я колись за порадами свого лікаря консультувалася в професора Кобзи в медінституті - мали підозру на тромб після кесарського. Обстеження і ультразвук судин підозри не підтвердили, то ж до лікування не дійшло. Але то було давно, 7 років тому.
Кобза і досі консультує і оперує в медінституті, чула відгуки, що дійсно хороший, а самі особисто зверталися до Жука, також в медінституті, оперував з приводу тромбозу, задоволені.
Охмадит. Головин Роксоляна Романівна. Витягнула і мені малу у 8років, яка 2 тижні хворіла, тиждень в школі. І так - постійно! Зараз малій 24р. Проблема не поверталась. І ще з двох дітей, яких водили до неї за моєю рекомендацією. ЗІ. Ще створив тему про дерматологів. http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=94085 Думаю, що правильніше розділити тему лікарів по напрямках. Бо тут у нас всі в купі, інколи, важко знайти потрібне, серед косметологів, хірургів, ендокринологів...
Порадьте хорошого невропатолога у Львові!!!Можливо хтось шось знає про них у лікарні на Топольній???Дуже дякую)
Топольна, особисто у мене, викликає лише негатив. З дня її відкриття. Не знаю чи там є спеціалісти. Десь місяці два тому був у діагностичному центрі на Пекарській. Невропатологів там кілька. Звернув увагу, що черга лише до одного і хвалять. На жаль, прізвища не пам'ятаю. Як заходите, перед реєстратурою, в ліве крило, 3 чи 4 поверх. Здається, звати п. Ольга. Якщо хтось знає прізвище - я згадаю вона чи ні. Збоку від її кабінету - ендокринолог, здається, зав.відділом.
Знаю надійного і провіреного роками гінеколога. Литвинчук Любомира Петрівна,вона працювала на батальній,яка зараз закрита,на ремонт чи шось таке.. От я в неї тиждень тому була..Зараз вона працює в приват. клініці "династія". Ціни залишились нормальні,людські я б сказала , а от комфорт звичайно піднявся..самі розумієте чим відрізняють державні і приват клініки..а гроші платимо майже ті самі. Кому стало цікаво,то добавлю шо та клініка на вулиці Чернігівській,номер не запам*ятала,але якщо йти по пекарській то на проти ветер. академії ця вуличка.
ОРТОДОНТ , в якого я лікувалась - дуже хороший лікар, до якого мене відправили на консультацію. Моя історія почалась десь п'ять років назад. Я і сама бачила , що в мене торчать ікла назовні, і що вони ніяк не влазалися між всіма зубами. Я знала що мені потрібно було брекети , але комплексувала їх носити. Заробила достатньо грошей, щоб їх поставити і наважилась на цей крок. Обходила сім ортодонтів, більшість яких мені радили видаляти здорові зуби, щоб помістилися ікла, але я була проти. І по рекомендації я пішла до ортодонта Васильціва Максима Леонідовича, який працює в поліклініці на вул. Симоненка 6а, (29кабінет). Після всіх досліджень (ренгени, гіпсові відбитики) у нього , почали лікування без видалення зубів. До речі, я поцікавилась - скільки часу він працює стоматологом, відповідь для мене була більш ніж достатньою - 12 років. Для мене ще хорошим варіантом були керамічні брекети:girl_yes2: - вони просто супер, хоч і вони дорожчі за металеві. І ось після року лікування - ДИВО :girl_tender: - всі зубки рівненькі. Дуже задоволена результатом!!!!!! На даний момент ношу прозорі капи. Сам ортодонт дуже ввічливий, спокійний та доброзичливий лікар. Дай йому боже здоров'ячка! Дуже дякую йому! ---------- Додано в 20:37 ---------- Попередній допис був написаний в 20:35 ---------- ОРТОДОНТ , в якого я лікувалась - дуже хороший лікар, до якого мене відправили на консультацію. Моя історія почалась десь п'ять років назад. Я і сама бачила , що в мене торчать ікла назовні, і що вони ніяк не влазалися між всіма зубами. Я знала що мені потрібно було брекети , але комплексувала їх носити. Заробила достатньо грошей, щоб їх поставити і наважилась на цей крок. Обходила сім ортодонтів, більшість яких мені радили видаляти здорові зуби, щоб помістилися ікла, але я була проти. І по рекомендації я пішла до ортодонта Васильціва Максима Леонідовича, який працює в поліклініці на вул. Симоненка 6а, (29кабінет). Після всіх досліджень (ренгени, гіпсові відбитики) у нього , почали лікування без видалення зубів. До речі, я поцікавилась - скільки часу він працює стоматологом, відповідь для мене була більш ніж достатньою - 12 років. Для мене ще хорошим варіантом були керамічні брекети- вони просто супер, хоч і вони дорожчі за металеві. І ось після року лікування - ДИВО - всі зубки рівненькі. Дуже задоволена результатом!!!!!! На даний момент ношу прозорі капи. Сам ортодонт дуже ввічливий, спокійний та доброзичливий лікар. Дай йому боже здоров'ячка! Дуже дякую йому!
