Последний майдан

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем РАДИОТОЧКА, 24 жов 2009.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Дозволю собі повторитися.
    [FONT=&quot]Проаналізуємо розклад сил, які заповнили Верховну Раду. Є три головних епіцентри на даний час, навколо яких сформувалися головні політичні зграї - Ющенко, Тимошенко та Янукович. Перший і друга побудували свою політику на антикучмізмі, тому що Л.Кучма не дав в свій час їм "розгулятися" коло загальнонародного корита (поки «пахан» дозволяв – мали його за батька). Якщо в Ющенка щось ще з дитинства закладалося хоч трохи патріотичне, яке потім підсилилося навчанням в Тернополі, то Юля випадково попала в ряди "патріотів" з задвірків русифікованого Дніпропетровська. Як Московія і турки освоювали згнивші володіння Золотої Орди, так і Ющенко з Юлею залізли погосподарювати на занедбаній території Народного руху. Ексбільшовик Ющенко (без продажу совісті через партквиток кар’єру не зробив би) привів "доцю" на цю ниву, як його в свій час витяг в політику Кучма. Але своєю недолугістю фактично зробив з неї володарку розвалин Руху. Якщо відносно Ющенка народ вже зрозумів свою помилку, по якій пробачив «синочку» Кучми підпис під «фашистами» в час подій «Україна без Кучми», то жінку цьому народові не так просто розшифрувати. Так ось цей "фарбований лис" (казковий персонаж з різними зовнішнім обліком і внутрішньою суттю) з косою, згуртувавши навколо себе частину економічних та фінансових шакалів (грошові мішки), які збагатилися на розграбуванні України, прикривши їх ідеологічно політичними банкрутами з Руху та відкинувшими свій юнацький “ідеалізм” Шевченками, збудувала свою політичну імперію і мріє стати ... українським Путіним чи Лукашенко. «Фарбованість» (нещирість) Тимошенко я відчув ще тоді, коли контрольована партією БАТЬКІВЩИНА газетка «Вечірні вісті» мою статтю «Сповідь українського безробітного» без моєї згоди чомусь переклала на «общепонятн[/FONT][FONT=&quot]ы[/FONT][FONT=&quot]й яз[/FONT][FONT=&quot]ы[/FONT][FONT=&quot]к» і в такому вигляді опублікувала. Тоді я зрозумів, що у нас з Юлею «батьківщини» по суті різні і погляд на майбутнє України теж. За політичною тріскотнею цієї популістки я ще ні разу не чув навіть натяків на потрібні для України реформи. Єдине, де вона якось розуміється, це сфера податків, митниць та газоторгівля, тому що перші вчилася в свій час обходити, а на непрозорості останньої сколочувала свій капітал. А ось головного для державотворця їй не дано зрозуміти - державі потрібно в першу чергу обмежити “беспредел” вирвавшогося на волю жлоба, направити його в цивілізовані рамки життя та дати можливість реалізуватися достойному творцю якісного продукту. В неї є характер, по якому вона стоїть вище за наступних “героїв”. Але для лідера нації одного характеру мало, на ньому можна стати лиш хорошим наглядачем в в’язниці. Отже ті, які моляться на “тверду руку”, можуть за неї голосувати. Ось тільки ця малоцивілізована “тверда рука” може вгріти в першу чергу по них. Ющенко виявився повним політичним банкрутом, зруйнувавши надії обдурених людей з Майдану. Не маючи задатків державного лідера (розумна мама казала - "не лізь, Вітю, не лізь"), він повністю спустився на колію політичного батька - Л.Кучми. Так замість Медведчука на Банкову прийшов черговий пройдисвіт - Балога. І найбільша помилка Ющенка в тому, що він сперся на Балог, а не на той люд, який виніс його до влади. Скільки неприємностей принесли ці «патріоти» Україні, що нашому "добродію" Путіну і не снилося. Парадокс, але факт, що Путін своїм невіглаським гонором найбільше зробив для підштовхування народу України в НАТО. А Ющенко, сам того не розуміючи, своєю недолугістю навпаки гальмував цей процес. Так що в зовнішній політиці Ющенко та Путін по суті близнюки по негативному результату, хоча путінський ще тільки повинен проявитися "пересічним" людям. Ці два недорослі в політиці мають гонор Наполеона, ось тільки для реалізації його в них бракує розуму (в Путіна хоч замість нього є енергоносії). [/FONT]
    [FONT=&quot]Янукович - чистого вигляду продукт теперішнього Донбасу. Не знаю хто міг би зараз бути на його місці, якби не вбили попереднього "господаря" краю - А. Брагіна. Але доля фортуни в вигляді теракту на стадіоні посміхнулася Р. Ахметову та В. Януковичу. "Регіони України" - це проект захисту захоплених під час "безпредела" 90-х років позицій в Донбасі, а при нагоді і розширення їх на теренах України. Хлопці, далекі від політики, не маючи своїх наробок, скористалися лозунгами Москви та її "5-ї колони" - мова та НАТО. Тим самим вони залізли в електоральне поле інших представників "5-ї колони" - комуністів. Навіть партійні кольори підкреслюють це - "білий з голубим" доповнюються "червоним" і представляють прапори любимої ними бувшої метрополії. Але якщо "симоненківці" в чистому вигляді є агентами Москви, то Ахметову ближче до серця особисті здобутки, які часто не співпадають з імперськими інтересами північних сусідів. А ось Янукович при згадуваному П.Шелесту професійно далі завгара так і не піднявся б. "Регіонали" повинні пам'ятник поставити Ющенку. Лиш завдяки його недолугості вони ще раз побували при владі і тримаються зі своїми 30% електорального поля. При достойному лідерові нації вони б вже дав-но зникли з політичної палітри, бо виборець зрозумів би в порівнянні за ці роки про політичну фальшивість і недолугість цього проекту. [/FONT]
    [FONT=&quot]Далі я не буду характеризувати більш дрібні політичні зграї.
    [/FONT]

