А тикання вже офіційно дозволили на форумі? Умберто Еко люблю. Заре за останню його книжку взявся. Решту прочитав уже.
Зрозуміло. Буду радий, якщо почнете розглядати становище у рідній хаті з мене (скромність, то не моя найкраща риса ). П.С. Мою книгу у книгарні не знайдете.
Справа в тому як це робиться - якщо від душі, якщо людині є що сказати, то це відразу видно. А тупе копіювання формату зразу летить в топку.
Извините, впредь буду называть вас исключительно на ВЫ Это мировая литература --- это все оффтоп... ---------- Додано в 20:21 ---------- Попередній допис був написаний в 20:19 ---------- Будем искать, спасибо
Особисто мені було що сказати, хоч і домінантним у моєму тексті є саме потік свідомості (але цей потік все-таки має іншу форму, своєрідну, бо він на знаходиться на межі свідомого і несвідомого). Як дочитаєте Еко, то якщо Вам не шкода буде 25 гривень - я пришлю свій примірник, з автографом одразу. Аби переконати Вас, що не все так погано у нашому домі!
Домовились. Власне для мене немає значення до якого стилю належить книжка. Що для мене відкриттям було в українській літературі - це Мирослав Дочинець. Не знаю що за стиль, можливо езотерика. Навіть не буду марнувати слова щоб описати цей всесвіт, заключений в книжці.
Не люблю читать в разброс, каша получается... Читаю под настроение --- этот стиль, потом этот, потом опять этот!!! Но с значительным временным лагом...
І дещо з Т. Прохаська. ---------- Додано в 00:17 ---------- Попередній допис був написаний в 00:13 ---------- Прізвища, будь ласка. "Маятник Фуко" з труднощами, але подолала, Дочинця (Вічник) читала і перечитую, тому ніби то підготовчий етап пройшла. Готова витратити 25.гр на вашу книгу. З Іздриком складніше - не читається, я вже за стара для нього, мабуть.