PostCrossing

Тема у розділі 'Хобі та захоплення', створена користувачем Nett, 25 лют 2013.

1. Nett

Nett Member

Вітаю вас!
    Зовсім недавно відкрила для себе сайт postcrossing.com. Це обмін листівкати по усьому світі. Просто реєструєшся, тобі навмання видає ім'я отримувача і ти висилаєш листівку. Згодом отримуєш листівку від незнайомого відправника.
    Можливо хтось цим захоплюється чи чув про це. Розкажіть свої історії переписки.
    Для мене це лише початок :)

2. Emociia

Emociia New Member

Привіт! Я також захоплююсь цим листуванням! :dancer:
    Зареєструвалась минулого літа і так по-трошки відправляю листівки) Особливо для мене - це дуже захопливо, пізнавально і цікаво!))
    Щодо цікавого випадку, то одного разу мені випала адреса тітоньки з Німеччини, і вона мені надіслала подяку -дуже великого листа!!!! В якому розповідала про те, як у 1992 році їздила у відрядження до Львова. І як не мала змоги оглянути місто, бо колеги казали, що її можуть вкрасти)) А ще памятає духмяний хліб, який продавали на вулиці, але і колеги, знову, забороняли купляти, бо боялись що зможуть підхопити дифтерію. А ще писала, що хотіла б приїхати через тих 20 років і подивитись на власні очі, як змінилось місто!
    Я відповіла про те, що місто дійсно змінилось і набирає обертів власної культури, а пострадянські часи відходять! і з інтер’єру і з повітря)

Приємно, коли твоя листівка може принести у певний день для людини ностальгічні моменти з життя чи хороший настрій!
    Також у мене було багато випадків, коли дуже "вчасно" приходили листівки, з певними словами і настроєм...насправді - це чудова річ!!

3. Nett

Nett Member

Так, це справді захопливо!

4. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

[OFFTOP]з цим пургеном ліпше було на бееф йти[/OFFTOP]

а де твій аватар? :)