А я був у лікарки-рентгента, що все видить. Не викликало захоплення. По-моєму, вона не дуже все "бачить". Або бачить те, чого нема. Ну наприклад. Сказала мені, що я хворів запаленням легенів. Ніколи! Є шанс, що я хворів і не знав про це. Допускаю. Але те, що у мене міжхребцева грижа - гітарний перебор. Бо то вже не можна непомітити. Ну а на все інше - то вже великі сумніви. Бо де гарантія, що й на інше не боян?
То спочатку я так розумію платиш 350 гр, і тебе сканують, а наступний прийом по 150 гр. за що, там що щей лікування призначають на всі випадки життя, один лікар спеціалізується на всьому?
Є дуже хороший лікар-хірург в 2-й хірургії медінституту Чикайло Андрій Теодорович. Він дійсно дуже порядний як людина і талановитий як лікар. В моєї мами був великий поліп в кишківнику і почалося загострення з проходженням їжі, були страшні болі + почалися внутрішні кровотечі. Гемоглобін впав до 75. Треба було терміново робити операцію, при цьому це сталося за 2 дні до новорічної ночі 2015 року. Маму пан Андрій успішно прооперував. Мене вразило, коли першого січня десь біля 10 ранку я побачив як Андрій Теодорович прийшо в лікарню і власноруч оглядав хворих та робив їм необхідні процедури. Інших лікарів в цей святковий час майже не було роботі. Крім того в інші дні його можна було бачити постійно в роботі чи на операціях до 9-10 вечора. Я дивуюсь як в нього вистачає сили і терпіня, щоб так інтенсивно працювати і допомагати людям. Це дійсно лікар від Бога і у нас таких нажаль дуже мало.
Порадьте нормального толкового дерматолога.Бо то просто здуріти можна,вже всіх обходила таке враження,а результату нуль..
А чого ви думаєте шо всі безтолкові? Може ви неправильно лікуєтеся. А буває шо ходиш-ходиш по лікарям, толку нуль, а потім перестаєш ходити, а воно само минається. Лікарі насправді приблизно однієї кваліфікації всі.
Можливо і так.Так моя мама каже,що ти ходиш і сама собі проблему шукаєш?Але лікарі то може і одної кваліфікації,але хтось практики має більше,а хтось менше.Тому хочу попасти до хорошого практикуючого лікаря,а не до того хто тільки виписує рецепти)
Доброго вчора!! ДУЖЕ ТЕРМІНОВО. Порадьте будь ласка хорошо ендокринолога. Питання між ОПЕРАЦІЄЮ і нормальним правильним ЛІКУВАННЯМ. Дякую. Ps:лікуватися гормонами не хочу, боюсь реакції організму.
Львівський міжобласний медико – генетичний центр, ДУ «Інститут спадкової патології АМНУ» Вул. М.Лисенка, 31 –а, 275-21-31 Львів Гельнер Надія Володимирівна, http://leogene.com.ua/?page_id=106