Послух батькам: до якої міри?

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Liliyah Romanova, 22 лют 2008.

1. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

проблеми з чоловіком - так. Бо я знаю, що в нас це просто непорозуміння, і що крім нас того ніхто не вирішить. А мама захоче рятувати "скривджену" донечку і може лише нашкодити. Думаю, Ваша теща теж із найкращими намірами полоскала мізки своїй донці - мабуть, вважала, що Ви їй не пара чи щось подібного, або мала кращу партію.

• Подобається Подобається x 2
  2. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

між Вами і дружиною.
    Мої батьки теж були не в захваті від мого чоловіка. Тато просто нічого не казав, поважаючи мій вибір, а мама намагалася капати на мізки. Та й досі інколи. І жили ми разом, хоч і не довго, і то в їх увартирі. Але я цього їй просто не дозволяла. Це мій чоловік, мій вибір. Не подобається - даруйте, але то ваші проблеми, не вам ним жити. Крапка. Я не давала (і не даю досі) своїй мамі втручатися в наше життя. А чоловік розрулює питання зі своєю.
    А ревність... паршива штука. Не має її бути у справжньому люблячому подружжю. Але якби то все так було, як має бути...

• Подобається Подобається x 3
  3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

так і було....
    іншими словами: підло лізло не у свою справу...
    це темперамент, тут ніц не вдієш...
    та й ревність у неї своєрідна: надується і мовчить...

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну Ви би мали знати, що розум і мудрість - то дві великі різниці.

Звичайно, кожен зі свого пункту. Різниця лише в тому, що я був вдвох пунктах, а Ви в одному - першому. Будете в другому, погляди явно зміняться.

Останнє редагування модератором: 4 жов 2008
  5. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Дивуюся Вашій витримці.
    Тьху-тьху, але маю тещу з іншого тіста, з ліпшого. Та й живе вона далеко за бугром. Приїздить раз, максимум два рази в рік.
    Навіть собі не уявляю, що лишилося б з тещі при ситуації подібній до Вашої...

• Подобається Подобається x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Доречі, Ви дійсно думаєте, що у вас не буде конфліктних ситуацій зі своїм підростаючим поколінням? Все буде просто і гладко? Ну дай Боже.:)

7. S_Fighter

А вік і мудрість то ще більші різниці...

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

отут буває по-різному - як хто і коли. Проте в молодечому віці мудрості хронічно не вистарчає.

9. S_Fighter

Мудрості взагалі хронічно не вистачає... Всім... У будь-якому віці...
    Але дуже часто трапляються випадки коли підстаркуватий індивідум, аргументуючи виключно тим що у нього сивина/лисина/вставна щелепа/п"ядесят шість внуків/звання героя соціалістичної праці вважає що він все про все і краще за всіх знає...
    А є і такі аспекти життя, про які найкраще знають діти чи підлітки...

• Подобається Подобається x 5
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

згоден....

11. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Миху, а хто де таке сказав чи навіть подумав? Ми лишень говоримо що не можна дітей тероризувати і нав*язувати їм свою мудрість, бо я прожила довше на цім світі і я мудріша (???) Часами варто послухати що ваша дитина має вам що сказати, а не сказати собі, що вони ніц ту не мають до говорення бо молоді і зелені!

• Подобається Подобається x 4
  12. duncan

та от і я думаю, що поблажливість в деяких випадках є злочинною....

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну ви, гамериканці, зовсім вас застрашили тероризмом.

то не 100 відсотків правда, але десь на процентів 70 так і є. То як ви прийшли на нову роботу...

Останнє редагування модератором: 4 жов 2008
  14. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Та нераз рідні батьки поводяться гірше Осами, стараються дитину тримати в страху.:bad:

15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Ука написала про невміння порозумітися у подружжі, тобто чоловіка з дружиною. До чого тут тещо? Сергію, ти чого так дивно загострено сприйняв???
    Так з мамою треба говорити. Кожному зі своєю. Поставили чітко рамки - моя сім"я, то й не пхайся, як я у твою не пхаюсь.
    Дуже правильна позиція.
    Ми не ділилися, але коли разом жили у моїх, мама лише раз спитала "чи все гаразд", я тоді сказала, що нічого страшного, розберемося, і мама більше ніколи не питала про таке. От на протилежному боці, коли коротко жили, то нас кілька разів пробували "мирити", але чоловік теж попросив залишити наші проблеми нам.

16. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

власне як приходиш на нову роботу то вчиш все з нуля, хоча маєш якісь навики вже за душею.:pardon:

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

а поряд є ті, що довше попрацювали - читайте довше прожили....

18. Liliyah Romanova

Та ви чудово зрозуміли, про що я. ;)
    Миху, ну в яких пунктах? Ви в мому ніколи не були й не будете. І мене ваш не цікавить. Найкраще бути на своєму місці.
    Мені взагалі дискусії з вами нагадують один анекдот про стару й молоду муху.
    :dntknw::dntknw::dntknw:
    Таки треба знову в ігнор, мабуть...

А яка радість тоді у тому, аби мати дітей?
    Ви ж приказку знаєте: малі діти не дають спати, а великі жити.
    Я за повноту життя та відчуттів.

А в старечому їй тоді невідомо відки взятися, чи вона просто з віком настає, як даність? ;) :))):)))

Довше не значить краще чи мудріше. ;)

А от приклад для вас інший. Моєму синові 5 років, але він краще користується компутером, ніж мої батьки у 40. Є речі, до яких у старшому поколінні вже пізно доходити, а молодий розум більш гнучкий та краще сприймає інформацію.

19. duncan

опишу образно:
    біжить марафонець, сконцентрований, до фінішу далеко....
    і тут якась ... якийсь ... пекінес починає плутатися під ногами... :ireful1:
    а про що з нею говорити?.. о_О

20. Liliyah Romanova

Ти зі своєю мамою не говориш??? :shock:

Щось я не зрозуміла твого образу. Я не переварюю пікінесів, мабуть, тому. :)))

Останнє редагування: 4 жов 2008
а де твій аватар? :)