Шановній громаді пропоную лікування в медичній клініці Сестер Похмурських. Послуги надають кваліфіковані сертифіковані лікарі. За більш детальною інформацією заходьте на сайт клініки Клиника сестер Похмурских - народная медицина и методы лечения
@foramenifera, а чому Ви "шановній громаді" до уваги пропонуєте саме кацапомовну сторінку того сайту? Я б навіть висловився "як Ви посміли???"
Хочу всім порадити лікаря по венах та артеріях, судинного хірурга у Львові. Мелень Андрій Петрович працює в ОДКЛ. Енергійна та позитивна людина, чудовий спеціаліст. Що може бути цікавим для багатьох людей, які тільки обирають собі лікаря: з ним можна поспілкуватися в інтернеті на тему вашого здоров'я. Він має онлайн-консультацію на Фейсбуку, яка називається "Судинна хірургія: новини, онлайн-консультація". Вводіть у пошук на фейсбуці, і питайте, що вас цікавить. Хочу сказати, що це лікар максимально відкритий до професійного спілкування з пацієнтами. Не кожний у наш час дасть відповідальну та доброзичливу пораду про ваше здоров'я просто так. А тут саме цей варіант.
У нас трохи не стандартна історя, але сподіваюся, наш досвід буде корисним... Дитині було 2 роки, коли їй діагностували аутизм. Але ми не повірили данному діагнозу і лікарю в поліклініці. Звернулися до центру слуху Беттертон. Пройшли там діагностику, і виявилося що у дитини 3-4 стадія втрати слуху. У цьому центрі нам підібрали аппарат, дорожче а ніж ми очікували, але за якість і п'ятирічне обслуговування ми були готові заплатити стільки.
Шановні відвідувачі форуму. Одного разу я попав був до одного сліпого масажиста, який спеціалізується по масажу хребта. Звати його Віталій Капустін. Нажаль я номер його телефону загубив, адресу забув, а сторінку вконтакті він чемно видалив. Якщо хтось знає як з ним сконтактуватись, буду дуже вдячний вам за те, що повідомте мені його контакт у повідомленні.
Могли і наврочити. Таке можливо. Якщо дорослій людині не можуть нашкодити з-за наявності захисту, то дитині - це не складає складності. Треба сходити до церкви, просити вибачення за гріхи і просити видуження. Знайти знахарку, яку вже й тяжко знайти, але можливо і знімати той пристріт. Добро і зло здавна існують в світі. Їх баланс - гармонія світу і людей у ньому. Пристріт - феномен, який здатний внести негативну енергетику, порушивши при цьому баланс добра і зла. Негативні вібрації руйнівно діють на фізичне і ментальне тіло людини. Цілеспрямоване негативний вплив - ось що таке пристріт. Симптоми його в легкому випадку можна зняти самостійно. Якщо ж пристріт був не тільки невербальним, а й підкріплений словесно - в таких випадках слід звернутися до професійної допомоги. Інакше наслідки можуть бути вкрай плачевними. Що таке пристріт Пристріт - один з найпростіших методів наведення негативу на людину. Не існує ритуалів для його активації. Це невербальне дію, побажання зла чи обвинувачення у своїх невдачах. Як виникає пристріт Думка матеріальна і може бути як позитивною, так і негативною. Подумавши погано про іншу людину, можна наврочити його. Тут все залежить від сили думки або володіння "поганим оком". Якщо накопичена негативна енергія знайшла вихід в заздрості, ненависті, гніву, образи на певну людину, то потужний енергетичний потік і сила уяви допоможуть наврочити його. Глазлівим людям уже природою закладено вміння негативно впливати на інших. Але такі речі не завжди усвідомлюються. Людина може і не знати, що володіє "поганим оком". Як дізнатися, чи є пристріт? Якщо в житті все погано, справи не ладяться, робота не йде на лад, відносини зайшли в глухий кут, то слід задуматися про можливий негативний вплив. Як визначити, чи була негативна атака? Як перевірити, чи є пристріт? Існує кілька способів його виявлення. Провести по щоці золотим кільцем. Якщо слід від нього залишився білий - значить, все в порядку. Якщо на щоці з'явилася чорна смуга - це сигнал про те, що хтось побажав зла. Слід бути уважним