Последний майдан

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем РАДИОТОЧКА, 24 жов 2009.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та ці "хахли" не здатні ні на що!

2. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

А у французов тоже чернозем вроде...И у поляков...:scratch_one-s_head:

3. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

Это Вы зря. Сомневаюсь, что у Прибалтов что-то бы получилось, если бы не ЕС.

4. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

В России делают разные акценты. Но я пишу от своего имени. И я акцент делаю на статистику. Я смотрю на страны, которым помог Запад и на страны (бывших под советским контролем), которым - нет :pardon:.

5. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

:)) У французов не чернозём, а камни вперемежку с супесью. Недаром они только виноград там выращивать могут, а у поляков, если я не ошибаюсь, болота да пески в основном.

6. Оникс

Оникс Well-Known Member

Пане Прокопе, і активність є, і оптимізм... Але поза політикою... :)
    А от що до політики...:scratch_one-s_head: Повне марабу!:sad:

7. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Я что-то не наблюдаю помощи Украине от Запада. Ни в 2004 ни сейчас.
    Хотя по-вашим слухам у нас даже натовские тюрьмы построены, где в жестоких мучениях страдают герои из Аль-Каиды и тотально открываются филиалы всяких "Новых Тамплиеров" и прочей нечисти, созданной для того, чтобы погубить русский народ.

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А де ви прочитали в мене про ПОВНУ залежність від грунтів? Прочитайте два томи розумної людини (Тойнбі) і зрозумієте якусь суть, в тому числі і про роль Римської імперії на становлення Франції. А в Польщі з чорноземом не густо.

9. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

Да ладно? А юго-западная Франция? Прованс ;). А в Польше что вообще нет чернозема?

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Не відразу й в Англії "віги" та "торі" формувалися. Просто наша біда в тому, що в нас співпали по часу:
    - реанімація державності;
    - реанімація громадянського суспільства;
    - первинне накопичення капіталу вирвавшогося на волю з колоніального стану бувшого раба.

11. Оникс

Оникс Well-Known Member

Первинний капітал у нас здобули "непосильною працею" як раз наглядачі - партійні боси, червоні директори. І кримінальна шелупонь...:sad:
    А раби, як були рабами, так і...
    Я до останніх виборів мала надію, цо центр і захід хоч трохи просунулися у напрямку розуміння ситуаціїї... Та ні... У цьому плані схід і захід разом... От і маємо голубу бандократію практично по всій країні....

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це тимчасовий (по історичних мірках) шок після невігластва Ющенка.
    Онікс, найбільша проблема зараз в Україні - відсутність достойних ЗМІ. Тому народ в розгубленості, а для посилення цієї розгубленості Фірташі, Ахмєтови та Пінчуки закидали нас жлобськими "шоу". Якщо не потонемо в цих "хліба та видовищ", то маємо перспективу. Почитайте на цю тему мою книжку в донецькому форумі "Хата" під темою "Україна - вчора, сьогодні, завтра".
    На добраніч. Пішов дивитися як грають "ахметовські гроші" під назвою "Шахтар".

13. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

:)) В Провансе горы да холмы, какой там чернозем может быть? Но если вернутся к теме, то пан Прокіп таки прав - на богатых нивах всегда живут лентяи. Им ненадо лелеять и холить землю чтоб она хоть что-то давала, вот они и распускаются. А те кто вынужден вкалывать, чтоб хоть какой-то урожай выжать, привыкают к постоянной работе и это постепенно становится национальной чертой.

Как правило, упорство, аккуратность и трудолюбие возникают от бедности и ограниченности в возможностях.

14. Оникс

Оникс Well-Known Member

Что-то в этом есть... :))

15. tanna

tanna Дуже важлива персона

Круто. :good2: Серьезно. :scratch_one-s_head:

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

По науці є межа, за якою це правило перестає спрацьовувати. Приклад - народи в Сахарі чи далеко за полярним колом.
    А Україна разом з Росією йдуть зараз по шляху самознищення по прикладу Беотії (багатої на природні ресурси сусідки Афін), продовжуючи паразитувати на посланих Богом природних ресурсах.

17. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

А как же чукчи? Условия жизни должны были превратить их в сверхнацию...Про Прованс пишут, что земли плодородные :)

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Відповідь

19. bayard

bayard Дуже важлива персона

технологии+география. Они не внедрили новые технологии, их не коснулась индустриализация...

20. Оникс

Оникс Well-Known Member

Міліція затримує активістів податкового Майдану

а де твій аватар? :)