на рахунок алерголога Луговський чудовий спеціаліст і гарна людина.Ніколи не відмове.За 5 років лікування в малого приступів майже не стало(були що 2 тижні).
Сам з Рівного. Порадьте нормального гастроентеролога, не один рік лікуюсь в кого тільки не був у Рівному - безрезультатно.
Доброго дня! Потрібна порада. В батька чоловіка з вівторка з'явилися проблеми з мисленням, уповільнене формулювання думок. Минулого тижня були короткотривалі раптові головні болі, які потім пройшли. В понеділок він помітив, що йому важко працювати за комп'ютером, тобто не може сконцентруватися: знає, що потрібно зробити, але не може згадати як, тобто на яку кнопку натиснути і т.д. Звертався в звичайну поліклініку до кардіолога де йому зробили кардіограму, де знайшли якісь відхилення, але батькові вже 77 років, тобто це може бути з цим не пов'язано. Кардіолог призначив настоянку глоду, мілдронат, панангін. Порадьте, будь ласка, або до якого лікаря треба звертатися, тобто спеціалізація лікаря. Можливо якийсь медичний центр, де можна обстежитись. Можливо підкажете львівські медичні форуми, куди можна звернутися з цим питанням. Дізналися про це тільки сьогодні, бо батьки нам не розповідали, в понеділок хочемо повезти на обстеження, але не знаємо куди і до кого звертатися. Дуже дякую наперед.
Доброго дня, хочу висловити своє глибоке розчарування у сервісі лабораторії Medis! 21.02.2014 мої батьки лікарі пенсійного віку стали свідками ситуації, в якій працівник лабораторії Medis, на вулиці Некрасова м.Львів, Остап безсердечно повівся із іншим відвідувачем лабораторії. Хочу підкреслити, що цей чоловік був пенсійного віку та користався двома милицями. За аналіз він мав заплатити 214 грн, та мав при собі лише 200 грн, яких він вже заплатив. Адміністратор Остап, який приймав ці гроші, відмовив чоловіку донести гроші наступного дня під час забору аналізів (підкреслюю 14 грн). чоловік мусів піти додому за грішми. Моя мама захистила цього чоловіка і вимагала до нього поваги та людяного відношення. Працівник лабораторії Medis категорично відмовив та не дав змоги сконтактуватися із менеджером лабораторії. Мама не дозволила чоловіку з милицями піти без проведеного аналізу, тому доплатила 14 грн за незнайому їй людину. Я розумію, що Остап діяв виключно по статуту, написаним начальством. Але, на мою думку, перевагою приватної лабораторії є безпека та ПОВАГА до відвідувачів. Чому нема індивідуального підходу до клієнтів? Яким чином відвідувачі дізнаються ціни на послуги заздалегідь, окрім інтернету? Де контактні телефони керівництва або книга скарг? Подібне повідомлення я надіслала в лабораторію Medis та не отримала від них жодної відповіді на свої запитання. На жаль, у розділі "запитання-відповіді" на сайті цієї лабораторії публікуються лише позитивні відгуки! Хочу зазначити, що мої батьки є лікарями. Сумніваюся, що, почувши цю історію, хтось з нашої родини, друзів та колег скерує пацієнтів у лабораторію MEDIS.
Доброго дня. порадьте будьласка хорошого НЕФРОЛОГА (лікування нирок). у моєї мами кіста на нирці. потрібно робити операцію. порадьте хорошого хірурга по нирках.
Прошу поради. почало турбувати коліно, коли згинаю на слух чую потріскування (ніби об пісок сухий), почало трохи набрякати і на праву ногу незручно опиратися коли стою. Травм не було. мені 30 років отож це не вікове Знайомі кажуть йти до хірурга, рентген робити... може порадите куди та до кого підійти?