Посварився з дівчиною – повбивай її друзів

Тема у розділі 'Львівська газета', створена користувачем gazeta, 1 січ 1970.

1. Оля

Оля Старожилка форуму

Відповідь: Посварився з дівчиною – повбивай її друзів

І чим те суспільство хоре у Ваших очах? :cool:

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Спадало. Бо якщо би мені розповіли просто всю цю і сторію і запитали де це могло статися, то я в першу чергу подумав би, що в США. От чому?

• Подобається Подобається x 1
  3. Оля

Оля Старожилка форуму

Бо часто такі історії повторюються, що вже стало заразним, як інфекція! :sad:

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бо є якісь глибокі причини на те, але ніхто не думає.

• Подобається Подобається x 1
  5. Forpost

Forpost Стоїк

Ядерну зброю шукали не найшли перебили кучу народу !ну де там противники вступу до нато? чого мовчите?як про Україну розорятися то накалякали 3000 дописів, а як проти свого бога США щось сказати ,то язик в дупі ,як моя бабці казали!

6. Оля

Оля Старожилка форуму

Шреку, до чого тут це? :confused: Хіба Вашу лють можу зрозуміти, що Ви є ненависником Америки, як той Чо жінок і багатих дітей! :sad:
    Я вже пару разів тут писала, що зброя була! А не знайшли, бо так зробили, щоб не знайти! І як для ВВС мали готовий матеріал знятий, тільки в ефір пустити, то тормознули і не дали пояснення.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я того не розумію. Не розумію і все.

8. Оля

Оля Старожилка форуму

США нікому не бог, хіба Ви так думаєте. Тут є різні люди, але в основному хороші, доброзичливі, готові допомогти.А Ви чомусь на США дивитися з позиції Росії... :sad: Може Ви - скритий москаль? ;)

9. Оля

Оля Старожилка форуму

Я США не захищаю, а навпаки, дуже часто і критикую. І ту придуркувату їхню демократію з одного боку, а незрозумілі якісь заборони з іншого, то аж ніяк не можу і не хочу зрозуміти! І в очі їм про це кажу!
    Але я ось провела таку аналогію. Мій брат досить багатим і у Львові був і тут є, бо голова на плечах є до бізнесу. І багато до нього приходило просити допомоги, хто тільки звідки! І він не відмовляв, багатьом допомагав. А потім, як ми чули, що ті, що так просили, так йому в очі лестили, бо гроші хтіли, як вони його поза плечі поносили, насміювалися, ненавиділи тільки за те, що він умів розкрутитися, а їм не вдалося! :sad:
    Те саме і з Америкою. Всі до неї йдуть з простягнутою рукою, щоб їм на різні цілі допомогу випросити. Не гордують ніякою гуманітаркою, а при оказії так гадять, такою завистю завидують і тішаться, як щось тут стається, що волосся дибом стає! Люди, та будьте людьми! Як не вдячними, то хоч совість майте! :sad: І беріть все добре від Америки для наслідування, а не все погане! Америка за десятки років до того допустилася, а у вас то дійде за пару років, як копіюватимете "демократію" шаленними темпами. :cool:

10. Forpost

Forpost Стоїк

В гробу в белых тапочках видал я Вашу Америку

11. Оля

Оля Старожилка форуму

Точно, що Ви - москаль! ;)

А якщо серйозно, то мені здається, що у Вас щось особисте трапилося, раз така неприязнь, що переходить в агресію. :sad: Ви здається до Свідків примкнули. Не думаю, щоб вони все це одобрили, що Ви тут пишете...

12. Forpost

Forpost Стоїк

Товарищи юноши,
    взгляд - на Москву,
    на русский вострите уши!
    Да будь я
    и негром преклонных годов
    и то,
    без унынья и лени,
    я русский бы выучил
    только за то,
    что им
    разговаривал Ленин

13. Doc.

Doc. Well-Known Member

Manifesto photos
    Click to see images from Cho Seung-Hui's package to NBC, sent between his shootings.
    http://www.msnbc.msn.com/id/18138369/

14. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

а він такий стрижений вже був, коли зробив свою чорну справу, чи його в буцегарні поголили?...
    якщо був — то вигляд страшненький...

15. Mariya

Mariya Well-Known Member

Пупер, він застрелився після того, як інших перестріляв, тому в буцегарні не був. Перед тим постригся.

16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Пупере, його не заарештували, бо він себе теж застрелив. Фото він сам собі робив і сам їх вислав разом з відео за якийсь час до того, як перестріляв студентів.

17. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

я і з першого разу зрозумів....
    :)

18. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

Між іншим більшість таких випадків що ставалися в Америці і інших країнах відбувалися в квітні:

16 квітня 2007 р. Чо Сенг Ху - 32 жертви;
    20 квітня 1997 р. (день народження Гітлера) - 2 хлопці (17 і 18 років) - Колорадо - 24 жертви
    26 квітня 2002 р. - Роберт Стеінхаузер - Німеччина Ерфурт - 16 жертв.

в цілому подібних випадків сталося 37 в межах 1974-2000 рр. і на жаль як видно нічого не змінилося.

Нехай жертвам земля буде пухом.

а де твій аватар? :)