Послугами яких операторів мобільного звязку користуємося?...

Тема у розділі 'Телефонія', створена користувачем Forpost, 2 лют 2007.

?

який у вас пакет?

1. київстар (контракт)

22,6%
  2. ейс енд бейс

18,9%
  3. ді-джус

20,1%
  4. юмс (контракт)

14,0%
  5. сім-сім

7,3%
  6. джинс

4,9%
  7. лайф

28,7%
  8. піплнет

3,0%
  9. цдма-україна

3,0%
  10. інший український

7,9%
  11. інший неукраїнський

6,7%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

а в мене вже два роки діджус - тішуся ним як тойво цвєшком:) файний оператор,мене цілком влаштовує - маю Діджус ніч(ну люблю я вночі потриндєть:))),тарифний план дуже дешевий..мене цілком влаштовує,бо тєгне навіть в горах наглухіших:)))

• Подобається Подобається x 4
  2. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

маю київстар і вільний лайф. все влаштовує. тільки лайф постійно свій "спам" засилає про різні можливості щось виграти, рекламу буковелю і всяку різну фігню. а ще в нього є послуги, які підключивши потім не можна ніяк відключити.

• Подобається Подобається x 3
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

це ж які?
    доречі, той спам можна заблокувати і Вам нічого не буде приходити.

4. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

наприклад послуга "єдиний світ" за яку щомісяця знімається по 5 гривень. я раніше її активував, бо розмовляти треба було з дружиною. тепер досі не можу відключити. піду на площу григоренка. мо" там чим зарадять.

5. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

В мене також те саме! Задоволена!

• Подобається Подобається x 3
  6. Багіра

Багіра Well-Known Member

розкажіть як то??? буду дуже вдячна, а то мені всі казали, що то нереально...)))

7. Alias

В настройках смс повинно бути.Сестра собі на лайфі заблокувала і має спокій.

• Подобається Подобається x 2
  8. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

В мене Лайф вже купу років і ще більшу купу років Київстар
    По якості Київстар - кращий, по фінансах Лайф - рулить. Загалом в результаті на балаканину витрачаю 50грн щомісяця і на Лайфі вже назбирала 242грн.... але поповнюю щоб спілкуватися по "0"....

• Подобається Подобається x 6
  9. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Треба передзвонити до оператора і відмовитися від того,що приходили спам-смс...

От на Київстарі то можна зробии самому:
    7022-перевірка на Антиспам
    7020-заблокувати
    7021-дозволити

• Подобається Подобається x 5
  10. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

В мене Київстар. підключилася ще давніше до акції, де у вихідні дні і у держ.свята розмови по 3коп/хв., і задоволена. У будні дні також не дорого розмовляти. Хоча я не так дуже багато і розмовляю, тільки по-роботі.

11. Bogun

Bogun Well-Known Member

МТС, Київстар, Діджус, Лайф - здається все :). Більше не тре...

• Подобається Подобається x 5
  12. Я користуюсь двома пакетами:

1.Київстар (контракт)
    2.Діджус

Контрактом я користуюсь постійно,бо там за 60 грв+пдв= 600 бонусних хвелин на київстар та діджус. І по корпорації теж 600 хв.
    На діджус до мене дзвонить Наталочка, їй так вигідніше.:)

13. volk

volk Well-Known Member

Мелоринг, наприклад. Я-то не любитель всяких таких "штучок", і просто ту всю рекляму відфутболюю. А-от дружина мала з тим клопіт... Мало того, що їй той мелоринг вставили без її згоди (знявши 5 чи 10 грн, вже не пригадаю, - давніше то було), то вона ще й не могла його здихатися навіть через консультанта в центрі обслуговування. Він їй знімає, а через 10 хв все знову як було. Ходила щось зо три рази. Якось випадково само зникло.

А ще мене лайф недавно здивував, - в один прекрасний момент з бонусного рахунку зникли всі гроші, і не малі - більше ста гривень. Типу, "здравствуй, ж... Новий год". Пішов у сервіс-центр, а вони всі "відпочивають".

14. volk

volk Well-Known Member

Ось сьогодні вияснив: кошти на бонусному рахунку чинні лише 15 діб. При чому не має значення, отримані вони як "презент" по якій-небудь акції (в цьому випадку було б не так шкода), чи переказом з основного рахунку іншого абонента (а в цьому випадку під бонусами лежать "живі" гроші), що є абідно, панімаєш.
    Лайфом користуюсь вже не перший рік, а таке про ті бонуси почув вперше. о_О Інфа не афішується. Коротше, резюме: перераховуйте іншим абонентам невеликі суми 10-15-20 грн, бо якщо пропадуть, то не так багато.

Не в тему: "А твоє авто вже в Гаражі?"
    Ну та, мабуть, в чиємусь гаражі таки є!

Останнє редагування: 11 січ 2009
  15. Cargo

Cargo Member

Та цей лайф...взагалі спохабився останнім часом ( я його досить довго в парі із своїм мтс контрактом юзав ), але тепер вже практично перестав...особливо після того, як дізнався що в моєму тарифному плані ( Вільний лайф ) ввели обмеження на користування безплатними хвилинами в середині мережі ( 1000 хв за 25 грн, а раніше була повна шара ).....

16. nastinka

nastinka відсутня

маю лайф вже 3 роки. задоволена.
    і піплнет. теж хороша штука :)

17. Той Лайф, що був ще 3 роки назад зараз не порівняти з сьогоднішнім, нажаль я говорю не про покриття чи про якість послуг, я говорю про тарифи, те що обрізали кількість безкоштовних хвилин це правда, але перший раз це зробили ше зимою, до того взагалі обмежень не було, а ось тепер скотились до 1000 хв на місяць, не знаю кому як, а мені не вистачає.

18. Alias

Мені теж не вистачає.Я говорю по телефону не меньше 3-4 годин кожного дня.І це тільки з Максом, а ще ж є друзі, батьки...:sad:

19. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

А хто підкаже найвигідніший (за співвідношенням ціна-якість) безлімітний?

20. Ясь

Ясь Well-Known Member

:mocking: ну прям як про мене, цими користуюсь постійно.
    Хоча вдома десь валяються life i umc... З лайфу за кордон колись дзвонив, ніби найдешевше було. Ну а umc-mts давно закинув. :pardon:

а де твій аватар? :)