Відповідь: Послух батькам: до якої міри? у 18. це для мене повноліття, бо у 16 ще перехідні вибрики. дуже смішно, якщо після 18-ти людина не почувається дорослою та не відповідає за свої вчинки. треба до того віку вкласти все необхідне в голову дитині, щоб не довелось потім вказувати що робити
Відповідь: Послух батькам: до якої міри? Та моя мама не сподівалася просто. :D:D:D У неї то в голові не вкладалося, як і в мене. Потім вже навчилася. А нам ще потім виговор рано був, що ми не подзвонили, як вернулися. :D Додано через 6 хвилин Ну, тато був удома. Йому о 21 на телефон подзвонили, все пояснили. Я ще нагадала. Не помогло. :D Люди в кожному віці потребують поради. Навіть Мих.
Відповідь: Послух батькам: до якої міри? ну то як до 18 неполучисі, то й у 80 доведеться ж... підтирати. люди, ви що, серьозно вважаєте, що 30-ти річній людині батьки можуть вказувати що робити, а що - ні? я категорично проти, щоб батьки вказували дітям що робити після повноліття. лише можуть висловлювати свою думку про певні ситуації та обставини. або допомагати, якщо дитина сама про це просить. а як живуть разом (батьки з дорослими дітьми), то повинні бути, узгоджені спільно, правила гуртожитку, щоб було усім комфортно. та все ж краще, коли молоді сім'ї живуть окремо, бо скільки б нам не було, для батьків ми завжди лишаємось дітьми, а це спокушає їх нами покомандувати. Додано через 2 хвилини та хто ж проти. треба поради - звернися до батьків. я не розумію, коли тих порад не потребуєш, а тобі їх мішками носять (типа ти такий тупий, що сам не впораєшся)
Відповідь: Послух батькам: до якої міри? Нє, Миху, то вже вищий рівень. Вони у мене вклали певні принципи, от я за ними і живу, бо бачу, що хороші принципи.
Відповідь: Послух батькам: до якої міри? та ясно, що вищий відносно свого статусу, а відносно ваших батьків - той самий. Додано через 1 хвилину з вашої точки зору.... яка би та точка не була.... - істинна, чи хибна.
Відповідь: Послух батькам: до якої міри? Ой, Миху, таке враження, що то ви тінейджер, а не ваші діти. :D:D:D
Відповідь: Послух батькам: до якої міри? Нормально. Якщо у тих людей так заведено і якщо їм так добре.
Миху, ви не знаєте про участь батьків у розлученнях? Та хто, як не мама, починає наговорювати на зятя? А хто пхається відносинами командувати? А хто з порадами без запрошення втикається? А хто свої нереалізовані мрії на дітях намагається компенсувати, вважаючи дітей своєю власністю лише тому, що їх народили й вигодували? Діти помиляються і мають право на помилку. А найбільше пхаються якраз ті батьки, які самі пошкодували про свій вибір. Батьки, які прожили засливе подружнє життя та задоволені ним, дивляться на майбутнє своїх чад позитивно. І не хитають головами, що "а я казала, а ти дурна хотіла, то маєш"...
Не конче. Мій Роман обожнює свою тещу. А вона його хіба більше за мене любить. Ну, але то, мабуть, із серії "винятки підтверджують правило". Хоча... я би швидше таке про свекруху сказала. :ninja: Зрештою, у будь-якому разі має бути так, як Бозя сказала: покине батька й матір і приліпиться до жінки.
у вас все гаразд?.. немає якихось неназваних вголос проблем?.. типу "обожнювання чоловіка так, як це було у тещо"?... до жінки чи до дружини?..
ГаПрошу??? Не дійшло. У мене в хаті традиційний український матріярхат. (не плутати з фемінізмом) Думаєш, відки така Лілька з характером взялася? Ну, раз ти вже чіпаєшся до слів. То до дружини в якому значенні: сучасному чи архаїчному?
слова твого чоловіка ніхто на форумі не бачив.... не чіпаюся.... просто ти не сприймаєш Біблію буквально, все вишуковуєш філософію там, де її практично бути не може.... дружина -- це жона чоловіка, жінка -- це людина жіночої статі...
А це тут до чого? Я говорила про сім'ю своїх батьків. У "слові о полку Ігоревім" дружиною ЩО називають? Добре, я інакше скажу "приліпиться до своєї жінки". Може, бути й до дружини. Ти ж і так сенс зрозумів і знаєш, але чіпаєшся. У Біблії теж сказано "пристане", але я більше люблю версію "приліпиться".