Отчего же вдруг моя и лисья? Лисья у грозных "мальчиков", за спинами этих самых баб о них сплетничающих, да другим мужикам окна бить грозящихся)) Про кучу часов - увы...не ко мне)) Прошли времена, да и к чему бы...дети - мое все, тут прав Самолович, интуитивно в точку)А вот про политику мужскую тут вопрос...Где ж вы, господа - мужчины? Пальчиком виртуально грозитесь да друг в друга чего-то там мечете? Из-за бугра далекого?))) Ойй..я Вас умоляю. Поработят вас тетки, ну ей-Богу поработят:p
Ну какая разница, кто из нас откуда?)) Совершенно верно сказано о быдле, собственно, к Самойловичу я бы это слово не применяла ни в коем случае. У мну есть другое определение, но...это мое личное дело, каким я вижу человека, тем более - виртуально "вижу". А инет настолько искажает реальность...не возьмусь судить.
Вам не панятно абсолютно все. І від цього грутнту ви і відштовхуєтесь. Це як почати складати топографічну мапу з невірних координат, вийде викривлена і абсолютно непригодна мапа. Так і у вас з вашим паніманієм. Стосвно жидів. Я дуже поважаю євреїв (не плутати з жидами, за аналогієй -українець-хахол) які виїхали до ізраілю з ідеологічних, патріотичних і як основа етнічних міркувань. Я таких знаю чимало. коли вони іноді приїжджають в Україну я з ними радо зустрічаюсь і маю дружні стосунки. Це люди які мають стрижень, люди яких не лякають труднощі їх Батьківщини. але такі як олегП, ви, і т.п. торбешники - гонці за дешевою пайкою, яку виготував інший нарід у мене викликають огиду. Я щиро поважаю євреїв які залишились тут і не соромляться своєї національності та разом з нами несуть хрест донбасячої навали та бидла невизначеного походження. І таких знаю чимало. З кацапами інша справа. Достойних кацапів майже не знаю. Принаймні поки тверезий наче схожий на людину, розумний і т.п. Починаєш до нього відноситись з симпатієй. але тільки до першої чарки, від якої кацапи ніколи не відмовляються. При чому кацапи будь яких політичних, розумових і пр. здібностей. Горілка їх всіх вишуковує в одну шеренгу. Так от кацап доя якого починаєш ставитись з повагою, після першої чарки перетворюється в скотину та пихату мавпу. Як не дивно але це теж притаманне кацапам будь якого ступіню освіченості та виховання. Відчуйте різницю.
Портянщик щёки надул, вона, мол, какой я вумный, как стадо хворумлян. Наконец-то пост из двух предложений хоть не по-диагонали прочитают.) Все мы быдло, месяц ясный - и вы, и я, и юла, и даже прокип с грандом, посему как из совковой культуры раша родом. Просто в ком-то этого гноя меньше, в ком-то больше.
И Вы? А я надеялась, что в нашем стаде есть хоть один абрикос:rose: А если серьезно, Ваш выезд из Украины Вам помог слегка...выделиться из стада? Изжить часть чуждой культуры?
Євреї, дядьку, не поділяють подібної градації. І звернення "жид" більшість вважає образою. Принаймні, серед моїх знайомих. Не плутати з використанням цього слова в автентичних закладах. Яка гидота... Читаю і думаю, може...до Вашого берега як не ..., то тріска?
Поправочка - варто добавити слово "сучасні". А все тому, що вони малоосвічені і не знають походження цього слова. Жид прийшло з ашкеназі і походить від гебрейського "юда", що означає "славетний". Чи мені ображатися на слово "хохол", яке пішло від зачіски козаків, які слідкували на відміну від деяких за своєю гігієною?
Поправочку прийнято, Прокопе. Погоджуюсь. Але якщо людям це неприємно - утримаюсь від подібних звернень, вважатиму для себе неприпустимим їх використання.
Никуда я не выезжал, таким же быдлом и остался, как все кругом. Вам ведь два раза повторил чудак, где меня нет. Оно знает.)
Деяким ідотам і слово "націоналіст", "свідомий" чи "демократія" звучить як лайка. Чи варто під таких підлаштовуватися?
Ну, на Германии глобус не заканчивается, мало ли...Тем более, что припоминаются рассказы о Вашей помощи украинской общине (не помню, правда. где). Не думаю, что выехав, Вы что-то изменили бы в себе...))) Разве в территориальном расположении нашего дома дело? 20 лет как уехала половина моей семьи...и все те же. Ничего в людях не меняется, разве что ЭКОНОМНОСТЬ появилась, о! Нашла одно отличие))
Не совсем согласен. Русаки за рубежом часто всётаки цивилизованнее и лояльнее совковых русских. Не такие дикие и озлобленные.
Діло Ваше. Я б не порівнювала свідомість зі словом "жид", яке особисто мені не подобається. Я не єврейка, як тут вирішили, але нехай, я не проти)) І в моїй родині євреї є...я точно знаю, що їм це слово здається образою. То ж буду дотримуватись.
Наверное, сойдя с трапа самолета, они окунаются в дикое прошлое - и становятся сами собой)) Хотя..я дикости в них и раньше не замечала. А озлобленности и в оставшейся половине семьи не вижу.
Стараюсь понять, каким образом) Меня убеждает уехать дед. Всеми силами...И говорит, в принципе, тоже самое...основной аргумент - будущее наших детей. Но..это МОЯ страна. Я решаю за себя...дети вырастут - примут свое решение. Пожалуй, позитивный момент, мной замеченный - как бы определить..спокойствие и относительная стабильность, у нас же вечно фитили...
А вони ще й зляться на слово "опортуніст"? В мене є сусідка, якій чотири роки, то для неї найстрашніше, коли я її називаю СТАРА. Коли побачить мене, то замість привітання вона наперед кричить "Сам ти стаЛий".