Посланці та Послання з Лішні

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Ira, 23 гру 2007.

1. Molv

Molv New Member

Відповідь: Символ Увірування

Ну...
    В тій вірі, яку я сповідую, символ віри такий:
    Вірую, в єдиного Бога, Отця, вседержителя, творця неба і землі і всього видимого і невидимого.
    І в єдиного Господа Ісуса Христа, Сина Божого...
    І в Духа святого, Господа животворящого...
    Ось.:)

Додано через 26 хвилин
    Та ж до дороги якісь стежки ведуть? Чи нє?

Так воно з синами буває: один скаже: "Добре, мамо, зроблю." і... забуде.
    А другий щось не надто приємне відповість і... послухає.

• Подобається Подобається x 4
  2. Ira

Ira Well-Known Member

Відповідь: Чудо

Саме це є слова митрополита А.Шептицького.
    тай в католицькому катехизмі пише, що "невидимим Головою Святої Вселенської Церкви є Сам Ісус Христос. Видимим Його Намісником на землі є кожний наступник Апостола Петра, Римський Єпископ. Називаємо його: Святіший Отець або Римський Папа."

Папа, до якого переходять Ключі, дані Св.Апостолу Петру є видимим Головою Святої Церкви на землі, і він заступає Христа.

Додано через 3 хвилини
    В Біблії чітко сказано, що жінка розчавить голову змію сатані. Вона скине і закриє його в безодні пекельній. А в Одкровенні від Івана говориться саме про Непорочну Діву Марію, Яка одягнена в Сонце (Самого Бога), і місяць під ногами Її а над головою 12 зірок (12 привілеїй і чеснот). Саме Матір Божа на останні часи збирає по цілому світі Боже насіння, вірних і вибраних Божих Дітей воєдино на боротьбу з дияволом. Вона веде нас як любляча Мати до Свого Сина - Ісуса. Її Непорочне Сере є Ковчегом нашого спасіння так як був ковчег Ноя порятунком у час потопу... а скільки людей у ньому боло??? одиниці, отак і зараз одиниці приймають до серця Святе Боже Слово принесене нам Матір"ю Божою з Неба. І хто не посвятиться Непорочному Серцю Марії той не буде у тому Святому Ковчегу. Ісус Сестрі Луції з Фатіми сказав такі слова: "Я хочу, щоб Моя Церква поставила набожність до Цього Непорочного Серця поряд з набожністю до Мого Пресвятого Серця". Хто не прийме Марію як Матір Божу і свою Матір того Ісус дуже строго спитає, коли вдруге прийде на землю. Бо зараз Матір Божа отримує лише великі зневаги і біль у Своє Серце від Її дітей, якщо ще можна назвати їх дітьми Ісуса і Марії.

Додано через 9 хвилин
    Я і пишу згідно Святого Закону Божого, скажіть де в Біблії є сказано, що має бути багато релігій і конфесій і має бути різна прослава Бога? Ісус не послав Своїх Апостолів по світі і не казав - ви ідіть на схід і говоріть так, а ви - за захід і кажіть ось так. Це люди самі поділися на римо- і греко-, східних і західних, а диявол ще й утворив море сект і розбіжностей.
    Господь Бог хоче одної Його прослави - Святої, щоб всі люди світу були у Святій Єдиній Христовій Вірі, єдино і правдиво прославляли Бога і Його Матір, так як Він того хоче, а не так як люди собі придумали через те, що слухають диявола.
    Ще хочу додати за наших "православних братів і сестер", які настільки бояться Пресвяте Серце Ісуса і Непорочне Серце Марії, що позамальовували Їх на всіх образах і говорять, що Бог серця не має.
    І чому ж тоді вивозили на Сибіри і мучили наших греко-католицьких священників? Чи не за Віру їхню правдиву, щоб зреклися і перейшли на то фальшиве православіє....

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Ніде там такого нема.
    Я вам процитувала ті цитати дослівно. Покажіть, де там пише ХОЧ РАЗ ім'я МАРІЇ??
    Ви видаєте бажане за дійсне.

Як на мене, то навпаки.
    Любите самообман?

Тобто, краще вже до свідків Єгови йти, ніж до вас. Там принаймні 144 тис., а не одиниці.
    :D:D:D

Може, не читали, то:
    І сповістили Йому: Твоя мати й брати Твої он стоять осторонь, і бажають побачити Тебе.
    А Він відповів і промовив до них: Моя мати й брати Мої це ті, хто слухає Боже Слово, і виконує!
    (Лук.8:20,21)
    :eek: :eek: :eek:
    Ви, бува, не перебільшуєте?

