Нажаль Вам чи не нажаль, але пан мав свій сектор відповідальности на Майдані, з яким не погано впорався. А який вона мала продовження , то пиання вже не до пана, а до пані Ю.
Теперішню акцію на майдані Незалежності важко назвати Майданом, тому що проводячі її люди обмежені лиш своїми шкурними інтересами. Їм, вибачте, нас...ти на стан в державі, в суспільстві, їх лозунг звичайний жлобський - "не займай мого Я!" Тому апеляція до киян навряд чи матиме успіх, як і сама акція. Та все ж "братки" їм якусь кістку кинуть, а головна користь з цієї акції в тому, що навіть ця частина населення відчує хоч в якійсь мірі необхідність громадянської позиції.
Я думаю, самое худшее, что можно сейчас сделать, это перевести конкретный вопрос - явно кривую методику по упрощенцам, по которой от них только требуют и требуют, ничего не давая взамен - в политическую плоскость, поведясь на провокации определенных политических сил. В этом случае не выйдет вообще ничего хорошего, потому что власть будет реагировать на людей, многие из которых ее поддерживали, как на политическое явление, и вести себя соответствующе. А эти люди куда серьезнее, чем те, кто были на майдане пять лет назад. Я их знаю. Их лучше не злить
В кожного своя "серйозність". В одних вона знаходиться в головному мозку, в інших - в піні коло рота.
Прокип, вы просто не совсем знаете, о чем говорите. А я говорю именно об очень печальных последствиях, которые могут последовать, если этих людей не воспримут серьезно
Не можу я погодитися. Відстоювання своїх особистих інтересів - це теж громадянське суспільство. І треба так робити. А якщо це перейде у політичну площину - так тим краще.
"Печальные последствия" виллються в контроль за їх діяльністю через касові апарати та відповідну сплату податків. Не все жлобу лафа. Ось тільки нормальна влада попередньо б для них почала створювати нові робочі місця.
ясно с вами все кодекс не читали, думать не пробовали, оранжевые слюни в наличии. Хорошо, хоть что-то остается неизменным в этом мире
Блік, задумайтеся над сказаним. Яке відношення мають "особисті інтереси" до "громади"? Особисті інтереси максимум можуть вилитися через об'єднання в корпоративні, бо їм до с...ки інтереси сусіднього корпоративу. Але цих людей все ж політика дістане, хоч як вони по недолугості її стараються обійти.
Ні не перейде. І це було очевидно з самого першого дня її початку, коли організатори відразу відкинули політичний зміст наповнення акції і відмовились від організаторської та інш. допомоги політичних сил. Плюс до того, вони окреслили цілком конкретне коло економічних вимог,які легко задовольнити, а згодом відмінити. Простіше кажучі на..ати по пацанськи лохів-торгашів. Ну і сама можливість компромісу, теж все перекреслює.
Кассовые аппараты, это чисто технический момент. Можно обойтись и без них в мелком бизнесе. А то, что людям увеличили налоговую нагрузку в несколько раз... Лично я этих людей понимаю.
и это очень здорово, и если им удастся не повестись за провокаторами, которые пытаются подменить политикой конкретные экономические проблемы, то у этих людей есть шанс победить, а значит, задать принципиально новый формат взаимодействия власти и общества в стране. Впрочем, им, увы, не победить. Без такого Кодекса стране не дадут кредит, а без кредита стране амбец. Такие вот пирожки с котятами
Ну так, особистий інтерес, про який так багато говорили західні політологи, і є основою західного ліберального суспільства. Коли особистим інтересом людини нехтують - то маємо чи комунізм, чи фашизм, яи ще який -ізм. Хтось має особистий інтерес, і вимагає, щоб держава його поважала. Завжди є різні групи людей, в них свої інтереси. Наприклад інтереси работодавців та найманих працівників ніколи не перетнуться. Я вважаю, що політична активнісь, громадська позиція і має загартовуватися у битві за свої особисті, вузьки інтереси. А не за якийсь загальний ідеал. Не вийшло один раз вийти на майдан, як у 2004, домогтися чогось головного, і спати далі.