Пошук лікаря

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем TARIKAFR, 30 лип 2008.

1. Summer

Summer Well-Known Member

найкращі урологи-фахівці в Трускавці.

• Подобається Подобається x 1
  2. hothope

hothope Member

Не знаю, чи ще актуально, але в мене дитина з діагнозом астма,
    а це - напряму повязано з алергією. До цієї лікарки воджу всіх своїх дітей і сама користуюся її порадами.
    Очеретна Оксана Михайлівна - дитяча Чорнобильська лікарня на Дністровській. Вона - педіатр і кардіолог, але орієнтується, практично, у всіх питаннях, якщо ні - то порадить, до кого звернутися, ще й домовиться з лікарем для вас.

Я нею задоволена, можу звернутися і вночі, якщо дуже треба, і по телефону вона завжди консультує, не відмовляє. Дуже привітна і приємна молода особа.

Рекомендую.

Крайківський Володар Степанович
    Тургенєва, 59/3
    Тел для запису - 237 18 93, 227 48 39

Хороший лікар і ортодонт.
    Своїм дітям рівняю зуби, результати хороші.

А в якому районі потрібно, чи не має значення?
    Я знаю хорошу в Рясне-1 :)

Маленьке уточнення: якщо це астма, або щось подібне, то воно потребує гормонів - нема іншого виходу, наскільки я знайома з цим питанням (а я з ним трохи знайома :)

Останнє редагування модератором: 14 лют 2009
    • Подобається Подобається x 2
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Є люди, яки гильотиною все лікують, теж добре знають матчасть (гильотини).

• Подобається Подобається x 3
  4. Julie

Julie New Member

Мені відомо, що хорошим урологом є Ростислав Романович Загоруйко, який працює в Обласній клінічній лікарні. Дуже багато чула про його практику (тільки позитивне!):)

• Подобається Подобається x 2
  5. zup120

zup120 New Member

А, хто підкаже мені "энтеролога", дуже потрібен, але знайти не можу

6. Аня

Аня Well-Known Member

Порадьте, будь-ласка, дерматолога для дитини 10 міс.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

нагадався випадок.... у дитини мого брата на голові (до півроку) було таке підпухше почервоніння, займало десь чверть, чи тритину голови.
    Прийшла лікарка-дерматолог, оглянула і назначила заспокійливі мазі на ту частину голови. Тоді я для певності прикликав ще мого знайомого лікаря. Він не був ні дитячим лікарем, ні дерматологом. Оглянув і сказав, що ця підпухлість і почервоніння не є хвороба шкіри. Він сказав, що просто через той участок голови організм викидає щось, що йому не потрібне, а тому залікувати шкіру - то зупинити той процес. Призначив гомеопатичний засіб, який сприяє тому процесу.... за тиждень-два і знаку не було на голові. Все зажило і без всяких мазів.

Шо я хотів сказати?
    Якщо ви прийдете до хірурга, не думайте, що він лікуватиме вас травами, якщо ви звернетися до дерматолога, повірте, він буде лікувати шкіру, бо кожен баче проблему через призму своєї спеціальності.

Сер Мих.

• Подобається Подобається x 8
  8. Аня

Аня Well-Known Member

На Вашу думку, до якого лікаря потрібно звернутись,щоб визначити чи в дитини часом не псоріаз ??? І якщо це дерматит,то чому він не зникає??
    І взагалі чому така зверхність?

9. demetris

demetris Well-Known Member

Підкажіть, хто знає, доброго дитячого стоматолога.

Молочні зуби - і вже є дірка в доньки. То ж треба щоб дохтір ще й підхід мав, не може ж дитятко як я сціпити пальці (зуби не вийде - рот відкритий) і терпіти (у мене фобія на "тих, що в роті колупаються"). Треба якось забавити і все таке. Буду дуже вдячний.

Смірнова (імені не знаю)
    В обласному на Замарстинівській. в реєстратурі запитаєтесь. Ніби 3 кабінет на 1 поверсі. Наша мала щось підхопила на вулиці - все пройшло. І мене від лупи позбавила, а до того був і в поліклініці, і на Коновальця. Вона ще "старої закалки". Сама ніби чоловічий (якщо такі є :) ), але ми малу приводили і в черзі теж були жінки з дітками. А ще мені сподобалось, що вона не призначає брендових ліків, а якісь "бовтушки", що в аптеках самостійно роблять. Не дорогі і дуже ефективні.

Останнє редагування модератором: 24 лют 2009
  10. matador

matador Well-Known Member

Re:

на неї я гроші викинув дарма
    хвалькувате пихате жадібне створіння
    ніколи толком нічого не пояснить, кричить на клієнтів, таке враження що ми їй шось винні
    жах

11. matador

matador Well-Known Member

добрі люди
    порекомендуйте доброго ревматолога

12. orestyk

orestyk New Member

13. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Львівяни, прошу про допомогу-пораду.
    Є така проблема: на УЗД в плоду явно виражена патологія сечового. Куди у Львові можна звернутися, бо тут ради не дадуть. Можливо Охмадит, чи Центр Генетичних вад... точної назви не знаю. Хто може підказати телефони чи координати? Можна тут, а можна в ПП.
    Наперед вдячна за допомогу.

14. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Напишіть ще краще на ДП, там багато вагітних, може, підкажуть.

15. nata-k

nata-k Well-Known Member

Який термін? І яка мета звернення (підтвердження діагнозу, інвазивна діагностика......)?

16. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Терміну не знаю.Наскільки мені відомо - потрібне діагностування.

17. nata-k

nata-k Well-Known Member

То Ви не про себе питаєте? У будь-якому разі, варто пройти аналогічне обстеження у іншого лікаря на місті.

18. Окультист

Окультист Well-Known Member

Шукаю доброго спеціаліста по хворобах хребта. Порадьте, якщо знаєте, буду дуже вдячним. Конкретніше про проблему - сколіоз, відчуття дискомфорту у спині і постійна сильна заспазмованість м'язів спини, біль у м'язах, частково допомагала ЛФК і масаж, але не на довго.

19. Е.Стілл

Е.Стілл Well-Known Member

Пшик С.С. з кафедри неврології ЛМУ. Професор, досвід, стара надійна школа і ще багато +++ Він також приймає в приватній клініці.

20. Окультист

Окультист Well-Known Member

Дякую за пораду, а де його можна знайти? Потрібно йти в ЛМУ (якщо так, то де тоді знаходиться ця кафедра?) чи в якусь лікарню?
    О, вже сам все знайшов через Гугл:)

Останнє редагування: 12 бер 2009
а де твій аватар? :)