Вітаю вас! Зовсім недавно відкрила для себе сайт postcrossing.com. Це обмін листівкати по усьому світі. Просто реєструєшся, тобі навмання видає ім'я отримувача і ти висилаєш листівку. Згодом отримуєш листівку від незнайомого відправника. Можливо хтось цим захоплюється чи чув про це. Розкажіть свої історії переписки. Для мене це лише початок
Привіт! Я також захоплююсь цим листуванням! :dancer: Зареєструвалась минулого літа і так по-трошки відправляю листівки) Особливо для мене - це дуже захопливо, пізнавально і цікаво!)) Щодо цікавого випадку, то одного разу мені випала адреса тітоньки з Німеччини, і вона мені надіслала подяку -дуже великого листа!!!! В якому розповідала про те, як у 1992 році їздила у відрядження до Львова. І як не мала змоги оглянути місто, бо колеги казали, що її можуть вкрасти)) А ще памятає духмяний хліб, який продавали на вулиці, але і колеги, знову, забороняли купляти, бо боялись що зможуть підхопити дифтерію. А ще писала, що хотіла б приїхати через тих 20 років і подивитись на власні очі, як змінилось місто! Я відповіла про те, що місто дійсно змінилось і набирає обертів власної культури, а пострадянські часи відходять! і з інтер’єру і з повітря) Приємно, коли твоя листівка може принести у певний день для людини ностальгічні моменти з життя чи хороший настрій! Також у мене було багато випадків, коли дуже "вчасно" приходили листівки, з певними словами і настроєм...насправді - це чудова річ!!