Посланці та Послання з Лішні

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Ira, 23 гру 2007.

1. Yur

Yur Well-Known Member

Можу підказати вам більше, де вона Його породила.

2. Ira

Ira Well-Known Member

А що ви вчення Святої Церкви відкидаєте? А як тоді із Вселенськими Соборами? гм... доречі в Біблії написно і таке, що перші християни поряд із літургіями у Храмі ламали хліб і пили вино (тобто приймали Причастя) приватно до домівках... що ви на це скажете?? (але відповідати не обовязково, буде оффтопом ;))

Так, в Біблії так написано, а те що її всі трактують без пізнання хто як хоче, то вже їхня проблема.

Останнє редагування модератором: 12 лис 2008
  3. Ira

Ira Well-Known Member

До Маюнки:

ні, мною агресія не керує, я дбаю в першу чергу за збереження Віри, прагну Богові догодити, а вже через любов до Бога я люблю свого ближнього. Тому не хочу догодити людям, а Бога образити... а дуже вже хочу спасіння всіх людей, у тому і полягє ота наша рука помочі, ота правдива любов до ближнього...

4. Максим

Максим Well-Known Member

Іро, нескромне питання, ви біографією Митрополита Андрея хоч поверхово цікавилися, що таке пишете? :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 2
  5. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

а ніяк, бо собори робили люди задля своїх інтересів, а не інтересів Бога...

6. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

дозвольте, все ж таки відповім :)

НІ, в Біблії такого НІДЕ не написано.
    скажу, що нічого осудного в цім не бачу. згадайте, як Христос давав хліб і вино своїм учням на Тайній Вечері. чи ж не в домівці, приватно?

Церква - це дім Божий. принаймні так має бути. там християни мають спільну молитву, отримують молитовну підтримку, вчаться християнській моралі, вивчають Слово Боже (принаймні дехто намагється), отримують поштовх для розвитку своїх особистих стосунків з Богом.

але це не означає, що все, що скаже Церква, неодмінно є вірним і в усьому згідне з Божою волею. так має бути. і я поважаю Церкву. але перш за все ми маємо поважати Бога. і зважати на Його волю, саме на те, що Він уже об"явив нам у Слові Своєму.

п.с. модератори, дорогі і шановні, дуже перепрошую - якщо потрібно - перенесіть допис . дякую!

• Подобається Подобається x 3
  7. Ира, я понимаю, что каждый кулик своё болото хвалит. Но нельзя же считать свою религию единственно верной! Церковь учит лояльности, а не ругать другие религии. Вы себя ведёте на форуме, как завоеватель ведёт себя с рабами. Едьте в Ватикан и там прославляйте католицизм. А в Украине большинство людей православные.

• Подобається Подобається x 1
  8. Максим

Максим Well-Known Member

Та ні, це не католицизм, справа в тому, що тут маємо справу поки що невідомо з чим. :nea: Саме це я і намагаюся встановити. :dntknw:

9. Очень похоже на какую-то секту. Только они могут говорить, что только они правы, а все остальные - нет.:nea:

10. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

цікаво а що кажуть православні?а баптисти?а іудеї?хтось з них піддає хоч найменшому сумніву те в що вірить?Звісна річ якщо це послідовні прихильники.

11. Ira

Ira Well-Known Member

ото ж… самі сказали… А зараз, на останні часи, Бог нам дав ту ж Тайну Вечерю, яку приймали перші християни. Можна у домі своєму прийняти Святе Причасті у Тайній Вечері, або у Храмі, але тому, який Прийняв СВЯТУ Церкву. То чуму ж тоді люди того не приймають? А називають єрессю..?

12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Та йой, зайти лише на сайт, лінк на який Іра так і сипле в кожне повідомлення. Вже втомилася чистити...
    Одне із послань гласить чітко й прямо: Діти, відійдіть зараз від вказівок духовних керівників. Неправильно виносять Указ Божий, виносять тільки свій обрядний приказ.

Далі ще таке
    Дивна поведінка Богородиці, як на мене. Невже би вона бралася судити, підбурювати людей проти своїх провідників? Слабо віриться.

Оте "вклав чіп" особливо насмішило. Це ж треба, наскільки Марія ознайомлена із сучасними світовими технологіями... :mocking:

13. Ira

Ira Well-Known Member

Так було... особливо один з таких соборів славиться... Трулянський (692р.), який до нині не прийнятий в Святій Церкві. Саме на ньому світська особа (!) цісар Юстиніан ІІ прийняв одружене священство… Папа Римський був дуже проти цього, протестував, кричав «Ідіотизм!». Хоча його легати і підписли документи цього псевдо-собору, але він відмовився… от звідки і тягнеться та вся неправда у Церкві, бо тоді спротивилися Божій Волі і Дух Святий вже не міг ділати.

так, цікавлюся... а вам раджу поцікавитися не лише його біографією, але і його пастирськими посланнями...
    от ще не можу зрозуміти, чому стільки негативних відгуків під промовою Святого Андрея Шептицького? Вона вам що не сподобалася? Що у ній не так... Правда в очі колить? А чи може я вам там іншими словами не догодила?... ;)

14. Liliyah Romanova

Ви перше ніж іншим радити, поскладайте все у своїй голові, бо ви Шептицькому фактів із життя Сліпого досипали. :haha:

15. Ira

Ira Well-Known Member

А чому вам так смішно? Тут не до сміху!
    Чи ви вважаєте Діву Марію, якщо можна так сказати, по рівню інтелекту нище від себе?
    Чи ви ніколи не чули про мікрочіпи, які людям вкладають у тіло?

16. Liliyah Romanova

Ні, я вважаю, що ті всі видіння від 2003 року до сьогодні звичайна маячня і до правдивої віри не має ніякого відношення.
    Дитина, що мала явління, передивилася блокбастерів?

Останнє редагування: 12 лис 2008
  17. Ira

Ira Well-Known Member

А то вже вирішить Папа Римський... А якщо прийме ці Обявлення отоді то всі ми побачимо, як то кажуть, "who is who"... хто як Богу служить... чи може Бога лише на устах тримає, а у серці зрадив та проклинає.

відкрийте очі.. подивіться хоч трошки новини, що в світі робиться... бо смішно таке від вас чути... тут в Україні вже реклама йде тих чіпів, що даються під шкіру в руку, а там за океаном про них вже давним давно знають і приймають...

18. Liliyah Romanova

Ну, я маю право вважати це за маячню. Ви ж дозволяєте собі вважати, що всі інші від диявола? ;)

Зрештою, навіть як ваші явління визнають (до речі, Об"явлення з великої букви було і буде ЛИШЕ ОДНЕ, вам того Матінка Божа не відкрила?), то і так обов"язку в ту маячні вірити не буде.
    Добре, і що ж ті чіпи роблять? Розкажіть мені темній.
    Бо я не в Україні і поняття не маю, чим там телебачення людям голови макітрить. :)))

Останнє редагування: 12 лис 2008
  19. Ira

Ira Well-Known Member

а це ви вже Богу поясните та Суді.
    ну, от і видно ваш плід...

Останнє редагування: 13 лис 2008
  20. Максим

Максим Well-Known Member

Щодо цього закиду вам вже відповіла Liliyah Romanova. Біографією Шептицького, попри ваше показне захоплення, ви не цікавилися і близько :)

Мене гризуть здогади, що наша Іра і є цією дитиною, а явління так і не припинилися ;)

а де твій аватар? :)