2. Оникс

Оникс Well-Known Member

Пане Прокопе, я ніколи не вважала, що Тимошенко ідеал. Але інших політиків у нас не було на час президентських виборів, та й зараз немає. :sad:А з тих, що були, шанс прийти до влади був у Юлі, а більше ні у кого. І опозиційні політики повинні були з цим рахуватися і підтримати її.
    І сьогодні ми не маємо нових політичних сил, а старі чубляться і ніяк не можуть оговтатися після навали ПР, не можуть об'єднатися і протидіяти... А час спливає.:scratch_one-s_head:
    ПР будує вертикаль, прихвачує все, що ще можна прихватити, закріплюється на місцях...
    Як мені здається, незважаючи на поразку, на потужну антирекламу, на підмочений імідж, Тимошенко поки єдина з політиків-опозиціонерів має хоч якусь підтримку громадян...
    Мені не до вподоби, що ПР закріплюється, вибудовує однопартійну систему в Україні. :ireful:І протидії цьому процесу немає...

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я писав це в книжці зразка 2008 року, але по принципу вибору "кращого з непідходящих" вимушений і сам голосувати за Юлю. Це вам для ясності моєї позиції.

4. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Что я вижу в первую очередь: протестующие помогают Овощу создать образ Доброго царя :)) Поздравляю, господа Протестующие.

5. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Не...это тады кидалово будет..."Люди" поймут...народ - нет...:o
    Да и наложить как не крути придется...но ли вето...то ли в штаны...:pardon:

6. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Да не доброго царя. Просто выдвижение только экономических требований всегда ведет к поражению. Вместо сочного окорочка получают обглоданную кость. Надо выдвигать требования, которые не допустили бы принятия таких решений в будущем. А здесь без выдвижения политических требований не обойтись. Это доказано историей стачечного движения.

