Відповідь: Символ Увірування Можливо... Але однозначно, треба дуже вважати з такими речима... Я поцікавилась і знайшла: Богослови кажуть що приватні об*явлення можуть бути як правдиві так і від лукавого. Треба дуже обрежно до цього ставитись.
Відповідь: Символ Увірування Безперечно, особливо, якщо ті обявлення стосуються не окремої особи, а типу послання для народу. Тому і церква обережна у своїх висловлюваннях і це є правильно. Іра не розуміє, що і через дитину може говорити нечистий, тобто дитина сама по собі не обманює, але має обявлення зовсім не від Марії - таке можливо, ну а люди приймають це за чисту монету. І ніби віруючі і ніби не правдиво. Для мене, наприклад, що кинулося в очі, що Марія сама себе ставить на перше місце, а таке неможливе, бо й великі святі, такі, як Василій Великий і багато інших ніколи свої чуда, виздоровлення не приписували собі, а лише Богові. Тобто вони говорили, що все йде лише від Бога, а тут Іра подає текст, де слова, які посвячувалися у молитві до Бога, посвячуються Марії. Я думаю, Марія не могла так зробити....То не її слова - така моя думка.....
Відповідь: Символ Увірування Матір Божа ніколи не ставить Себе на перше місце, покора Її незбагненна, як пишеться в книжці "Марія. Земний шлях, труди і подвиги", яка написана на основі об'явлень сестрою Марією з Агреди в Іспанії (1602-1665) Марія завжди прирівнювала Себе до хробака. Коли Бог посилає Її на землю, то жодне слово, яке лунає на Святих Місцях через уста Пророків і Візіонерів не є від Неї, а лише від Отця Небесного, тільки Він говорить Діві Марії, що саме донести до людей.
Відповідь: Символ Увірування Добре, а тепер почитайте символ увірування ще раз..... хіба не Ви казали ніхто не прийде до Ісуса, як не через Марію?
Відповідь: Символ Увірування Наше спасіння є у Пресвятому Серці Ісуса і Непорочному Серці Марії. В Фатімі (Португалія) 1917р. Матір Божа відкрила для світу Своє Непорочне Серце, Яке в кінці затріумфує. Вона просила Йому посвятитися всім і просила посвятити Росію Її Непорочному Серцю. Ісус, висячи на Хресті дав нам Марію за Маму, а коли вдруге прийде нас судити, то строго спитає кожного на цій землі як ми прийняли Її за свою Матір. Ще хочу додати, що 8 грудня 1854 р. Папа Пій ІХ проголосив догму Непорочного Зачаття Пречистої Діви Марії на основі Об’явлення сестрі Катерині Ляборе у Франції 1830р., а ще через 4 роки у 1858р. це підтвердила Сама Матір Божа в Люрді, назвавши Себе „Непорочним Зачаттям”. Папа Римський визнав офіційно ці Об"явлення. Об"явлення завжди були і є, завжди Бог відкривав через них щось нове для світу, завжди відкриваються Божі Таємниці, і до останнього дня все повинно бути відкрито. Тому і зараз, в наш час, нам Бог відкрив Славу Пречистої Діви Марії, і також те, що Вона є нашою Співвідкупителькою разом з Ісусом Христом. І маємо те прийняти, а не відкидати.
Відповідь: Символ Увірування А згадайте через скільки років ті Об"явлення були визнані... через 30 років. І що ті діти витерпіли, які насмішки, які знущання і осуд від людей та вищих духовних чинів.
Відповідь: Символ Увірування я не сміюся, просто не відомо хто говорить через дитину - от і все... може зарано робити висновки?
Відповідь: Чудо Кого Ви розумієте під означенням "православні"? Чи належить сюди Константинопіль теж? Як тоді розуміти візит Папи Римського Івана Павла ІІ до Патріарха у Константинопіль? Що означає ось цей документ: "La Repubblica. "Папа - перший патріарх". Угода між католиками і православними час публікації: 14 листопад 2007 р., 12:47 останнє оновлення: 14 листопад 2007 р., 14:00", у якому, зокрема, зазначено: "У документі висловлюються три концепції: церковна спільність, злагода між всіма церквами, влада. Обидві сторони згодні з тим, що єпископ - голова місцевої церкви і що ніхто не може його замінювати. Обидві сторони визнають, що "єдина і свята Церква" реалізується одночасно в кожній місцевій церкві, що прославляє євхаристію, причастя, і в єднанні всіх церков." ?
Відповідь: Символ Увірування І чим це тягне на символ увірування, а не на звичайну молитву до Богородиці?
Відповідь: Символ Увірування Бо так бо Бог полюбив світ, що віддав сина свого однородженого, щоб всякий, хто вірує в нього не загинув, але мав життя вічне. Ів. 3:16 Що Вам ще треба, Іра? Що тут незрозумілого? Навіщо ще щось придумувати? І вплутувати сюди Марію, Йосипа, Гаврила чи Кирила???
Відповідь: Символ Увірування О, панянко чи пані, далеко замахнулися. Та повірте мені, що то різні речі. Бо у Лішні процвітають єресі. А скільки об'явлень не визнано, бо там зовсім не Бог промовляв через людей. Додано через 2 хвилини Та я можу тут з вами дискутувати, тільки певна, що ви не почуєте. Пророки були ДО Христа, а після Христа з'являються лжепророки. Христос уже сказав усю правду і жодне явління не може його ні доповнити, ні заперечити, воно лише ПОВТОРЮЄ вже сказане.
