Культуру "рашен" з нашим бидлядством сьогодні добре описав С.Шустер - "я не впевнений в тому, що Платіні правильно зробив, коли дозволив чемпіонат на сході континенту. Чекав скільки років, а запізнився з совковими літаками на відкриття чемпіонату".
Нет, наверное, все же не начисто. Возвращение из лучшего в худшее (имею в виду только способ общения между людьми, и знакомыми, и незнакомыми) вначале вызывает сильный дискомфорт и протест, потом негатив сглаживается (меньше замечаешь), но возвращаться к прежнему "я vs другие" уже не хочется. Поэтому, думаю, опыт (положительный) проживания наших в чужих социумах нашему социуму может принести только пользу. Уж слишком бесцеремонно (мягко сказано) мы обращаемся друг с другом! [CENZ]А "видите" - правильно теперь "видела". [/CENZ]
Я з завтрашнього дня буду церемоніально з аристократичним етикетом відноситися до Януковича чи українських повій за кордоном, які наносять срам своєму народові. Боже, як ці люди бояться подивитися через дзеркало на свою культуру "рашен" з примісом української рабської бидлячості. Як би віднісся араб, який би на арабському сайті майже не відчував арабської мови? Деяке бидло продає своє тіло, деяке - свою мову.
Вибачте, пане Прокопе, я не знала, що ви настільки погано розумієте російську мову! "мы друг с другом" = це я, ви, Гранд, Луна, продавчині в супермаркеті. вчителі і т.д., усі ті, хто з цього боку "барикад", а Янукович, ВАЮ, ЮВТ - це вони, ті, хто з протилежного боку.
С возвращением:rose:Спорить не стану, я действительно сужу только с точки зрения постоянно находящегося ТУТ человека. И не вижу перемен в близких... Наверняка, вы правы.
Вибачте, я теж роблю помилки, за що стараюсь каятись своєю душею. Я теж не чистий від жлобства та бидлядства, тому що не в марсіанській ізоляції живу.