7. OrangeSpring

Рівнянин

Ну я о том, что они протестуют против более высокого налога, НО абсолютно нет протеста против коррупции (вывод: их устраивают поборы). Требуют только для себя любимых, не требуют никаких кадровых перестановок в той же налоговой (как минимум) , наказания за поборы.....

И кучи всего...

Ну чистой воды - пришел добрый царь, кинул кость, а торгаши возомнили, что он их типа боится. Да чехал Овощ на них, он их использует

8. ostrov_Rabin

ostrov_Rabin Well-Known Member

на ютубе есть запись заявления (качество записи неважное ,но )разночтения заявлений убирает напрочь...
    а требования все теже
    №1 Вето
    №2 Выборы

9. OrangeSpring

rabin, может просто честно поставите требование, зачем тратить деньги на выборы: Юлю на царство.

10. ostrov_Rabin

а чё вы к этой Юле прицепились ?
    голосуйте за своего янукоича и радуйтесь ...
    или вы любовница фирташа и с приходом Юли размеры подарков пойдут на убыль ?

Мод. Хамство.

11. Luna

Luna Guest

1. Минни четко написала, что не голосовала за Януковича. Справедливости ради.
    2. Некоторые предположения, сказанные даже ради красного словца, оскорбительны для женщины. Держите себя в руках.

12. ostrov_Rabin

ну хоть ради справедливости можно мою опонентшу и за троллинг
    предупредить.

13. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

критиковать всегда - легче.
    критики (по крайней мере в литературе, но думаю и не только), как правило импотентны в создании своего.

Не нравится то, что делают "торгаши" (с)Minnie, Сделайте СВОЁ. Пример, в студию.

Или не разливайте желчь так громко.

14. Ворчун

Если это (то, что Вы предлагаете) - единственный способ избавит страну от власти (а в идеале и присутствия) овощей, то я - ЗА.

Смею предположить, что такого "разгула демократии" как при прыгах при Юле не могло бы быть просто по определению.

Ценности разные. Хотя внешне, в чём то, для некоторых и "как то" похожи.

15. OrangeSpring

mmcentr

Простите, но я не вижу, что ценности разные. :pardon: Ну поменяли Овоща на Юлю.
    Следующий Майдан будет Долой Юлю... опять предложат Овоща в качестве альтернативы. и по кругу :bad:

Смею предположить, что у нее бы просто заняло чуть больше времени, чтобы подмять под себя донецких, потому , что рыги более сплоченные. Но итог был бы тот же. Она точно также качала бы кредиты от МВФ, точно такой же кодекс предложила бы .
    Даже пожалуй бы, она бы деньги больеш бы проела на социалку и на тысячу :)) Ради власти сдала бы Путе Украину (но начала бы не с гуманитарной составляющей, а с экономической - трудно даже сказать, что страшнее)

И Украина получает то, что получает, только потому, что кое какие люди считают, что Юля чем-то существенно отличается от Овоща.

Подарила Овощу половину его голосов на выборах - и это как минимум:pardon:

16. Ворчун

Ваши предложения?
    По персонам?

17. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Да дело не в этом. Хотя, как по-мне, Юля очень сильно отличается от Яныга. Она хоть не тупая.

А Украина получает такое потому что в нашем политикуме ВООБЩЕ нет порядочных людей. Люди разочаровались.

18. OrangeSpring

Хм, в политике не бывает порядочных людей.
    Дело ведь не в этом:scratch_one-s_head:

Сначала определитесь с идеологией и направлением. А то мы начинаем с персоналий и имеем то, что имеем:ireful:

19. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Дело как раз именно в этом. Когда народ недоверяет власти происходит то, что происходит у нас.

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

І вина в цьому сурогатних ЗМІ, які продовжують перед нами крутити засмальцьовану колоду з остогидлих вже давно пик.

а де твій аватар? :)