Пошук лікаря

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем TARIKAFR, 30 лип 2008.

1. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Відповідь: Пораджу Вам гарного лікаря...

лимфаденопатия, увеличение печени и селезенки, . Це він сказав, коли оглядав малого
    изменения периферической крови - результат аналізу (певно). А на рахунок помилкового діагнозу: коли я прийшла до нашої дільничої (добрий лікар по "зимових хворобах" - підтвердить кожен), теж здавали кров - аналіз (майже) в нормі, пропили ми лімфоміозот майже місяць, покращень взагалі не було, а навпаки ЛВ збільшились (ті що під вушком) до розміру малого грецького горіха.

Додано через 1 хвилину
    флавозід, і пивні дріжджі з цинком

2. Відповідь: Пораджу Вам гарного лікаря...

Мені радили гінеколога Огородника Юрія Юрійовича на Топольній. Хтось знає шось про нього?

3. МарянаК

А чому ви рахуєте, що діагноз помилковий?

4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Я виходжу з ціни прийому: є небезпека, що рвач, а не врач. І ліки дорогі, кажете.
    варто ТАКі діагностики перевіряти.

• Подобається Подобається x 1
  5. МарянаК

буду дуууже вам вдячна, якщо щось підкажете:). Бо я вже стільки начиталась в неті про це все і про наслідки... Мені просто страшно. Розумію свою відповідальність перед дитиною. Можливо неправильний підхід в мене до проблеми?

6. nata-k

nata-k Well-Known Member

МарянаК, я Вам скажу свою думку. Але це лише думка для розждумів :). Судячи з Ваших описів та аналізів, діагно вірний. Але річ у тім, що мононуклеоз лікується так як ГРЗ. Тобто, без жодних ліків. У гострий період (коли підвищена температура) вживати багато рідини, спокій і збивати температури тільки якщо вона вище 38,5.
    Я б на вашому місті не витрачалась на ті "ліки". Флавозід - то суто "наше диво", ніде у світі його не використовують. Пивні дріжджі - то взагалі не ліки :)

• Подобається Подобається x 2
  7. levandivka

ІМХО, до пошуку інфи. :)
    Ключові слова для пошуку теж можуть бути визначальними. ;)
    Ви по моєму лінку читали? :)

8. МарянаК

В нас поки ще не було температури (тьху-тьху), але ЛФ збільшуються "просто на очах". А на рахунок пити - то дуже важко в малого шось залити (дуже мало п"є).

9. levandivka

Коли?
    Після чого?
    Що дитина приймає?
    Що саме турбує (крім ЛВ)?
    Варіантів - багато.

І...
    То троха оффтоп.
    Тут не поради лікування, а поради лікаря...
    Я б радив пошукати "дешевшого" лікаря.
    У нас хірурги все ріжуть, інфекціоністи - ганяють всюди інфекції (страшні).

10. МарянаК

Нічого ми не приймали крім лімфоміозоту. І нічого, на перший погляд, ніби і не турбує крім ЛВ (в носі з одного боку тоже зб. та штука, я так зрозуміла аденоід!!!, але малому видно не мішає, або дихає другим отвором (носовим). Я в тому поки ще маю зелене поняття.
    А за лікаря чула від багатьох ( і зверталися з різними проблемами ).
    Тому і пішла, бо варіантів немала більше.

11. SvitlanaP

SvitlanaP New Member

Шукаю інформацію про біо енерго терапевта

Шановні учасники та відвідувачі форуму потрібна ваша домога. Шукаю лікаря біо-енергетика який приймав відвідувачів-пацієнтів в Нашому гарному місті Лева у 1998 році десь в межах весна - осінь. Знаю лише, що його прізвище звучить приблизно як Балакирев (приймав по питання діагностики та лікування цукрового діабету). Можливо хтось був, або родичі чи знайомі були, а бо десь залишилася будь-яка контактна інфомація. Дуже потрібно.
    Допоможіть !!!!!

12. Златка

Златка Well-Known Member

Не раджу. Хтось каже, що там хороші фахівці, але моя особиста думка - це клініка, лікарі якої "натягують" на максимально повне обстеження, яке в них дуже дороге. + лякають букетом болячок. З власного прикладу: подзвонила в реєстратуру, сказала, що хочу записатись на огляд до гінеколога, сказали, що це коштує стільки і стільки. Прийшла в клініку, після огляду повідомили, що та ціна була хіба за консультацію, а за огляд попросили доплатити по прейскуранту. Переконували, що треба пройти "комплексне обстеження, бо це дуже корисно". А для чого, наприклад, після консультації гінеколога робити УЗД всіх внутрішніх орнанів, "забули" розказати.
    Одним словом, це було рік тому, а емоції переповнюють і сьогодні.
    Не раджу туди звертатись!!!

• Подобається Подобається x 4
  13. Відповідь: Пораджу Вам гарного лікаря...

