Последний майдан

Discussion in 'Міжнародна політика' started by РАДИОТОЧКА, Oct 24, 2009.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Нажаль Вам чи не нажаль, але пан мав свій сектор відповідальности на Майдані, з яким не погано впорався. А який вона мала продовження , то пиання вже не до пана, а до пані Ю.

2. ostrov_Norman

ostrov_Norman Well-Known Member

Ай яй яй...псують все ці жінки)))

3. duncan

duncan батяр з личакова Staff Member

4. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Янукович назвал протестующих коррупционерами

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Теперішню акцію на майдані Незалежності важко назвати Майданом, тому що проводячі її люди обмежені лиш своїми шкурними інтересами. Їм, вибачте, нас...ти на стан в державі, в суспільстві, їх лозунг звичайний жлобський - "не займай мого Я!" Тому апеляція до киян навряд чи матиме успіх, як і сама акція. Та все ж "братки" їм якусь кістку кинуть, а головна користь з цієї акції в тому, що навіть ця частина населення відчує хоч в якійсь мірі необхідність громадянської позиції.

6. Tugrik

Tugrik Well-Known Member

Я думаю, самое худшее, что можно сейчас сделать, это перевести конкретный вопрос - явно кривую методику по упрощенцам, по которой от них только требуют и требуют, ничего не давая взамен - в политическую плоскость, поведясь на провокации определенных политических сил. В этом случае не выйдет вообще ничего хорошего, потому что власть будет реагировать на людей, многие из которых ее поддерживали, как на политическое явление, и вести себя соответствующе. А эти люди куда серьезнее, чем те, кто были на майдане пять лет назад. Я их знаю. Их лучше не злить

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

В кожного своя "серйозність". В одних вона знаходиться в головному мозку, в інших - в піні коло рота.

8. Tugrik

Tugrik Well-Known Member

Прокип, вы просто не совсем знаете, о чем говорите. А я говорю именно об очень печальных последствиях, которые могут последовать, если этих людей не воспримут серьезно

9. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Не можу я погодитися. Відстоювання своїх особистих інтересів - це теж громадянське суспільство. І треба так робити. А якщо це перейде у політичну площину - так тим краще.

10. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Печальных для Чугуния?

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

"Печальные последствия" виллються в контроль за їх діяльністю через касові апарати та відповідну сплату податків. Не все жлобу лафа. Ось тільки нормальна влада попередньо б для них почала створювати нові робочі місця.

12. Tugrik

Tugrik Well-Known Member

это как карта ляжет. но в любом случае - для граждан страны

13. Tugrik

Tugrik Well-Known Member

ясно с вами все
    кодекс не читали, думать не пробовали, оранжевые слюни в наличии. Хорошо, хоть что-то остается неизменным в этом мире

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Блік, задумайтеся над сказаним. Яке відношення мають "особисті інтереси" до "громади"? Особисті інтереси максимум можуть вилитися через об'єднання в корпоративні, бо їм до с...ки інтереси сусіднього корпоративу. Але цих людей все ж політика дістане, хоч як вони по недолугості її стараються обійти.

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Як казав Діоген, страшні ті люди, яким "все ясно".

16. Tugrik

Tugrik Well-Known Member

а вы не меня бойтесь.

17. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ні не перейде. І це було очевидно з самого першого дня її початку, коли організатори відразу відкинули політичний зміст наповнення акції і відмовились від організаторської та інш. допомоги політичних сил. Плюс до того, вони окреслили цілком конкретне коло економічних вимог,які легко задовольнити, а згодом відмінити. Простіше кажучі на..ати по пацанськи лохів-торгашів. Ну і сама можливість компромісу, теж все перекреслює.

18. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Кассовые аппараты, это чисто технический момент. Можно обойтись и без них в мелком бизнесе.

А то, что людям увеличили налоговую нагрузку в несколько раз... Лично я этих людей понимаю.

19. Tugrik

Tugrik Well-Known Member

и это очень здорово, и если им удастся не повестись за провокаторами, которые пытаются подменить политикой конкретные экономические проблемы, то у этих людей есть шанс победить, а значит, задать принципиально новый формат взаимодействия власти и общества в стране.
    Впрочем, им, увы, не победить. Без такого Кодекса стране не дадут кредит, а без кредита стране амбец. Такие вот пирожки с котятами

20. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Ну так, особистий інтерес, про який так багато говорили західні політологи, і є основою західного ліберального суспільства. Коли особистим інтересом людини нехтують - то маємо чи комунізм, чи фашизм, яи ще який -ізм. Хтось має особистий інтерес, і вимагає, щоб держава його поважала.
    Завжди є різні групи людей, в них свої інтереси. Наприклад інтереси работодавців та найманих працівників ніколи не перетнуться.
    Я вважаю, що політична активнісь, громадська позиція і має загартовуватися у битві за свої особисті, вузьки інтереси. А не за якийсь загальний ідеал.
    Не вийшло один раз вийти на майдан, як у 2004, домогтися чогось головного, і спати далі.

а де твій аватар? :)