Відповідь: Символ Увірування Я думала, що у вас не так. Цікаво чому ні? Хіба Христос не став правдивою людиною? То чому його мати мала бути надлюдиною? Невже Марія за своєю людською природою була вища від Христа? А що, Ісус від нас стіною відгородився? Додано через 1 хвилину Марусю, не схизми, а єресі. Схизма - то відступництво. А єресь - перекручування і заперечення догм віри. Додано через 14 хвилин А я згідна з Марусею. Бо то проста поверхова побожність. Таку в дебрі найлегше завести. Тільки скажи щось, що то матінка Божа сказала, і всі люди такого типу моментально повірять, і навіть не перепитають. Були би знання, хоч якісь, про те, що ми і хто ми, було би не так просто звести. Ой, так хочеться щось вам пригадати... Про нашу дискусію чи є спасіння поза Католицькою Церквою. Миху, схизматиком є Ковпак. Мої львівські знайомі кажуть, що Лішня - то єресь. Миху, +100!!! Треба взяти будь-яку ікону, де є Богородиця з Дитям, і подивитися на неї уважно, аби зрозуміти, чого вчить Церква. Богородиця дуже часто має видовжені пальці. Її рука є свого роду стрілкою, дороговказом, що має казати "не я тут важлива, а ВІН - Ісус. не дивіться на мене, це Він Спаситель світу". ЩО має Марія до людського спасіння? Не було би Христа, то чого би вона була варта? Ніхто би про неї не чув. Нашим Спасителем є лише Христос. Марія є прикладом того, ЯКОЮ може і має бути віруюча людина, істинно віруюча. Ми кажемо, що це не можливо, що людська природа грішна, то саме Марія є прикладом і запереченням щодо цих слів. Ми можемо, але треба вміти ТАК довіряти Богові і ТАК Йому віддатися, як вона. Але Марія нас НЕ СПАСАЄ! І ДЕ це сказано? Додано через 16 хвилин Давай я не буду писати, що саме я хотіла сказати. Точно, не просто так. Пані Іра є представницею першої справжньої української єресі. Воно явище не нове, така секта є в Польщі, вже досить довго існує, у Пн. Америці теж є подібне. У когось візія, йому вірять, творять з того нові правила й нову віру. Там особа Христа взагалі нівельована. І вірять радше так, як ото Педро написав, що роблять з бідної Марії богиню. У принципі, тут радше дискусія про особу Марії.
Відповідь: Символ Увірування я зовсім не мала на увазі вас, я хотіла сказати що в той час ніхто тих дітей з Фатіми чи Бернадету Субіру з Люрду не визнавав, всі з них сміялися і ніхто їм не вірив. Так вони терпіли і жертвували це Богу за спасіння грішників. Додано через 13 хвилин є Божі Таємниці, прочитайте в Святому Письмі в Книзі Пророка Даниїла (Гл.12, 9), а також в Одкровенні від Івана Богослова (Гл.10, 4-7), що не все є відкрите в Білії, а буде відкриватися в останні часи. Тому зараз Бог відкриває Свої Таємниці через вибраних Пророків і Візіонерів по цілому світі. Бог послав на землю Матір Божу (дуже багато З"яв зараз є по світі), а люди не сприймають того, що Бог відкриває нам для нашого спасіння. Бог відкриває нові Таємниці, а також і нагадує і вчить нас тої Правди Святої, загубленої століттями...
Відповідь: Символ Увірування Чи не Ліля в сусідній гілці колись описувала, за якими принципами визнають ті об'явлення (а може то було на форумі УГКЦ - не маю часу зараз шукати). Одна з основ - об'явлення не повинні суперечити СП. А тепер зайдіть на той сайт, і почитайте, що там пише. Тут навіть дискутувати немає про що, ІМХО Зрештою, Матея,24 (якщо не помиляюся) - там все це описано...
Відповідь: Символ Увірування Ви не з тим порівнюєте. Там Богородиця Єдиному Правдивому Об"явленню не перечила, як ото у вас, і всіляких дурниць не вигадувала щодо обряду, бо то речі земні. Додано через 50 секунд Ага, може, усім варто почитати "Код да Вінчі" та увірувати? Теж пророцтво, ні? Додано через 1 хвилину Я подавала. Маєте рацію, що там нема про що говорити. Суцільні єресі. А проперекручення обряду взагалі й не згадую. Чого вартий лиш опис так званої "святої вечері". - http://www.faithful-remnant.org.ua/?page=consult&sub=13
Відповідь: Символ Увірування Точно, знаю таких людей особисто. Я розумію що всі люди, але он одна пані говорить що Марія до неї промовляє чуть не щодня, бо вона така свята та Божа; але в одночас вона може вкрасти і два рази не задуматись, сидіти в церкві і під час Служби Божої говорити з сусідкою по-лавці, брехати людям в очі і що саме страшніше може по 4-5 разів на день ходити і приймати Святе Причастя в різних церквах. Ось вам прошу! Лілю, дякую за виправлення. Можливо, не знаю не читала. Піду почитаю. В Матея це в 7-ій главі, починаючи з 22-го стиха.