Порадьте хорошого пульмонолога.А то лікують і нічого не помагае А на рахунок цього я звами не згідна.Кожен випадок е індивідуальним.А гормони приносять не тільки полегшення,але й біду
Когнітивна психотерапія Добрий день. М аю одну проблему- я невпевнена в собі людина . Хотілось це змінити. Чула, що е різні тренінги асертивної поведінки.( підскажіть де і коли) або при соціальних страхах допомагае когнітивно - поведінкова психотерапія. Може хтось знае ХОРОШОГО ! спеціаліста, бажано з медичною освітою.
Будь ласка,порадьте хорошого кардіолога.також була б вдячна за координати хорошого травника,який може допомогти при серцево-судинних захворюваннях. прошу допомоги для серйозно хворого батька. з повагою і вдячністю,Р.
Тимчук Дарія Степанівна - лікар-кардіолог, заслужений лікар України, обл. лікарня або мед.центр Верус.
Обласна коордилогічна лікарня на Кульпарківській. Лікар Тєпєгін. Непоганий, хоча й специфічний за характером. Профі.
Е.Стілл,Мих,щиро Вам дякую!У центр Верус дозвонилася.дізналася все що могла.А от в обласну кардіологічну ще не добралася.Скажіть,Миху,в чому специфічність цього лікаря? з повагою,Р.
ну як сказати..... я до нього потрапив через спільного знайомого. він до мене нормально ставився все було добре, я відвідування справно оплачував. одного разу привів до нього двох людей з проблемами тиску. Він їм допоміг, все гаразд, але після того не дуже захотів мене приймати... тобто не те, що відфутболював, але й не дуже спішив прийняти. Отаке от. Чи то мої знайомі йому не віддячилися, чи шо... от безпоняття. Ще його специфічність. Він майже нічого не говорить. Зробіть кардіограму, зробіть ехо. Гляне. Ні слова. Потім візьме папір і напише які ліки вживати. І то все мовчки. З нього витягти слово дуже важко. Але, він точно знає що робить. Досвід відчувається. На вигляд такий старший єврейчик. Для того, щоб до нього потрапити, тре піднятися на 3 поверх в ординаторську (по-моєму) і запитати Євгеній Михайлович звати його. Щоб він нормально прийняв, приходьте зразу після 15-00. Зранку він бігає по палатах.
Доречі, можу запропонувати ше одну лікарку з медінституту. Розбирається. Але думаю, що Тєлєгін вище стоїть. Але я вимушений був міняти... з причини, яку я виклав. При тому, я думаю, що ця лікарка теж не зле. Практикуюча.... все залежить для яких потреб.
Дякую ВАМ!якщо чесно - розгублена...дуже серйозно хворий батько.за останні пів року 4 раз в лікарні.все гірше,зараз уже практично не може ходити.всі діагнози повязані з серцем(інфаркти,недостатність,кардіоцероз......).навіть не уявляю як можна провести консультацію,хіба самій іти з його виписками?живе на ліках.тому є ще якась надія на фітотерапію,хоча розумієм що повністю без офіційного лікування не обійтись. дякую Вам за участь,повірте,це так багато значить! з повагою,Р.
Можна з лікарем домовитися, під"їхати на початок з мед. книжкою, а там і про прихід лікаря додому. можу навіть за вас домовитися, а ви підїдете, скажете: від Миха і вона прийме. телефон при потребі дам в ПП.
Дякую! зараз він ще в лікарні.виводять з чергового критичного стану.думаю жоден лікар не погодиться на консультацію коли лікує інший.але.як дасть БОГ,після виписки,і з вашої ласки,скористаюся вашою пропозицією. і хай Бог Вам допомагає! з повагою,Р.
звернуся ще.будь ласка,хто знає хорошого травника? батько ще в лікарні але вже занадто нашпигований хімією... дякую
Питання вже зустрічала, а відповідь напевне пропустила... Порадьте будь-ласка хорошого ендокринолога.