Ага, і того ви теж вирішили по-своєму прославляти. Аби не так як інші, зате правильно. :D

Оці слова собі кілька разів перечитайте.

І ці теж. Обов'язково кілька разів.

Додано через 10 хвилин
    Думаю, вам просто неможливо осягнути те, яка є різниця між традицією східною та західною. Але від того, що вам бракує розуміння, ви не отримуєте право когось судити, ані вирішувати, наскільки хтось фальшивий чи ні.
    Якщо ви ще раз напишете подібне, то боюся, що вас чекатиме не тимчасовий, а довічний бан.
    Це вам Мати Божа так каже, аби інших осуджувати??? :ireful1:

• Подобається Подобається x 3
  4. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

пані Іра не розуміє, що таке посилання.
    наведу приклад:
    1-ше Кор.12:12-18 (тобто Перше послання до коринятн, глава 12, вірші з 12 по 18)
    "Бо як тіло одне, але має членів багато, усі ж члени тіла, хоч їх багато, то тіло одне, так і Христос.Бо ми всі одним Духом охрищені в тіло одне, чи то юдеї, чи геллени, чи раби, чи то вільні, і всі ми напоєні Духом одним. Бо тіло не є один член, а багато. Коли скаже нога, що я не від тіла, бо я не рука, то хіба через це не від тіла вона?І коли скаже вухо, що я не від тіла, бо я не око, то хіба через це не від тіла воно?Коли б оком було ціле тіло, то де був би слух? А коли б усе слух, то де був би нюх?Та нині Бог розклав члени в тілі, кожного з них, як хотів."

одне зауваження: диявол не може творити. творить ТІЛЬКИ Бог. диявол руйнує і псує.
    ніде у Біблії не написано прославляти Божу Матір. ніде. це точно.
    знову ж таки посилання на ПЕРШУ заповідь із десяти основних:
    Вихід, 20:3-6
    " Хай не буде тобі інших богів передо Мною!Не роби собі різьби і всякої подоби з того, що на небі вгорі, і що на землі долі, і що в воді під землею.Не вклоняйся їм і не служи їм, бо Я Господь, Бог твій, Бог заздрісний, що карає за провину батьків на синах, на третіх і на четвертих поколіннях тих, хто ненавидить Мене, і що чинить милість тисячам поколінь тих, хто любить Мене, і хто держиться Моїх заповідей"

і крім того, ще: Христос, який є Господь, не сказав поклонятися Його матері.
    Марка 3:31-35
    "І поприходили мати Його та брати Його, і, осторонь ставши, послали до Нього і Його викликали.А народ кругом Нього сидів. І сказали Йому: Ото мати Твоя, і брати Твої, і сестри Твої он про Тебе питаються осторонь.А Він їм відповів і сказав: Хто Моя мати й брати?І поглянув на тих, що круг Нього сиділи, і промовив: Ось мати Моя та браття Мої!Бо хто Божу волю чинитиме, той Мені брат, і сестра, і мати".

от що я мала на увазі під словом посилання.

• Подобається Подобається x 3
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

мудре зауваження...

• Подобається Подобається x 1
  6. Forpost

Forpost Стоїк

Пане Мих Ви як завжди забуваєте глянути у святці.Люцифер був одним із високопоставлених архангелів.І якщо не творив разом з Отцем, так як Слово,то був наділений великою силою,якої не позбавлений до сих пір .Так що не все так однозначно,я віщують з амвону

Додано через 3 години 37 хвилин
    А який ваш символ http://beon.ru/tests/0-523.html

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

що таке святці?

8. Forpost

Forpost Стоїк

В прямому значенні
    В переносному значенні" глянути в святці" відкрити настольну книгу ,наприклад Біблію і прочитати окремий витяг,нагадати собі суть вчення з конкретного питання

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

А-а-а... святі отці, нє?

10. INGUL

INGUL Well-Known Member

Люди добрі ! Хто скаже, де можна придбати Образ Найсвятішого Серця Ісуса, Образ Непорочного Серця Марії ? Минулого року я приїхав до Львова, (мешкаю на сході) шукав у греко-католицьких церквах,обходив їх майже 20, але не знайшов. Скрізь продають такі самі,православні,як і у нас на сході, у московських церквах. Допоможіть будь-ласка. ДЕ МОЖНА КУПИТИ Образ Найсвятішого Серця Ісуса та Образ Непорочного Серця Марії ?

