Я б радила Роксолану Романівну Головин вона багатьом діткам помогла .Лікарня Охматдит Львів,вона приймає у поліклініці в понеділок і середу зранку
Доброго дня. Нам сказали звернутись у комунальну 8 міську клінічну лікарню у відділ хірургії. Може хтось порадить до кого там краще звернутись.
Доброго вечора! Дівчата, підкажіть , будь ласка хорошого гінеколога у Львові (жінку), потрібно терміново! Буду вдячна,якщо вкажете контакти, можна написати в приват! Дякую!
Доброго дня! Дуже прошу, хто знає напишіть номер тел. лікаря Сильвестер Галини Богданівни, що на Короленка приймає.
Доброго дня ! Порадьте лікаря нефролога будь ласка. Підозрюю, що потрібно звернутися до нього а до кого саме не знаю, щоб толковий був, а не лише по УЗД дав інформацію.Дякую.
Шановні форумчани, мені у Львові дуже потрібен гастроентеролог, який знає свою справу. Аналогічно - лікар УЗД, який здатен не лише зробити УЗД органів шлунково-кишкового тракту, а й побачити там проблеми що є та грамотно їх описати. Також - порадьте будь ласка де у Львові можна зробити якісну спермограму та - уролога, який займається питаннями чоловічого безпліддя та варикоцеле. Буду вдячна за поміч.
Я робила УЗД черевної порожнини в "Ультрамеді" на Огієнка у Грабоуса, дивиться довго і дуже уважно: у мене виявив забитий протік жовчевого міхура, докладно пояснив, у чому проблема. Лікар, який потім робив операцію, сказав, що не кожен зміг би таке роздивитися.
Знаю хорошого спеціаліста в Гастроентерологічній лікарні на Ген. Чупринки,48- Сузанський Зиновій Іванович.Дійсно хороший спеціаліст.
Кому потрібно, рекомендую прекрасного хірурга. Новосад Адріан Миколайович. Приймає у першій міській лікарні на вул. Ужгородська. Лікар від Бога! Висококваліфікований хірург, врятував мені життя. Робить широкий спектр операцій (апендицит, жовчний міхур лапароскопічно і відкритим методом, грижі (і мабуть багато іншого, але написала тільки те, про що знаю точно)). Дуже добре ставиться до пацієнтів, приходить навіть у сб і нд доглянути своїх хворих. Операції проводить разом з досвідченим анестезіологом - Тимощуком Ігором Едуардовичем. Будьте здорові, але куму потрібно - рекомендую звертатися власне до цих лікарів.
Гомеопата вам тре. ---------- Додано в 18:48 ---------- Попередній допис був написаний в 18:43 ---------- Лікується це дуже швидко, просто і на все життя. Знаю як, а можу дати лікаря, пишіть в ПП.
trudoholik, Привіт!прочитала ваш допис на рахунок операції жовчного міхура.Зараз зіткнулась з такою ж проблемою .Перший приступ був в кінці липня ,але на той час не знайшли каміння в жовчному ,а лікувала підшлункову,наступний стався цього вівторка і то такий був ,що перший день чоловік наколов спазмолітиків і відпустило,наступного дня повторилось і був капец,поїхали в лікарню,мусіли викликати реаніматолога щоб вколов якийсь спазмалітик наркотичного типу,який тільки в реанімаціях дозволено.І ось на УЗі показало 4-5 камінців ,як мак до 3мл.В протоках їх нема.Лікар негайно каже оперувати і то різати ,а не лазером.Я в шоці ,боюсь страшенно,нема кому зі мною в лікарні бути,бо всі на роотах,хіба розраховуватись,ще й діти,одне до школи,а доня 3р.теж нема з ким лишити,а ще й після звичайної операції дуже важко відходити ніж від лапароскопії.Ів нас на Топольній така звичайна ця операція коштує 8000тис.будь ласка напишіть ,як все було у вас ,дайте координати лікаря,буду дуже вдячна,бо теж не хочу зволікати,бо болі були такі ,що думала вже вмираю.Чекаю на відповідь.
Зволікати точно не треба, он я назволікалася, тепер маю проблеми з підшлунковою. А чому лікар відмовляється робити лапароскопію? У мене були забиті протоки, то так, тоді або робити відкриту операцію, або прочищати зондом, а якщо каміння тільки в жовчному, роблять лапароскопію. Оскільки я дотягнула до останнього і міхур запалився, довелося робити і ендоскопічну операцію (ту, що зондом), і лапароскопічну (це коли через 5 проколів вирізають сам міхур). Рік тому без ліків за обидві операції платили 10 тис. грн. там же на Топольній. Чесно кажучи, ендоскопічна противніша, бо все відчуваєш, лапароскопія - засинаєш на годинку, і все. Найнеприємніше, після операції дуже крутить праве плече, так буває дуже часто, але за день проходить, місця проколу особливо не болять, тим більше, що дають знеболення. Ходити почала того ж дня, звичайно, було слабо, але я до того два тижні майже нічого не їла через приступи, була дуже виснажена, а так люди вже через день бігають. Медсестри на Топольній, самі розумієте, над вами труситися не будуть, плати їм чи не плати - їх банально мало, тому дійсно здалось би, щоб хтось посидів ніч після операції, але то так, щоб перестрахуватися. Ну і палати там страшнючі, хоча той лікар, у якого я лікувалася, має свої палати з пристойним ремонтом, санвузлом і нормальними ліжками. Ще недавно довелося лежати в лапароскопії Залізничної лікарні у Яворського, цьотки, яким робив операцію, дуже хвалили. Оскільки мій чоловік залізничник, ми платили тільки за ліки і рентген-плівку (відерко морозива, яке купила найпривітнішій сестричці, не рахується ). Хто "сторонній", оплачує просто через касу, але що до чого, не скажу - я там просто від приступу панкреатиту лікувалася. Звичайно, умови набагато кращі, в палаті є душ і туалет, чистенько, персонал привітніший, хіба що чи обладнання у анестезіолога таке, чи просто рука важка, але практично у всіх після операції було ускладнення на горло, втім, за два-три дні відпускало. Після операції всіх кладуть на ніч в окрему палату, родичам забороняють залишатися, доглядають самі.
Допоможіть Привіт,хто може мені порадити кваліфікованого психіатра у Львові ,який займається гіпнозом,та лікує панічні атаки?