Посланці та Послання з Лішні

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Ira, 23 гру 2007.

1. Ira

Ira Well-Known Member

Відповідь: Оффтопи з релігійних гілок

Я пишу те, що говорить нам Матір Божа на Святих Місцях З"яв через Своїх вибраних дітей - Пророків і Візіонерів, і те, що вчить нас Свята Церква.
    Та людина, яка у своєму серці побудувала Святий Божий Храм для Бога і Матері Божої впізнає Святе Боже Слово і увірує в Нього.

Богородиця не є четвертою особою Божою, Вона просто у Своїй Славі прирівнена до Слави Пресвятої Трійці.

2. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

таке у Біблії написано?:sad:
    у Бога увірує той, хто увірує в Сина, Христа-Спасителя.

• Подобається Подобається x 2
  3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

То тоді це вже не Трійця а Квартет. Причому Матір Божа повинна бути номер один, бо це вона народила Бога.
    Іра, а Ви не боїтеся, що за таку єресь Ви можете понести покарання?

• Подобається Подобається x 1
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Не більшу.ніж ті,що говорять,що Бога нема взагалі.
    Тому що наша "всемогутня" наука не знайшла доказів.І Гагарін не видів.

• Подобається Подобається x 3
  5. Ira

Ira Well-Known Member

Відповідь: Чудо

Свята Церква - це є Сам Господь Ісус Христос, в видим головою Святої Церкви, Вікарієм Христа на землі є Святий Апостол Петро і всі Його наслідники - Папи Римські, яким Ісус передав найвищу владу, на якій опирається Свята Церква. Від самого початку аж до наших часів і до кінця світу була, є і буде та сама влада і сила, яку Христос передав Апостолові Петрові і через яку став Він основою Церкви. І ця влада була завжди в руках Святіших Отців, Папів Римських. Бо якже могло бути інакше? Якже ж Христова Церква могла не мати голови, не мати одного найвищого пастиря всіх християн? Бо Апостоли, розійшовшись по світі були б цілковито відокремились від себе, коли б не лучив їх Той, що між усіма був першим і заступав на світі Христа!

Саме так вчить Свята Католицька Церква, і зокрема про це написав Митрополит Андрей Шептицький у пастирському листі - "Правдива Віра" до вірних на Буковині 1900р.

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Оце будьте ласкаві пояснити.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Немає рівного нікого Богові, ні в славі, ні в чомусь іншому. Зрозумійте, Іро, Ви своїми дописами не підвищуєте Божу Матір Марію, а принижуєте Бога. Небезпечний шлях, як для мене....

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну от... стільки букв, і ніби пишите, що це слова Шептицького, а де сказано, що папа є намісником Христа? Ніде там так прямо не сказано....

9. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

я , може, наївно напишу, а мо і ні. але як юрист звикла скрізь бачити посилання на закон.
    в усіх християн єдиний закон - Закон Божий. тому я вірю тільки тому, що написано в Біблії. бо Біблія - це Слово Боже, Ним прямо дане, не перекручене людиною.
    то де ж ваші посилання на Закон Божий, пані Іra? багато слів ви навели і жодного обгрунтування Законом. не сійте розбрат між християнами. є віра, а є релігія. і це речі зовсім нетотожні. хто має очі, бачить, про що я.

• Подобається Подобається x 5
  10. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Відповідь: Символ Увірування

Поясню трохи обширніше. Не буду говорити про декрет ІІ Ватиканського Собору „Unitatis redintegratio”, про взаємне зняття відлучень 1054 року папськими легатами і Константинопольським Патріархом Керуларієм 7 грудня 1965 року, постанову Священного Синоду РПЦ 16 грудня 1969 року, що практично відновлює євхаристійне спілкування з католиками, але зверну увагу на апостольське послання Папи Іоанна Павла ІІ „Orientale Lumen” від 2 травня 1995 року, в якому Папа призиває єпископів, духовенство і всіх віруючих звернутись до духовних цінностей християнського Сходу, вивчати і пізнавати східне християнство, православ”я, причому це пізнання, за висловом Папи , не повинне обмежитися тільки поверхневим знайомством з православ”ям, а повинне стати „досвідом віри”.І ще там є цікаві слова покійного Папи:”Не дивлячись не розділення, що існують між християнами, саме мученики підтверджують, що всі християни, хай не повністю, але реально належать до однієї Церкви і перебувають в спілкуванні святих”

• Подобається Подобається x 6
  11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Цитата з "Інструкції застосування літургійних приписів Кодексу Канонів Східних Церков".

12. Ira

Ira Well-Known Member

Саме це є слова митрополита А.Шептицького.
    Папа, до якого переходять Ключі, дані Св.Апостолу Петру є видимим головою Святої Церкви на землі, і він заступає Христа.

