Пошук лікаря

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем TARIKAFR, 30 лип 2008.

1. NatalkaPoltavka

NatalkaPoltavka New Member

А хтось може ще чув за Сандульську, ініціалів не знаю, вона приймає на Острозького 1???

2. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Що вона лікує?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

без реквізитів це виглядає як хизування...:)

4. Veselka alj

Що до зубного лікаря то я ходжу в стоматологічну клініку Пародент, там гарне обслуговуваня кваліфіуований пперсонал, ціни теж відносно нормальні, а саме основне якісний матеріал та сучасне обладнання!

5. Alstroemeria

Alstroemeria New Member

Сандурська Соломія - ендокринолог хороший. В моєму випадку скерувала\підготувала до операційного лікування. У випадку лікування щитовидної, якщо справді є порушення її функції, лікування гормонами є обов'язковим і боятися його не варто. Наприклад, якщо щитовидка виробляє замало гормону, його нестачу компенсують медикаментозно. Після операції гормон щитовидної залози часто призначають приймати пожиттєво. Призначають в таблетованій формі саме той гормон, який мала б виробляти щитовидна залоза, тому боятися цього лікування не варто.

6. Alstroemeria

Alstroemeria New Member

Чи може хтось порадити хорошого хірурга-травматолога?

7. Veselka alj

Я особисто дуже боюся гормональних припаратів, вже потім без них ніяк, організм привикає.

8. manur

manur Well-Known Member

А без них і ДО них - ніяк.

Ними не лікуються. То називаєсі - замісна терапія.

Просто в організм вводиться гормон, який самим організмом вже НЕ виробляється (і, скоріш за все, той гормон організмом вироблятися НЕ БУДЕ).

Я вже 6-й рік "сиджу" на препараті L-тироксин. Нічо) Привик. Щоранку зразу ж після пробудження випиваю пігулку. Снідаю через пів години після цього.

І все)) Жию собі якось)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  9. mamaVladuka

mamaVladuka New Member

Вітаю Вас шановні форумчани .
    В мене синок 5 рочків хворіє епілепсією , знаю що у Вас в місті є три епілептологи - Брозь Роман Володимирович ( на Кульпарківській ) , Назаров Ю.К. ( на Дністровській ) і Мар"єнко Катерина Миколаївна ( у мед центрі " Верус" ) , може є ще але більше не знайшла . Підкажіть , хто знайомий з цією бідою , може хтось просто чув які відгуки , хто найкваліфікованіщий , до кого краще звертатися з цим . Самі з Івано-Франківська , мене вже наші лікарі дістали , не лікують а калічать . З елементарними неврологічними хворобами то ще справляються , а от якийсь важчий випадок - все , на тому їхнє лікування закінчується .

Декілька разів були у Куксенка , як на мою думку , він для мого сина теж слабкий лікар .

Якщо ж ніхто не знає нічого , то може хоч що це за мед.заклади на вулицях Кульпарківська І Дністровська , щоб можна було туди подзвонити і розпитати чи приймають там такі лікарі .

Буду вдячна за любу інформацію .

10. Veselka alj

Доброго дня! Спробуйти піти ще на прийом до завідувача на Орлка на Топольній. Ми з ним мали справу, він нам принципі призначив адекватне лікування. А ваш синочок має припадки так просто чи це щось провокує, я маю наувазі висока температура, плач?

11. mamaVladuka

mamaVladuka New Member

Зазвичай вони нічим не спровоковані , але деколи буває що і провокує ( різкий звук , ГРВІ ... )
    У нас досить важкий випадок , наразі записані на червень у Києві до Головні , але перш ніж до нього поїхати , хотіла б до когось зі Львова ( на Київ потрібно пару тис грн )
    А як ФІП завідувача ?

12. Veselka alj

Треба глянути в дома в медичній карточці, відпишуся! Бо зараз не пригадаю

13. trays

trays New Member

Порадьте будь-ласка хорошого нефролога???!!! дуже треба!!!

14. ViktorChiropractors

ViktorChiropractors New Member

Нещодавно на вулиці Стрийській 57 (поряд із аптекою "Мінерал") відкрито медичний кабінет, пропонуємо послуги Масажист-реабілітолога, фізіотерапевта, та лікарів діагностів
    з моменту відкриття в травні і до кінця літа діють суттєві знижки тому ціни не те що не кусаються а приємно дивують пацієнтів
    кабінет 245-27-21
    масажист 093-061-33-58

15. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Порадьте гастроентеролога нормального у Львові?А то вже замучилась шукати.

16. Veselka alj

Моя мама лікувался в залізничній, хороший лікар. Але не знаю як звати він там завідувач віділенням цим же.

17. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Уточніть будь-ласка в мами його прізвище.

18. Veselka alj

Це вже було років 4 назад, але зараз мій дядько лікується в нього язва хіба його спитаю!

• Подобається Подобається x 1
  19. Medpoisk

Medpoisk New Member

Щиро вдячні шановним модераторам, поставилися з розумінням, і видалили потрібний людям пост. Звичайно потрібно ж забашляти 100 чи скільки там більше гривень і на всіх правах гахати реклами приватних клінік, розхвалюючи їх на всі боки, а хто постраждає від їхнього лікування, то плювати. Головне ж, бабло у вас в кишені буде. Якщо чесно, то гидко від такого ставлення, товариші. Добре ще хоч не забанили, або попередження не виписали.

20. Green belt

Green belt Well-Known Member

але черги до неї - то щось неймовірне, шанс просидіти 4 години і бути відправленим додому - досить високий. Доречі, її мама теж приймає в ендокрин.диспансері і здається досі є завідуючою відділення.
    Якщо випадок нескладний чи просто потрібна перевірка основних показників то певне швидше буде в іншого лікаря.

а де твій аватар? :)