у меня другое предложение. улл против ортодокса.. гранд не интересен это вчерашнее гавно., а тебя в гербарий на булавку надо.
мені вже страшно... а тут Вам страшно... то може дочекаєтесь, коли я розквітну в повній мірі? :rolleyes:
Бідного поцріота Прокопа забули. Сидить стариган в кутку і плаче, плаче... Заробітчанин, я в свій час вчився в інституті з німцями. Для того, щоб вони не опустилися до культури "рашен", уряд, який прислав їх вчитися до Союзу, не дозволяв їм отримувати навіть трійки в сесію (відзивали додому). В своїй культурі німці дисципліновані - в час, відведений для занять, вчилися, на кафедрі фізпідготовки інтенсивно тренували свої м'язи, на студентських вечірках без ліні веселилися та кадрили дівчат. Але щоб німець в робочий час триндів про поцріотів іншої країни, то вже - капець німецькому порядку. Заробітчанин, якщо ти дійсно в Німеччині, не срами німців та навіть українців, серед яких ти видно ріс. Працюй натхненно та ділись краще з бувшими земляками своїми професійними успіхами (після роботи). Ще запам'ятай, хоч німці після поразки в війні і не дуже вип'ячують своєю національністю, але вона в них в душі теж глибоко прив'язана і не дай Бог отакі приблуди на їх теренах знову виймуть цю ідентичність для очистки від варварів, які бруднять їх культуру триндежем в робочий час.
Вы в Германии среди одних немцев работали когда-нибудь?! Или, если не ошибаюсь, в Уни где-то в отдельном бюро вместе с остальными русаками и хинезами?!
какой ужас...сколько новых слов. почувствовал себя дураком.... ну знаете как девочки хвастаются куклами и мальчики....:o тогда патриот чего?
Ну, если аж целый 2007-ой... тогда да, круто... Просто некоторые ваши утверждения насчёт Немеции весьма спорны, и не только это.
Хороший вопрос И тут же следующий - быть патриотом обязательно? у Оскара Уальда есть очень меткое выражение по этому поводу: Патриот не столько хочет за что-то умереть, сколько кого-то убить
Мене дивує ось що. Зазвичай, коли йде мова про патріотизм, на арені обов’язково з’являється шендеровичеподібна ліберастична істота і вкидає заяложену фразу Самуеля Джонсона "Патріотизм - останній притулок негідника" і утікає з самовдоволеним віталієпортніковським виразом обличчя... Де вони, ці космополіти "с багодками"?