Додано через 28 хвилин
    В Біблії чітко сказано, що жінка розчавить голову змію сатані. Вона скине і закриє його в безодні пекельній. А в Одкровенні від Івана говориться саме про Непорочну Діву Марію, Яка одягнена в Сонце (Самого Бога), і місяць під ногами Її а над головою 12 зірок (12 привілеїй і чеснот). Саме Матір Божа на останні часи збирає по цілому світі Боже насіння, вірних і вибраних Божих Дітей воєдино на боротьбу з дияволом. Вона веде нас як любляча Мати до Свого Сина - Ісуса. Її Непорочне Сере є Ковчегом нашого спасіння так як був ковчег Ноя порятунком у час потопу... а скільки людей у ньому боло??? одиниці, отак і зараз одиниці приймають до серця Святе Боже Слово принесене нам Матір"ю Божою з Неба. І хто не посвятиться Непорочному Серцю Марії той не буде у тому Святому Ковчегу. Ісус Сестрі Луції з Фатіми сказав такі слова: "Я хочу, щоб Моя Церква поставила набожність до Цього Непорочного Серця поряд з набожністю до Мого Пресвятого Серця". Хто не прийме Марію як Матір Божу і свою Матір того Ісус дуже строго спитає, коли вдуруге прийде на землю. Бо зараз Матір Божа отримує лише великі зневаги і біль у Своє Серце від Її дітей, якщо ще можна назвати їх дітьми Ісуса і Марії.

Додано через 2 години 0 хвилин

Додано через 2 години 25 хвилин
    Я і пишу згідно Святого Закону Божого, скажіть де в Біблії є сказано, що має бути багато релігій і конфесій і має бути різна прослава Бога? Ісус не послав Своїх Апостолів по світі і не казав - ви ідіть на схід і говоріть так, а ви - за захід і кажіть ось так. Це люди самі поділися на римо- і греко-, східних і західних, а диявол ще й утворив море сект і розбіжностей.
    Господь Бог хоче одної Його прослави - Святої, щоб всі люди світу були
    у Святій Єдиній Христовій Вірі, єдино і правдиво прославляли Бога і Його Матір, так як Він того хоче, а не так як люди собі придумали через те, слухають диявола.
    Ще хочу додати за наших "православних братів і сестер", які настільки бояться Пресвяте Серце Ісуса і Непорочне Серце Марії, що позамальовували Їх на всіх образах і говорять, що Бог серця не має.
    І чому ж тоді вивозили на Сибіри і мучили наших греко-католицьких священників? Чи не за Віру їхню правдиву, щоб зреклися і перейшли на то фальшиве православіє....

Останнє редагування модератором: 3 січ 2015
  13. Forpost

Forpost Стоїк

оппппа Ira

Карма: -16 Рекорд по від"ємный кармї за всю їсторєю Форуму ! За що?

Додано через 3 хвилини
    ага, зрозуміло, підтримую додаю свій мінус

14. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Хто б сумнівався... :)
    Жінка (хоч і є Матір'ю Божою)...

Прости мене, Господи!..

15. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

чи не забагато ви на себе берете?

16. Molv

Molv New Member

Людоньки добрі, завтра Новий Рік, а Ви все вирішуєте, хто прав у останній інстанції. Напевно ж, що не ми, люди грішні.

Ніколи не вважала і не вважаю, що Божа Мати - Бог. Але вона (і цього, здається, ніхто не береться заперечувати) - Божа Мати.

Перше чудо - у Кані Галилейській - Ісус Христос здійснив саме за ЇЇ заступництвом. Чи перестав він прислухатись до ЇЇ слів тепер?

Заступництвом Гошівської Богоматері був врятований від хвороби з температурою поза 40 градусів мій син, про що шидше пасує повідомити у гілці "Чудо".

Папа Іван Павло ІІ дійсно Почитав Божу Матір, молився до Неї, відвідував Марійські місця, вірив, що це Вона відвернула від нього кулю вбивці, тому після свого видужання поїхав поклонитись Божій Матері і відвіз кулю.

Божа Мати була поровителькою українського козацтва. Наші предки почитали її здавна.

Коли болить, коли біда - звертаємось до мами, хоча б подумки: вона зрозуміє, простить, втішить, пожаліє. І почитаємо (шануємо) її - не як Бога, не як батька, не як начальника - а, власне, як маму.

То що дивного у тому, що просимо, любимо і почитаємо матір всіх нас, матір нашого Бога?

Не як Бога, а як Його матір.

17. levandivka

Хі ба не бачите?
    Спроба визначити фальшивість закінчилася.
    А ми (людоньки) і Матір Божу, і Бога шануємо. І різність Символів Віри толеруємо. :)

18. Forpost

Forpost Стоїк

Чуточку інакше, щоб не дратувати російською цитатою приведу по пам"ятї.Ісус свідчить про себе, що ніхто не приходить до Бога ,окрім через нього.Ісус говорить:"Я дорога...."

Додано через 9 хвилин
    Напевне маєте на увазі воду в вино.А якби Ви відкрили Біблію і прочитали пару віршів попереду, то зї з зачудуванням би виявили,що коли Марія підходить до Ісуса,(зауважте ні в одній книзі Біблії Ісус на звертається до Марії мамо,матір) :"Вино закінчується..." він,Ісус різко відповідає їй, Марії :"Чого тобі жоно(жінко)?"

19. Molv

Molv New Member

Та не сердьтесь так. :)

А це Ви, хіба-що, від себе додали? Бо м такого не писала і не стверджувала, і так не вважаю. Символ Віри є один.

20. levandivka

Від себе?
    -Ніц.
    Все від Бога! (с)

Ну...
    В кожної віри - свій, один... :)

а де твій аватар? :)