Последний майдан

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем РАДИОТОЧКА, 24 жов 2009.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

І правильно не требують. Бо знають що відставляти треба Януковича. А вже разом з ним відставлений буде і клюєви-хлюєвиі вся шобла АВ-ТО-МА-ТИЧ-НО!!!

2. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Правда? Чего ж столько внимания шавке Бродскому?:))

3. ГРАНД

Згадайте таку цікаву гру як шахмати з її фігурами та смислом гри. І все встане на свої місця. У майданщиків та організаторів акції повинна бути цілью не повалення - розмін фігурами, а мат головній фігурі. або як мінімум ПАТ. Для того щоб розіграти партію (перевибори всих і вся) по новому.

4. Змейка

Змейка Well-Known Member

Извиняться не пришлось.:pardon:
    Я же - девушка аккуратная, не сплетничаю, что-попало не пишу. Чего и Вам желаю. Но у Вас так не получится.:pardon: Иначе что Вам тут делать?
    Продолжайте в том же духе. Без Ваших сплетен форум заскучает.:)

5. Змейка

Змейка Well-Known Member

Начинайте.:))

6. OrangeSpring

Ой, да я вас умоляю. Назовите в списке Клюева и Колесникова. Это они главные авторы

7. ГРАНД

Та я назову. А що це міняє?

8. ГРАНД

Майте терпіння. Минуло лише 8 місяців. А от те що всі 5 років януковичу не всидіти в кріслі - то вже мало хто сумнівається.

9. Змейка

Змейка Well-Known Member

Спорим, что спокойно просидит свои пять лет? Вы какую сумму готовы поставить на спор?

10. ГРАНД

Не нервуйте. І те що "спокійно" не вдасться, вже сьогодні просидівши лише 8 місяців не получається. Хоча я не виключаю, що для того щоб таки спокійно досидіти, йому доведеться докорінно міняти не лише своє оточнення а і власні погляди - то так.

11. Змейка

Змейка Well-Known Member

И не собираюсь.
    То есть, спорить не рискнёте?;)

12. ГРАНД

Ви колись казали що Ви чемна та не сварлива жінка. Чи о було не правда?;)

13. Змейка

Змейка Well-Known Member

Какое это имеет отношение к предложенному мной спрору?
    Просто неудачная попытка перевести тему на личности? :))
    Хотите поговорить обо мне? Начинайте.:)

14. ГРАНД

Починаю. Чемна жінка ніколи не запропонує спір(бо це вульгарно) не знайомому чоловікові. А тим більше на гроші.;)
    Власне я і не проти поспорити, але перед тим Ви повинні спростувати так активно розповсюджені твердження про свою витонченість, чемність і т.п.;);)

15. OrangeSpring

Надеюсь все же на досрочное освобождение (но не Юли в качестве замены - ни в коем случае!)
    Но надежд мало

16. ostrov_Rabin

ostrov_Rabin Well-Known Member

так это же
    в ы б о р ы
    а не захват власти хунтой...
    будете опять голосоать за своего янукоича и всё у вас будет
    абдемах

17. Змейка

Змейка Well-Known Member

Всё понятно.:))
    Когда просто "бла-бла-бла" - это Вы можете. А отвечать за свои слова - нет.:pardon:
    Это называется "жидкий на расправу".
    Но раз так, то Вам прийдётся признать, что Вашим словам
    Вы и сами-то не верите.:))

Мод. Провокация ругани.

18. OrangeSpring

Ни за Януковича. ни за Юлю я не буду голосовать НИКОГДА

19. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

А Янык брехло. Никакого вето на официальном сайте президента нет.

20. ГРАНД

Звичайно ж можу. Більше того, я не знаю жодного активного дописувача на форумі , який би не міг,- з Вами включно.;)

В який спсіб відповідати? Януковича я не обирав, за ПР не голосував, всіляко переконував тих хто за них голосував і обирав, що вони м"яко кажучі вчиняють паскудно, і перш за все на шкоду самі собі. І вони всі як один зі мною тепер згідні. І саме вони не сумніваються що Янукович не всидить в кріслі всі 5 років. І я з ними погоджуюсь. То в який спосіб я повинен ще відповідати за свої сова та вчинки?
    Ви як донбасянка, совєцька людина,яка своїми словами і діями таки спростували свої ж хімерні твердження про якусь там уявну жіночу чемність і витонченість, краще б висловились словами вашого ж куміра януковчиа про відвідальність за базар.

До того ж Ви чомусь не помітили , що я таки сказав, що я не проти спору.;)
    Та не корчіть із себе якусь цацу. Ви нормальна донбасячка, уголовного пошибу як і вся донецька владна команда. І немає чого рошаркуватись тут перед всякими ГРАНДами.
    І розправлятись з Вами буду не я, а Ваші ж донбасяни. я лише спостерігатиму, щоб не дуже жорстоко над ьВами розправлялись. Я вмію чекати на бережку коли повзм мене пропливе Ваш милий парік.:))

коли людина не віритьсвоїм словам то вона, як правило мовчить. А я не мовчу.

Мод. Хамство.

а де твій аватар? :)