Пошук лікаря

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем TARIKAFR, 30 лип 2008.

1. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А можна телефон туди, можна в ПП, і прізвище Марії Іванівни.
    Наперед вдячна.

2. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

:pardon: :dntknw:
    Хіба в понеділок, мушу попитати. Ми так йшли, на "бум", зранку, правда.

• Подобається Подобається x 1
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Файно!
    А назву гілки видите?
    Про чудотворців є окрема гілка.

4. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Порадьте, будь ласка, толкового педіатра і алерголога, дуже-дуже потрібно!

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

1. Віра Іванівна, дитяча поліклініка на вул. Пасічній, 2-й поверх.

2. алерголог.... ги-ги-ги..... нема толкових.... вільвові точно....

6. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

В Чорнобильській - Костюченко Л.В. - сильний фахівець (принаймі діагнози ставить ПРАВИЛЬНІ) Але тут на форумі я читала, що, в деяких випадках, вибирає лікування гормонами.

7. Радість

Радість Well-Known Member

Нам сподобалась алерголог в Чорнобильській. Дуже уважна, випитує кожну дрібничку. Правда, на рахунок кремів тих що вона виписала, я вже на ДП писала.

8. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

Порадьте, будь ласка, хорошого ендокринолога у Львові.
    терміново потрібно.

9. Romanna

Romanna Member

Всім доброго дня допоможіть будь-ласка. Виявили в мене хламідії, лікування призначила гінеколог (якій я не дуже довіряю), а в інтернеті іичитала що таке повинен лікувати дерматовенеролог може хтось знає, допоможіть позбутись цієї паскудної інфекції. Можливо хтось лікувався від такої інфекції відгукнітся

10. nata-k

nata-k Well-Known Member

Це досить серйозне захворювання, тому застерігаю Вас від порад некваліфікованих людей! Не займайтесь самолікуванням!
    Лікування може бути призначене і гінекологом.

Якщо таки хочете думку з інтернету, раджу Вам звернутись на цей медичний форум http://forums.rusmedserv.com/forumdisplay.php?f=77. Тут можна и почитати інформацію і отримати консультацію кваліфікованого спеціаліста.

Останнє редагування: 9 лют 2009
  11. Romanna

Romanna Member

Та я знаю що то серйозне захворювання, але в мене виникло перше питання чи діагоз правильний , прийшла до лікарки сказала що хочу завагітніти і пройти всі обстеження щоб під час вагітності нічого невилізло , зробила вона мені мазок, мазок нічого не показавв, тоді дала направлення зати кров в приватну клініку (напевно має там відсоток від клієнтів) і тут мені виявили хламідії але цікаво було написано - сумнівно-позитивний (це як сумнівно або є або нема) але лікарка вирішила що є і назначила курс лікування приблизно з чоловіком 4000 грн. І я хочу дійсно знайти спеціаліста щоб без всяких "сумнівно-позитивних" сказали чи є чи ні, якщо є без питань буду лікуватись. Але лікаря доброго нажаль незнаю може хтось порадить...

12. Kasia

Kasia Well-Known Member

власне , сумнівно позитивний , це нормальне формулювання аналізу. кожна з торч інфекцій може бути такою. якщо ви робили тільки одним методом, а я підозріваю що це ІФА, який робиться з крові, то підтверджееня діагнозу потрібно здати методом ПЦР мазок в лабораторії.
    окрім того, що у вас виявили з крові, які антитіла G, M,A? і яв якому титрі?
    Якщо метод ІФА і метод ПЦР позитивні , тоді потрібне лікування. 4000 грн. це +- нормальна сума.

13. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Потрібен толковий окуліст. Роддомського не пропонувати, він вже мені вочиска покалічив. В Йоанни постійно сльозяться і закисають очі. Промивання чаєм і капельки ніц не дають. Хочу поговорити з фахівцем.
    Окуліста тра буде з понеділка. Дякую.

14. Dr. Alex

Dr. Alex Well-Known Member

Всем привет!

Мне понравился очень диагностический комплекс "Toshiba" что стоит у Ощипко Ирины Георгиевны. Проще говоря это трехмерный цветной узи. (Мамочки при беременности к ней постоянно ходят, детей рассматривают)...
    Недавно жену водил туда на плановую мамографию. Очень хорошее качество. По сути техника делает узи всего что можно.
    Предупрежу сразу, не дешево..
    Также она хороший инфекционист и паразитолог.
    Тем более, что она частный врач и бережет репутацию.
    Телефон офиса 261-47-18

15. Romanna

Romanna Member

Допоможіть будь-ласка, я не можу знайти цієї гілки (я ще не дуже добре тут орієнтуюсь)

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Марта Миколаївна.
    вул. Філатова (бічна Личаківської) буд. чи то 1 чи 3....є реклама при вході на самомому початку вулиці зі сторони Личаківської(майже напочатку). Перший прийом 150 грн, наступні -80.
    Фахівець.

• Подобається Подобається x 2
  17. Zirnycja

Zirnycja Well-Known Member

Дуже добрий лікар! Теж раджу! Щоправда, не знаю, чи лікує немовлят, але , гадаю, знає, кого вам підказати...
    Свого часу лікувала мого батька. Тоді мала нову клініку в Брюховичах і кабінет біля БТІ (зовсім поруч будинок). Де саме приймає зараз, на жаль, не знаю...Маю номер телефона -може і не змінився з того часу, тож подам вам, Адріасю,в ПП...

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

мобілка не змінилася - це точно. Зараз приймає на Філатова. У неї і син непоганий лікар, зараз у Києві.....

19. Zirnycja

Zirnycja Well-Known Member

Дякую, Миху!
    Адріасю, у вас переповнені ПП- вислала вам на мобілку номера-домашній і мобільного телефона - спробуйте розшукати!

20. instalator

instalator миється в бані

Доброго дня! Шановні форумчани, чи може хтось порадити хорошого Уролога?

а де твій аватар? :)