тому я і написала гемоглобін в звичайному аналізі крові з пальця якраз вказує, чи є анемія, чи немає.
Дуже прошу порадити хорошого, толкового уролога. А то лікувався недавно у одного (не буду називати ні фамілії, ні лікарні, самі розумієте, анти-рекламою не займаюсь), то після 10 днів лікування стало можливо трішечки краще. А основні симптоми залишились... Толку, взагалі майже нема. Дуже важливо, тому буду з нетерпінням чекати будь яких порад. Наперед дякую!
Зверніться до завідуючого приймальним на топольну-Тонконожено Василь Богданович.Дуже знаючий,людяний плюс величезний досвід. ---------- Додано в 20:52 ---------- Попередній допис був написаний в 20:44 ---------- Того "одного" теж треба людям зливати,і фамілію і лікарню,то може і ми вас би від когось вберегли. Це не менш важливо так як і знайти хорошого.
Доброго дня! В мами після операції на головному мозку почалися фокальні епілептичні приступи, часом дуже болісні. Призначене лікування не дає результатів. Дуже прошу порадити хорошого невролога-епілептога у Львові.
Доброго Дня ! Мені потрібен хороший не дорогий лікар-уролог.. хто може порадити спеціаліста? Буду вдячний
Маю хорошого хірурга-стоматолога в медінституті - Драганчук Олександр Іванович, і як людина і як спеціаліст супер
Гайдук, якщо приватно- 300-400 грн. ---------- Додано в 23:33 ---------- Попередній допис був написаний в 23:31 ---------- Гайдук, якщо приватно- 300-400 грн ---------- Додано в 23:35 ---------- Попередній допис був написаний в 23:33 ---------- 300-400 грн!!!
Оскільки, зайшовши на сайт, народ шукає правдивої поради, то раджу писати провірену і достовірну інформацію, а не свої здогади Un.Known. А щодо хорошого гінеколога, то можу порадити Томича Миколу Васильвича, приймає на Батальній. Особливо якщо не можна довго завагітніти, знаю, що багатьом допоміг
Крайківський Володар Степанович вже давно не працює на Симоненка! Але я попала туди до дуже хорошого ортодонта - Васильціва Максима - він мені дуже допоміг, ще й прикус порівняв! (дуже вдячна йому!) ---------- Додано в 04:39 ---------- Попередній допис був написаний в 04:25 ---------- Я лікувалася у ортодонта Васильціва Максима Леонідовича, що працює по вул. Симоненка 6а, (стоматологічна поліклініка) - результат ДУЖЕ ФАЙНИЙ ! Наскільки я недовіряла ортодонтам, бо вже мене лікували пластинкам... Але моя коліжанка Оксана , порадила мені звернутися до нього, бо сама в нього лікувалася. Недавно я зняла брекети і ношу капу для ретенції. Приємної зовнішності, ортодонт Максим леонідович вирівняв мої всі криві зуби, і я тепер дуже щаслива, що попала до такого файного і кваліфікованого лікаря. Дуже йому вдячна!!!!
Є краща пропозиція Треба заніматись своїм здоров'ям самому. А не скаржитись що погані лікарі! Візьміть своє здоров'я в свої руки. У мене є цікава інформація. Якщо цікаво звертайтесь: nykolynvn@ukr.net