з цим способом. Деякі види косметики або низька проба золота можуть стати причиною чорної смуги на щоці. Які ще є способи для визначення впливу? Як дізнатися, чи є пристріт? Взяти свіже куряче яйце. Обкатати його по тілу, особі людини, на якому можливий пристріт. Розбити в тарілку яйце. Якщо воно почорніло або з'явилися темні згустки, вкраплення, то пристріт має місце. Навіть якщо яйце залишилося природного кольору, не слід вживати його в їжу. Воно в будь-якому випадку ввібрало в себе позитивну і негативну енергетику людини. Налити склянку води. Людині, на якому можливий пристріт, слід спалити 3 сірники (вони повинні повністю прогоріти) і кинути їх у воду. Якщо сірники плавають на поверхні - пристріту немає. Якщо встали вертикально у воді - можливий невеликий негатив. Якщо потонули - пристріт є. Пристріт у дитини У більшості народів вважається, що не можна показувати новонародженого стороннім людям. До року краще малюкові спілкуватися тільки з родичами і близькими. Енергетична захист дітей слабка і не сформована. Неможливо повністю захистити малюка від негативних впливів. Поліклініки, прогулянки, дитячі ясла - в будь-якому з громадських місць можливий пристріт дитини. Симптоми проявляються в безпричинний плач, млявості, примхах, відмовах грати, різкому стрибку температури. Якщо педіатр не виявить певне захворювання, то, швидше за все, це пристріт. Пристріт: симптоми і ознаки у дитини, у жінки або чоловіка. Як визначити і перевірити, чи є пристріт? > Fashion-блоґ
У місті живу недавно, тому нічого не знаю ... підкажіть, потрібен хороший дитячий стоматолог? в яку поліклініку або приватну клініку можна звернутися? тільки що б там було нормально ...
випадково знайшла статтю про дитячу клініку в вигляді парку розваг https://navistom.com/blog/detskaya-stomatologicheskaya-klinika-v-stile-parka-razvlecheniy-12715.html ось нам би так, як Ви вважаєте?
Доброго вечора. Порадьте будь ласка гарного гінеколога та уролога, та стоматолога. У Львові живемо нещодавно. Не хочеться йти до когось попало( Буду дуже вдячна!
Еще могу посоветовать медицинский центр в Киеве Что делать, если ваш ребенок наркоман? - Наркологическая клиника Кадырова А. О. очень хорошие специалисты. Клиника специализируется на лечении наркозависимости, алкоголизма, игромании. У нас была беда страшная с одним родственником, вспоминать страшно..Так что если кому надо вдруг, можно обратиться.
Доля звела з чудовим лікарем Мелень Андрій, навіть уявити не могла, що позбавлюсь цих жахливих вен, які так заважали мені відчувати себе на всі 100! Андрій Петрович приділив мені уваги саме стільки, скільки мені було потрібно, дав відповіді на ВСІ! питання, що цікавили (а в мене їх було чимало), запропонував декілька варіантів вирішення моєї проблеми аби ми знайшли разом компромісний найкращий варіант, провів операцію бездоганно і головне позбавив мене варикозного розширення вен, яке вже давно було не тільки косметичною проблемою!
Для мене найкращі -це центр доктора Совви Центр Микрохирургии Глаза «АS» - Лечение катаракты в Украине )вони справжні фахівці)) мені провели діагностику, прописали окуляри)) Тепер займаємося відновленням зору мого)
Хороший уролог Андрій Валерійович оперував мене і знайомого, залишились обидва задоволені результатом. 0979120257
Доброго дня. Підкажіть будь ласка контракти Повханич Іван Іванович. Дуже потрібно попередньо поговорити з ним по телефону аби він нас прийняв..Ми з іншого міста, проблеми з бабусею, без його професійної допомоги не впораємося . Дякую за відповідь
Дівчатка, хто шукає чудового ендопротезиста-ортопеда, зверніть увагу на Клиника спортивной травматологии и ортопедии в Киеве, реабилитационный центр. Лечение травм колена и сустава - тут одні з чи не найкращих лікарів в Україні. Оперували бабусю у лікаря Новікова - тож теперь бабуся мало не бігає, а до цього казали, что максимум буде пересуватися з паличкою. Золоті руки, може комусь ще допоможе!