Постколоніальне бидло

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 5 чер 2012.

1. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

То Ви ж, напевно, дражните дитину навмисне?))
    Ну й навіщо дратувати, як не подобається? Хіба це ознака шляхетності чи не-бидла? (я зараз не про сусідку))

[OFFTOP]А моя маленькою казала:"Сам бабка базарная" батькові , ну то вам аби посміятись))[/OFFTOP]

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Для мозку дитини, який інтенсивно розвивається, як стимул потрібні нестандартні подразники, які не переходять певні рамки. А звертається вона так до мене в силу звички (вітатися вона ще не звикла) і з надією, що я почну з нею гратися. Сьогодні обіцяла мені свою косу дати поносити. Та я думаю, що цей хід маленької жінки як жінка ви зрозумієте.

3. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Так не о вас и речь, у вас вся семья небось - сплошное сокровище.
    А дед умные вещи глаголит.

4. Luna

Для меня - да. И речь для меня в первую очередь обо мне) Своим же глазам верим , не чужим.
    Умные...но не все умное - нужное.

5. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Это только время покажет, потом узнаете, нужное или нет.

6. Norton

Norton камышовый кот

здоровое западное общество!!!????%-)

7. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Абсолютно здорового суспільства не існує. Хіба що в бджолиному вулику або в мурашнику.
    Все відносно Нортоне, все відносно.

8. tanna

tanna Дуже важлива персона

Если господин Samojlovu4 и есть пример влияния здорового западного общества на человека, то нам такое общество не надо! Нафик, нафик! :girl_yes::rolleyes:

9. Norton

Norton камышовый кот

то й я про що?...мабуть ви праві, говорячи про відносність, як можливо говорити про ту чи іншу культуру людині, яка пів свого життя прожила на рідній неньки...поїхав в Европу і все змінилося? я це називаю пристосовуванням....:pardon:

10. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Пристосування це дещо інше. Зміна поглядів цілком природня річ. Знову ж таки зогляду на відносність. Все пізнається в порівнянні. Ця древня істина все і пояснює.
    Наприклад в 2003 році я перебував по справах на донбасі доволі тривалий час, а звідти поїхав до Волині з заїздом додому. Мимоволі виникли порівняння. Не на користь донбасу звісно ж. Контраст разючий. Відчуття було наче вибрався із притону до більш-менш людської оселі. Так і виникають подібні зміни поглядів.

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Мова бидла.

12. Фауст

Фауст Well-Known Member

Щё це?

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Поц, тобі часто в школі били по пиці за провокації?

14. Фауст

Фауст Well-Known Member

Пан Прокоп, правильно я перевёл Ваш пост :"Поц, тебе часто в школе били по морде за провокации?"

15. tanna

tanna Дуже важлива персона

А вы, кроме того, что быдло, так ещё и дурак. На мой собственный взгляд, дураками являются люди, лишенные напрочь чувства юмора.

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Якби її ще навчили тамбовці, що бувають ще й дурні з гумором.

17. Luna

Норт, да не меняется практически ничего.

А вот это..чуть повыше, о быдле и дураках - ну песня)куда нам ехать???
    "А вы сидите тут" (с)

18. Luna

Я уже знаю, что это время покажет.
    Но не уеду.

19. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Меняется, Luna, и еще как!
    Человек - существо социальное и под влиянием социума меняется, во всяком случае, во внешнем проявлении своего "я" очень заметно - приспосабливается (как заметил Норт) к окружающей "среде", для своего же комфорта. Наблюдала это на наших соотечественниках.

20. Luna

:)
    Наверное, когда наши соотечественники возвращаются назад, ну..хотя бы на месяц, все изменения начисто отбиваются "дымом отечества")
    Опять же - я опираюсь исключительно на собственные ощущения. Может быть, живя в другой стране, Вы видите больше...

а де твій аватар? :)