Пошук лікаря

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем TARIKAFR, 30 лип 2008.

1. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Мені робив Кушнірук, раніше мала його телефон, зараз десь загубила, але тут є координати відділення. Там на останній фотографії він крайній з правого боку.

• Подобається Подобається x 1
  2. Marbelia

Marbelia New Member

3. Bary

Bary New Member

Доброго дня!Хто може порадити хорошого дерматовенеролога?

4. Irunka zaxid

Irunka zaxid New Member

Привіт,і що допомогає?

5. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Була я в того "хорошого спеціаліста". Прийшла з півторатижневими болями в животі і спині, помацав живіт, виписав Салофальк (кому цікаво, ціну можете погуглити) і ще два препарати, які абсолютно не допомогли. Ніяких додаткових обстежень, нічогісінько. Гастроентеролог Бойко з Фредра сказала, що я не ті ліки вживаю. Тільки даремно викинула 80 грн. Вона і ж відправила мене на ендоскопію, яка виявила ерозивну гастропатію, бульбопатію, під питанням - поліп шлунка. Ну і лікування має бути відповідне.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

З роботи водили знайомих - допомогло.

7. Irunka zaxid

Irunka zaxid New Member

Як можна зним звязатись,домовитись про зустріч?

8. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Ну якщо він вам не допоміг,то не означає,що він не хроший спеціаліст.Ще більше треба було з півторатижневими болями сидіти дома.Краще ще до когось підіть на Узд і подивіться чи дійсно той діагноз який вам поставили,а то понаписують,а насправді було зовсім не те.

9. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

дякую вам.
    вдома я якраз не сиділа, а лікувалася перед тим у дільничого терапевта.

а тепер прочитайте ще раз і подумайте, що ви написали.

справді хороший спеціаліст - це хто, по-вашому?
    той, який допомагає при болях, які тривають скільки - годину, день, два?
    чи той, який допоможе в будь-якій ситуації?

проблеми зі шлунком і кишківником не діагностуються за допомогою узд, а тільки ендоскопією.

10. Lvivska Kvitka

Звичайно,що в будь-якій ситуації.але не потрібно робити поспішних висновків.Не хочу його захищати,але як лікар мені він сподобався.Але це моє враження,тому не хочу вам його нав'язувати .:dntknw:

---------- Додано в 14:25 ---------- Попередній допис був написаний в 14:22 ----------

Це я знаю,бо сама ходила на ендоскопію.(помилково написала.;))

11. IgorKIN

IgorKIN миється в бані

Братья-бандеровцы, объясните, пожалуйста, что за ерунда!

Братья-бандеровцы, объясните, пожалуйста, что за ерунда! Познакомились в Киеве с девушкой, провели вместе неделю. Большой компанией облазили весь город и окрестности, были в сауне. К сожалению, по приезду домой во Львов появились проблемы со здоровьем. Страшно раскалывается голова, поднялась температура до 39. Через два дня стало тошнить по несколько раз в сутки. Вчера опять ходил к врачу во 2-ую поликлинику, он контрастировал признаки обезвоживания. Сдал анализы на СПИД, сифилис и прочие венерические болячки - результат отрицательный. Признаков поражения слизистой нет. Мочеиспускание безболезненное. Единственное, появилась сыпь на левом плече и около пупка. Решил помыть, разрослось немного и припухло. Чем меня так одарили в Киеве? Врач уже теряется в догадках. Говорит, если симптомы не пройдут до конца недели, то передаст меня знакомому врачу-вирусологу в Киеве, который якобы точно поможет. Дали его телефон. Он работает в ЦКГ ГПСУ, по совместительству ведет гражданских пациентов в частной клинике. Я ему позвонил, обещает в случае, чего сможет госпитализировать в Киеве. С похожими симптомами сейчас к нему часто обращаются, он попытается понять, в чем дело, составить картину. Вот так офигенно потусил в столице, главное еще никого не заразить самому((

12. Radistka

Radistka Rändaj

то навєроноє Ебола, шухєр всім!

13. IgorKIN

IgorKIN миється в бані

После вашей шутки прогуглил этот вопрос. Ну и наткнулся вечером http://podrobnosti.ua/accidents/2014/10/10/999303.html. Эбола оказалась намного ближе, чем все думали. Я, конечно, пока про себя не думаю, но если, допустим, это ложь, и Эболы в стране еще нет, то почему эту статью до сих пор не удалили?? Пусть эти чиновники, участвующие в переписке о 55 зараженных, ответят людям! Уже глава МИД Канады обеспокоился ситуацией и боится за канадцев у нас, а мы все до сих пор не в курсе лихорадки! Сколько народу болеет сейчас всякой простудной ерундой и не подозревают, что это Эбола? Самое страшное, что инкубационный период этой заразы две недели! То есть бум распространения придется как раз на период после выборов! Скрывать столько смертей уже не получится! Неужели нельзя предупредить врачей, начать массово закупать защитные костюмы, заказывать экспериментальные вакцины?? Можно, конечно, успокаивать себя, что Кличко нокаутирует Эболу http://www.newsru.ua/ukraine/23oct2014/lihorebola.html , но легче от этого почему-то не становится.

14. Irisk

Irisk New Member

Дівчата, доброго вечора! Підкажіть, будь-ласка, які Ваші відгуки про лора Шаробуру , Чорнобильська Лікарня (нам її порадили). Сину 9 років, схильний до алергіїї, забитого носика, а звідти - і отити пішли частіші. Потрібна кваліфікована консультація, чи видаляти аденоїди ( в такому віці), тому що у нас немає нормального лора, всі кажуть по-різному :sad:(( Нам до Львова треба спеціально їхати 100 км . Буду щиро вдячна !!!

15. Lvivska Kvitka

Не знаю,що вам сказати в мене в малого теж аденоїди як нам говорили вже 3 ступеня.І коли обїздили багатьох лікарів,то нам теж порадили Шаробуру,не знаю,але на мене вона враження не справила.Вона сказала,що потрібно видаляти і без того ніяк.Але нам тоді було напевно років 4-5.Зараз нам 8 років і нічого ми не видаляли,якось само трохи перейшло спить з закритим носом,не храпить вже.Потрібно закаляти дитину,робити прохолодний душ після купання.Нам це дуже допомогло.Хоча в кожного різні проблеми.Вирішувати вам.

16. Dazy

Dazy New Member

Доброго дня, форумчани!
    Підкажіть, будь ласка, лікарів: алерголога (дорослого) та гінеколога. Я полістала тему, алергологів частіше радять дитячих, а мені для себе (25 років).
    По гінекології я тут бачила про Центр Репродуктивного Здоров'я - а може хтось конкретного лікаря порадить?
    І таке прохання: можна одразу адреси чи телефони, бо я не дуже добре орієнтуюся в місті:)

17. Sasedka

Sasedka New Member

добрий день! потрібен хороший гомеопат або ендокринолог. або і те і інше. дякую

18. Lvivska Kvitka

У мене є хороший лікар гінеколог в Чорнобильській дит.лікарні.(дорослий)Якщо потрібно пишіть в приват,дам вам всі координати)))

19. foxyyyy

foxyyyy New Member

Привіт )
    я хочу вам порадити пластичного хірурга Різника Андрія Богдановича
    нещодавно зробила у нього операцію деформованої вушної раковини
    дуже задоволена результатом:good:

20. Finya

Finya enjoy the silence

Про гастроентеролога з Чупринки Надію Львівну хтось може щось сказати?

а де твій аватар? :)