Пульмонолог Доброго дня, шановні форумчани. Маю хронічний бронхіт і хочу знайти толкового лікаря - пульмолога. Підкажіть, будь-ласка, хто стикався з такою проблемою і може щось порадити. Дякую.
на жаль знаю лише одного акушера-гінеколога - Мазура Тараса Миколайовича - і той київський))) ну але раптом будете в столиці і не розрахуєте з датою пологів - ідіть до нього)))) хоча звісно такого краще не бажати - хай у вас все буде сплановано! і своєчасно
Детально перевірте дитину на наявність гельмінтів (глистів( ---------- Додано в 23:48 ---------- Попередній допис був написаний в 23:37 ---------- Вам швидше потрібен не костоправ , а кваліфікований масажист
Всім доброго дня! Читала що хтось шукав ендокринолога, розкажу свій випадок. Прийшла на Острозького в ендокринний диспансер, і випадково попала на прийом до Кіхтяк О. П. Докторка на вигляд 40років все мене розпитала, подивилася і назначила аналізи. Через тиждень я прийшла з результатами, виявидося що погано з щитовидкою, холестерином.... Вона мені все на листочку розписала лікування і дуже чітко дієту. Дієта жорстка але з часом привикається, тепер навіть не знаю як я до того жила! через пів року відповідального лікування всі аналізи в нормі!!! Я в захваті, всім раджу!!
Хто підкаже? Моя менша мерзне в ноги. Всюди нормально, а в ноги холодно до ломоти. Що робити, до кого звертатися? Може хтось стикався з таким?
Причини можуть бути різні: понижений артеріальний тиск, поганий кровообіг, або навіть пов"язано з хребтом. Були випадки коли люди скаржились на "відмерзання" пальців руки/ноги, а після вправляння відчували "теплоту." Коли? Як? В якій частині ноги? і т.д. і т.п. В даному випадку замало інформації щоб щось конкретно порадити.
Може в когось є якісь відгуки про Пляцко Михайла Григоровича, він робить колоноскопію в діагностичному на Пекарській. В понеділок процедура , мама переживає
Привіт. Порадьте, будь ласка, якщо знаєте хорошого лікаря-трихолога. Можливо хтось може підсказати варіанти лікування вогнещевої алопеції, чи хтось стикався з цією хворобою, буду рада почути чиїсь поради.
дитяча лікарня на орлика,алергологічне відділення лікар Стахняк Оксана Володимирівна або зав відділенням Луговськой Валерій Нікіфорович,зверніться до нього,він вирішить всі ваші проблеми.Уважний,приємний лікар,знаючий свою справу.(недорогий-совісний) ---------- Додано в 00:40 ---------- Попередній допис був написаний в 00:31 ---------- Олександр Богданович 067 67 53 139 Обласна лікарня.Уролог.Нирки лікує теж.Дуже толковий,але дорогуватий лікар.
Знаєте... я не проти, може воно і добре, а може і зле. Говорю про себе. Я перестав давати поради до якого лікаря кому звертатися, бо то є палка двох кінців завжди. Одного разу порадив хорошу лікарку хорошій людині, то потім жалів, бо ця людина мала великі проблеми, хоча до того, вважав ту лікарку дуже кваліфікованою. От ви пишите: орлика, такий і такий лікар лікує всі проблеми алергій. Дай Боже, щоб все так і було. Знаю одного лікаря, який теж там працює і який має алергічну дитину, але чомусь скептично б він поставився до вашої пропозиції, так само і скептично ставиться до взяття на орлика проб на алергію. Якби було все так гарно і просто, хіба б він її там не полікував. У моєї дитини теж алергія була з асматичним компонентом, на шоколад, витноград і багато чого. Я її сам вилікував. Але я не лікар, тому не хочу нічого і нікому радити. Не подумайте, що я когось критикую, чи ще щось там. Просто тре памятати: всяке буває і нема лікаря, що лікує все на 100%, але шукати і пробувати треба. ---------- Додано в 01:16 ---------- Попередній допис був написаний в 01:09 ---------- Дякую за відгук. На мій погляд, у неї це на нервах. Дуже вона в мене переживатєльная. Від чого появляється "комок" в області грудей. Тобто спазматично у неї все. На мій погляд, спазм судин, від чого мерзне. Але то на мій погляд.
Професорський склад Львівської медицини -безцінний! Інтерни - наша біда! Секрети унікальних операцій -комерціанізовані! Помираючий професор медицини залишає за собою міл'ярдні статки, але медичний секрет видає, лише одиницям!
комок в грудях, емоційна надчутливість, замерзання ніг... дуже схоже на прояви підвищеної активності симпатичної нервової системи (воно ж ВСД, воно ж невроз). Для точності роблять ультразвук судин нижніх кінцівок, консультація хорошого невропатолога, перевіряють щитовидку і гемоглобін. Якщо на першому місці пєрєживатєльність - до хорошого психолога на психотерапію. Якщо ж ні - контрастні ванночки для ніг (якщо цікавить як робити - пишіть в ПП)