Без паніки. Ми все одно переможемо.

16. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Катастрофа вже давно, i молодеь той, хто ще на початку 90-их розпiзнав i вчасно смикнув.
    Не гнiвайтесь гранд, але треба дивитися правдi в вiчi. Дупа повна.

17. ГРАНД

Я і не думаю гніватись. А знаєте чому?
    Та тому, що вже так повелось, що справжній генофонд нації зберігається по-за межами України і колись настане час коли сини та дочки України яким випаде зберегтись по-за межами батьківщини таки займуть свої місця тут. але вже без к..ацапських репьяхів в головах і душах, вільних від вірусу совка та знаючих ціну всьому національному. Я як ніхто відчув на власній шкірі що таке батьківщина для мене підчас довгих мандрів світом. Звичайно ж пена кількість молоді по-справжньому асимілюється в європейських та американських країнах, але так чи інакше чималий відсоток збережеться українським.

18. Фауст

Фауст Well-Known Member

Вы меня простите пожалуйста, но где тут завуалированный мат?
    Этож народная пословица- "В каждой бочке затычка"??

19. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Это у кого какое воображение.

А вот зачем звёздочек натыкал? Что то значит завуалировал. :scratch_one-s_head:

20. Фауст

Фауст Well-Known Member

Интересно, а меня забанят за это слово *** ?

а де твій аватар? :)