То Ви ж, напевно, дражните дитину навмисне?)) Ну й навіщо дратувати, як не подобається? Хіба це ознака шляхетності чи не-бидла? (я зараз не про сусідку)) [OFFTOP]А моя маленькою казала:"Сам бабка базарная" батькові , ну то вам аби посміятись))[/OFFTOP]
Для мозку дитини, який інтенсивно розвивається, як стимул потрібні нестандартні подразники, які не переходять певні рамки. А звертається вона так до мене в силу звички (вітатися вона ще не звикла) і з надією, що я почну з нею гратися. Сьогодні обіцяла мені свою косу дати поносити. Та я думаю, що цей хід маленької жінки як жінка ви зрозумієте.
Для меня - да. И речь для меня в первую очередь обо мне) Своим же глазам верим , не чужим. Умные...но не все умное - нужное.
Абсолютно здорового суспільства не існує. Хіба що в бджолиному вулику або в мурашнику. Все відносно Нортоне, все відносно.
Если господин Samojlovu4 и есть пример влияния здорового западного общества на человека, то нам такое общество не надо! Нафик, нафик! :girl_yes::rolleyes:
то й я про що?...мабуть ви праві, говорячи про відносність, як можливо говорити про ту чи іншу культуру людині, яка пів свого життя прожила на рідній неньки...поїхав в Европу і все змінилося? я це називаю пристосовуванням....
Пристосування це дещо інше. Зміна поглядів цілком природня річ. Знову ж таки зогляду на відносність. Все пізнається в порівнянні. Ця древня істина все і пояснює. Наприклад в 2003 році я перебував по справах на донбасі доволі тривалий час, а звідти поїхав до Волині з заїздом додому. Мимоволі виникли порівняння. Не на користь донбасу звісно ж. Контраст разючий. Відчуття було наче вибрався із притону до більш-менш людської оселі. Так і виникають подібні зміни поглядів.
А вы, кроме того, что быдло, так ещё и дурак. На мой собственный взгляд, дураками являются люди, лишенные напрочь чувства юмора.
Норт, да не меняется практически ничего. А вот это..чуть повыше, о быдле и дураках - ну песня)куда нам ехать??? "А вы сидите тут" (с)
Меняется, Luna, и еще как! Человек - существо социальное и под влиянием социума меняется, во всяком случае, во внешнем проявлении своего "я" очень заметно - приспосабливается (как заметил Норт) к окружающей "среде", для своего же комфорта. Наблюдала это на наших соотечественниках.
Наверное, когда наши соотечественники возвращаются назад, ну..хотя бы на месяц, все изменения начисто отбиваются "дымом отечества") Опять же - я опираюсь исключительно на собственные ощущения. Может быть, живя в другой стране, Вы видите больше...