11. Liliyah Romanova

У костелах пошукайте.
    Є ще магазини спеціяльні.
    В арсеналі у Львові точно буде.

12. Омар Люлька

Омар Люлька Well-Known Member

Ну що є, то є...

З.І. А взагалі тема цікава, мені сподпбалась, от якби Ірина с Блаженим по дискутували, хто кого... Оцеб був би, бій титанів.

• Подобається Подобається x 6
  13. Liliyah Romanova

Сліпого зі сліпим, глухого із глухим...

• Подобається Подобається x 5
  14. Омар Люлька

Затоб дуже оригінальних ;)

• Подобається Подобається x 2
  15. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Щось у них всіх таки є спільне...:ninja:

• Подобається Подобається x 4
  16. Омар Люлька

Точно підмічено :D

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

психолог...

18. Ira

Ira Well-Known Member

Єднатися потрібно, але у СВЯТІЙ ВІРІ, тобто тій, яку приніс на землю Сам Бог.
    І Церква є лише одна єдина - Свята, яка побудована на Камені Святому Апостолі Петрі. Так заповідав Ісус. Тому то, лише по тому ми пізнаємо Правдиву Церкву, яка визнає Папу Римського як Намісника Ісуса Христа і яка свято слухає і виконує всі його вказівки та приймає всі Святі Догми, тобто славить Бога правдиво, так, як Він того хоче. Це значить, що є лише одна Свята Католицька Православна Віра. І у такій Вірі ми всі маємо єднатися.

19. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

давно вас не було... )))
    а чому ви вирішили, що саме на КП-релігії мають єднатися?..
    на чому базуються ваші думки?

20. Ira

Ira Well-Known Member

Так, давненько, але відчуваю що не надовго ;)
    Хочу запитати, а що це за така нова релігія? "КП-релігія"?

Нехай мене зараз забанять, але я скажу про свою Віру, я не буду догоджати людям, які зрадили Бога, понаутворювали повно сект та релігій, а тепер не можуть собі ради дати як же ж то їм поєднатися.
    Моя Віра Свята, та, яку приніс на землю Ісус Христос, і Церква - Свята. (Матея 16,18: Тож і я тобі заявляю, що ти – Петро (скеля), і що я на цій скелі збудую мою Церкву й що пекельні ворота її не подолають.)
    А все інше не є від Бога. Диявол повно наплодив тих сект і конфесій по цілому світі для знищення людських душ, для знищення Христової Віри.
    Моя Віра засвідчена кров’ю Мучеників. І не за те вони віддавали своє життя, щоб зараз за гроші зраджували Бога і Віру як той Юда. Не такого вчить Бог, щоб йти і тицяти кожному на вулиці і по хатах оті книжечки як то роблять «свідки», ні, не Єгови а диявола, які манять людей, особливо молодь, і тягнуть за собою до пекла на вічні муки. І за кожну душу зведену їм щей гроші платять... Ото! Ісус казав дивитися по плодах. Як підуть у вічність, то побачать, чого були варті ті папірці і куди вони їх завели.

Також тут варто згадати тих „православних”, що хитро вкрали собі те слово, а Бога правдиво аж ніяк не славлять... Не є то віра! То є зрадники. Так вчили нас Святі Отці і Митрополити Греко-Католицької Церкви – Андрей Шептицький, Йосиф Сліпий, Микола Чарнецький та багато інших... Вони знали правдиву Віру, за неї вмирали. А „православних” називали єретиками та схизматиками, і ще наказували людям, із в’язниць листи передавали, щоб часом не йшли дітей хрестити до „православних”, бо Тайна Хрещення в такого „священника” буде не дійсна... а хто то виконував? Тому зараз варто задуматися, чи кожен з нас взагалі є правдиво хрещений.

Нехай всі ті конфесії каються, навертаються до Святої Католицької Віри, йдуть до Святої Сповіді, приймуть Святе Причастя, і свято прославляючи разом Бога і Матір Божу виконають саме те єднання, якого прагне Бог.

Про правдивий екуменізм ще скажу словами Святого Митрополита Андрея Шептицького: „Тому ж, що в наших часах на Сході є дуже много овець, котрі не є з тої вівчарні, а яких треба привести, щоби був один пастир і одно стадо, всі праці будуть звернені до діла злуки нез’єдинених Восточних зі св. Римською Столицею.”

Останнє редагування: 7 лис 2008
а де твій аватар? :)