І у мене в Біокурсі був шок. Після прийому в гінеколога поїхала в Біокурс здати аналізи на онкомаркери. Видали результат і сказали, що аналіз не зовсім добрий, але все розкаже лікар. В мому порівнянні з нормою я приписала собі страшну хворобу і мало не збожеволіла від думки. А аналізи там зовсім не дешеві. Коли приїхала до лікаря, той сказав, що то неправильний аналіз - такі покази у мому віці (тоді мені було 25р.) не бувають, то для людей похилого віку таке може бути. А щоб переробити аналіз треба було повторно платити. Плювалася від них. НІЗАЩО туди не піду більше і Вам не раджу.

• Подобається Подобається x 3
  14. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

В них є хороший лікар-уздист Жельов. Уважно ставиться до клієнтки і добре робить узд. До нього великі черги вагітних. Навіть моя акушерка з роддому як побачила, що я узд робила в нього сказала "Так, це дуже добрий лікар"

• Подобається Подобається x 3
  15. Відповідь: Пораджу Вам гарного лікаря...

Шановні форумчани, бачу тут тема про хороших лікарів, то може хтось підкаже кваліфікованого ЛОРа, маю проблеми з гландами, вирізати не дуже хочеться, а от вилікувати просто необхідно.
    Якщо можна, порадьте лікаря, бажано як найшвидше.

Дякую

16. Marianka

Marianka Member

Нарахунок ЛОРа лікувалася десь 6 років тому в пана Білинського в лікарні навпроти Винниківського базару, фактично врятував життя, мала запущену форму геймориту, до такої форми долікувала мене ЛОР на Огієнка. Спробуйте звернутися в цю лікарню, не пам'ятаю адреси детальної, але лікарня знаходиться відразу навпроти Винниківського базару на Личаківській.
    На рахунок стоматологів досить професійний лікар Христенко Володимир Сергійович, приймає на Єрошенка (бувша Пелехатого) 11, в приватному кабінеті
    Можу порекомендувати лікаря - гомеопата - приймає на Симоненка в приміщенні дитячого садочка, фамілії незнаю, але звати Лариса Миколаївна, якщо когось зацікавить, напишіть мені в ПП, скину телефон
    Плюс, якщо маєте проблему з хребтом, спиною можу порадити Олександра Юрченка, який приймає в Медику на вул. Куліша 25
    Різні типи аналізів можна здати в лабараторному центрі МедіЛайн по вул. Наукова 96, тел. 646508, 636131
    Досить не погані окулісти працюють в приватній поліклініці Естель, вул. Липинського 25, тел. 52-35-68
    На рахунок Біокурсу, це ще ці здирники, ціни на лікування занадто високі, враховуйте, те, що як тільки переступите поріг цієї лікарні будете платити за все, ціна за повітря мабуть теж входить в ціну їхніх послуг :) Позиціонують себе як професійна приватна лікарня, хоча насправді такими не є.

• Подобається Подобається x 6
  17. Kasia

Kasia Well-Known Member

Просвітіть мене в яких випадках люди звертаються до таких лікарів?
    Як вони допомагають?

18. zirka

zirka Well-Known Member

Коли Ви зневірились в традиційній медицині. Коли традиційна медицина не допомагає тривалий час. Коли ви змучились лікувати одне, а потім інше. Коли від лікування є багато побічних ефектів.
    Ось тоді Вам до гомеопата. Але справжніх знайти важко, багато шарлатанів

Безпліддя проходить і без лікування, залежно від того чим воно викликане. Можливо в тому, що Ваша коліжанка родила і не має ніякої заслуги лікаря.
    А від тієї лікарки маю також негативне враження. Після того як вона не змогла виявити причини хвороби, вона сказала "- пропийте антибіотики, - Які? - Будь-які вони зараз всі широкого спектра дії" Після того я до неї більше не ходила

19. Melisa

Melisa Active Member

20. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Ого, де таке є?:eek: Треба буде перейтись по Науковій - щось такого не бачила. (хоч переходжусь там часто:D:D:D)

Ця лікарня називається Львівська обласна клінічна лікарня (ЛОКЛ) і складається вона з декількох корпусів, розташованих на вулицях Чернігівській і Некрасова. Лор, про якого Ви розповідаєте скоріше всього приймає в поліклініці ЛОКЛ. Особисто мені найбільше імпонує ця лікарня:clapping::clapping:, бо працюють там високваліфіковані лікарі (родичі і друзі не раз в цьому переконувались (правда, про лорів якраз сказати не можу :shutup:- до них не звертались:))

Якщо точніше, то на вул. Володимира Великого 125а на першому поверсі, зі сторони ТКЦ "Княжий". :)Але всі орієнтуються на вул. Симоненка - правильно, :clapping:бо коли їдете транспортом, то треба саме їхати по цій вул. і потім звернути біля поліклініки №2.

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)