проблеми з чоловіком - так. Бо я знаю, що в нас це просто непорозуміння, і що крім нас того ніхто не вирішить. А мама захоче рятувати "скривджену" донечку і може лише нашкодити. Думаю, Ваша теща теж із найкращими намірами полоскала мізки своїй донці - мабуть, вважала, що Ви їй не пара чи щось подібного, або мала кращу партію.
між Вами і дружиною. Мої батьки теж були не в захваті від мого чоловіка. Тато просто нічого не казав, поважаючи мій вибір, а мама намагалася капати на мізки. Та й досі інколи. І жили ми разом, хоч і не довго, і то в їх увартирі. Але я цього їй просто не дозволяла. Це мій чоловік, мій вибір. Не подобається - даруйте, але то ваші проблеми, не вам ним жити. Крапка. Я не давала (і не даю досі) своїй мамі втручатися в наше життя. А чоловік розрулює питання зі своєю. А ревність... паршива штука. Не має її бути у справжньому люблячому подружжю. Але якби то все так було, як має бути...
так і було.... іншими словами: підло лізло не у свою справу... це темперамент, тут ніц не вдієш... та й ревність у неї своєрідна: надується і мовчить...
Ну Ви би мали знати, що розум і мудрість - то дві великі різниці. Звичайно, кожен зі свого пункту. Різниця лише в тому, що я був вдвох пунктах, а Ви в одному - першому. Будете в другому, погляди явно зміняться.
Дивуюся Вашій витримці. Тьху-тьху, але маю тещу з іншого тіста, з ліпшого. Та й живе вона далеко за бугром. Приїздить раз, максимум два рази в рік. Навіть собі не уявляю, що лишилося б з тещі при ситуації подібній до Вашої...
Доречі, Ви дійсно думаєте, що у вас не буде конфліктних ситуацій зі своїм підростаючим поколінням? Все буде просто і гладко? Ну дай Боже.
Мудрості взагалі хронічно не вистачає... Всім... У будь-якому віці... Але дуже часто трапляються випадки коли підстаркуватий індивідум, аргументуючи виключно тим що у нього сивина/лисина/вставна щелепа/п"ядесят шість внуків/звання героя соціалістичної праці вважає що він все про все і краще за всіх знає... А є і такі аспекти життя, про які найкраще знають діти чи підлітки...
Миху, а хто де таке сказав чи навіть подумав? Ми лишень говоримо що не можна дітей тероризувати і нав*язувати їм свою мудрість, бо я прожила довше на цім світі і я мудріша (???) Часами варто послухати що ваша дитина має вам що сказати, а не сказати собі, що вони ніц ту не мають до говорення бо молоді і зелені!
ну ви, гамериканці, зовсім вас застрашили тероризмом. то не 100 відсотків правда, але десь на процентів 70 так і є. То як ви прийшли на нову роботу...
Ука написала про невміння порозумітися у подружжі, тобто чоловіка з дружиною. До чого тут тещо? Сергію, ти чого так дивно загострено сприйняв??? Так з мамою треба говорити. Кожному зі своєю. Поставили чітко рамки - моя сім"я, то й не пхайся, як я у твою не пхаюсь. Дуже правильна позиція. Ми не ділилися, але коли разом жили у моїх, мама лише раз спитала "чи все гаразд", я тоді сказала, що нічого страшного, розберемося, і мама більше ніколи не питала про таке. От на протилежному боці, коли коротко жили, то нас кілька разів пробували "мирити", але чоловік теж попросив залишити наші проблеми нам.
Та ви чудово зрозуміли, про що я. Миху, ну в яких пунктах? Ви в мому ніколи не були й не будете. І мене ваш не цікавить. Найкраще бути на своєму місці. Мені взагалі дискусії з вами нагадують один анекдот про стару й молоду муху. Таки треба знову в ігнор, мабуть... А яка радість тоді у тому, аби мати дітей? Ви ж приказку знаєте: малі діти не дають спати, а великі жити. Я за повноту життя та відчуттів. А в старечому їй тоді невідомо відки взятися, чи вона просто з віком настає, як даність? Довше не значить краще чи мудріше. А от приклад для вас інший. Моєму синові 5 років, але він краще користується компутером, ніж мої батьки у 40. Є речі, до яких у старшому поколінні вже пізно доходити, а молодий розум більш гнучкий та краще сприймає інформацію.
опишу образно: біжить марафонець, сконцентрований, до фінішу далеко.... і тут якась ... якийсь ... пекінес починає плутатися під ногами... а про що з нею говорити?..
Ти зі своєю мамою не говориш??? :shock: Щось я не зрозуміла твого образу. Я не переварюю пікінесів, мабуть, тому.