Последний майдан

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем РАДИОТОЧКА, 24 жов 2009.

1. консультант

консультант Дуже важлива персона

Перший і останній Майдан вже відбувся. Ніхто ніколи вже не піде ні на який майдан. Люди зрозуміли, що одні воюють, а інші жирують. Тепер всі ті, що жирували, сами вже будуть воювали... .

2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

не факт, совсем не факт, политика государства по отношению к собственным гражданам все более и более побуждает к сопротивлению ...

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Артобстрел, и что ж такого страшного делает государство своим гражданам, что они спят и видят взяться за вилы?

• Подобається Подобається x 1
  4. Полковник

Полковник миється в бані

Посмотрел я со стороны на деятельность вашего государства в октябре прошлого и апреле этого года.
    У меня сложилось впечатление, что Государство вообще ничего не делает.

• Подобається Подобається x 3
  5. консультант

Та яке там сопротивление. Люди по трохи на всьо забивають і думають, як вижити і сім"ю прокормити. Проти кого повставати? Колись було ясно - то комуняки, то безпартійні, а тепер все перемішалось. " На даний час нема конкретного ворога. Балаболи-патріоти вішають лапшу на вуха, а сами нічим не кращі від регіоналів та комуняк. Нагарбали і повідкривали Рошено-Тимошено-Порошено корита та й жирують помало, в перериві між дебатами п"ючи чай з регіоналами, а ви наївні патріоти боріться, може до чогось доборетесь... .

• Подобається Подобається x 5
  6. kjk

kjk Дуже важлива персона

Майдан не обов'язково за одну політ силу проти іншої.
    Резонансне ДТП де п'яний прокурор зіб'є насмерть дітей в якомусь райцентрі
    Майдан локального масштабу з гаслами - мусорів на вила
    Приїжає омон, всіх б'є
    В наступний вечір мешканці райцентру і сусідніх населених пунктів йдуть втілювати вчорашнє гасло... якось так

• Подобається Подобається x 2
  7. VasMT

Гм...
    А якщо не п'яний? А якщо не мент? А якщо не зіб'э?
    А якщо після ДТП заведуть кримінальну справу і посадять на вісім років?
    І тепер моэ бачення: За вила треба братись, коли нехтують Законом. Коли Закон безкарно порушуть ті, хто повинен його втілювати.

8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

якраз назрів час, нє?

9. VasMT

10. kjk

kjk Дуже важлива персона

Наведіть Ваш приклад. Бо я щось не розумію як мій приклад не попадає під ваше твердження.

11. консультант

Вже навіть перезрів. Тих, хто порушують закон, стало настільки багато, що вони просто масою задавлять тих, що з вилами. Пора відновлювати схрон і там перечекати поки один одного знищуть.:)

12. VasMT

Будьласка.
    П'яний прокурор збиваэ людину і... справу закривають через брак доказів чи дають замість строку обмеження волі.
    В такому разі потібно виступати проти корупціонерів. І навіть із вилами.
    Виступати проти самого факту ДТП нерозумно. У нас іх тисячі.
    Кара повинна бути за кожне порушення ЗАкону людьми, які повинні слідкувати за його виконанням. А це всі чиновники разом взяті. Від голови сільради і дільничого, до голови уряду і Президента. Злочинець, що відкупився в суді, який би злочин він не скоів, маэ менше гріху, аніж суддя, що виніс незаконне рішення.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Настрашили їжака...

Втілять закон - всім відставникам зменшити пенсію вдвічі і тоді я побачу як ви заспіваєте. Головне - все згідно втіленого закону.

14. VasMT

Мені пофігу. Я живу не на пенсію. Хоча вона ніколи мені не шкодила. От коли Ви своім наймитам почнете платити зарплату на рівні моэі пенсіі, отоді і будете патякати про іі зменшення.
    Якши?

15. kjk

kjk Дуже важлива персона

Не можна просто взяти і виступити коли це логічно по закону - такі речі робляться спонтанно, в стані афекту...

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дайте своїм хоча б стільки, тоді й попатякаємо.

17. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Цікаво скільки тепер государь зраду оцінює і яку пенсію своім псам виплачує.
    Але на водяру цьому бидлу точно не бракує.)

18. консультант

Це що християнське відношення і людська позиція? Я не дивуюсь чого нас називають бандеровцями, якщо Ви собі так легко можете дозволити тисячі людей називати бидлом. Не Вам судити бидло вони, чи ні. Я знаю багато тих самих москалів, які зловживають алкоголем, але ніколи не дозволю собі називати їх бидлом, тому що серед бувають люди набагато людяніші, ніж деякі непитущі. Цікаво, чи Ви відважились би сказати їм про це на території Росії прямо в очі...?:)

Останнє редагування: 3 тра 2013
  19. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Цыгун, вы бы лучше, как не быдло, свое слово наконец сдержали и покинули этот форум.

20. консультант

По-перше, я вам не Цигун, по-друге, де ваша "патріотичність", коли вживаєте ворожу для вас мову?
    Не розраховуйте! Я спеціально не буду покидати цей форум, поки такі як ви дописувачі тут "жирують", хіба що забанять. Ви що думаєте, якщо родом з сусіднього села, то будете писати різну ахінею, видаючи її за правду, а я читатиму і мовчатиму. Шановний, у вашому славному і героїчному селі через таких, як ви "патріотів" вже практично нікого не залишилось, крім кількох чоловік, які доживають свого віку. Дороги до Мевни вже немає, одні дебри і рови з ямами, а ви тут "гоните туфту" і принижуєте співрозмовників.
    Ще раз кажу, західна України - це не забугорні горлохвати, які підставляють перед світом простих і доброзичливих жителів західної України.
    Ми хочемо злагоди та любові між людьми та народами, а не створення штучних ворогів. Ненавиджу провокаторів і хамів, які під маскою чистокровних українців сіють ворожнечу та ненависть між людьми.
    Коли я більше трьох тижнів був в загоні СВУ на Майдані, такі як ви пили каву біля телевізора, тому краще вам лишній раз промовчати, ніж щось лишнє бовкнути... .
    П.С. Цікаво виходить... . Ті, хто за бугром, свєю болтовнею загострюють міжнаціональні стосунки на території України, тобто гадять, а ті, хто тут живе, в кінцевому рахунку будуть все це лайно розгрібати. Шановні, а совість у вас є?

Останнє редагування: 7 тра 2013
а де твій аватар? :)