Вы только на фамилию не обращайте внимание =) Каліка М.Г. принимает в «Медікавер» , прием 200 грн . Я у нее лежал с калитом . Спасибо поставила, так сказать, на ноги .
Так, цілком можливо Тому в спілкуванні ніяких посилань, якщо це так важливо. Хіба ж ні? За таким правилом, хоч і на більшості форумів негласним, працює ця сама більшість форумів. Навіть в цій темі є пости відверто рекламного характеру, які висять тут вже дуже давно. Хоча і явно комерційної направленості, навідміну від вищезгаданного ресурсу. Тому, можу нагадати про можливість залишити свої відгуки про роботу конкретних лікарів та клінік у Львові на медичному ресурсі Med-Poisk.com (ніяких посилань) і тим самим допомогти жителям свого міста звернутися до хорошого фахівця. Щиро дякуємо тим, хто залишається небайдужим до проблеми медицини в Україні.
Мар'єнко Лідія Борисівна Керівник Львівського обласного протиепілептичного центру, доцент кафедри неврології
Мені дорослого треба, не хочу йти у поліклініку, так, як зараз понавиписують купу усього не потрібного, і не знаю куди піти.
що думаєте в приватній менше навиписують? Там ще купу хворіб поприписують, що б з вас гроші тягти, а в поліклініці не такі ви їм вигідні.
У чомусь Ви і праві. Взагалі думала піти до двох лікарів, для порівняння, але хотілось би до провіриного когось піти.
Порекомендуйте будь ласка кваліфікованого терапевта у Львові або обл. В чоловіка було запалення легень і здається недолікували, судячи по його стану
народ дуже потрібно !!! порадь будь-ласка якщо можете якогось нормального лікаря сексолога.. дуже потрібна консультація.. дякую
порадьте хорошого травматолога. В березні травмувала коліно (зв"язки), потрібна консультація і можливо вправи для розроблення рухливості коліна