Років два назад був дуже грамотний і майже безплатний лікар ЛОР на Чернігівській.Вмів усе, знав де треба ліки, де операцію. Геморою я позбувся.А той молодий лікар (Андрій Іванович) вже в Іспанії.
Добрий день! Не підкажете як можна із Лідією Борисівною Марієнко сконтактувати? Необхідно потрапити на прийом, а пошук в вебі не дав ніяких результатів крім форуму. Дякую!
доброго дня. Порадьте будь хорошого акушер- гінеколога у роддомі від мед інституту ---------- Додано в 21:03 ---------- Попередній допис був написаний в 21:00 ---------- Чи хороший Лікар акушер-гінеколог Кузьо Віра Михайлівна
Лікар від Бога! Але я не впевнена, що вона ендокринолог. Надія Володимирівна зав медико-генетичним центром на Лисенка.
Підкажіть, бідьласка, хорошого костоправа у Львові. Проблеми зі спиною, іостійні болі та затискає нерви
Знаю хорошого костоправа, але він приймає в приватній клініці і треба попередньо дзвонити на запис. Якщо хочете, то телефон скину в приват.
Може хтось підкаже фахового інфекціоніста у Львові і ще може гематолога. Бо є проблема із збільшеними лімфовузлами під пахвами. Думаю з тих лікарів варта почати обстеження.
Порекомендйте ревматолога Вітання! Порекомендуйте, якщо ласка, хорошого ревматолога, у кому Ви впевнені. Наперед вдячний.
Привіт! Порадьте, будь ласка, хорошого зубного лікаря. Останній лікар, у якого я лікувалася - ніби й непоганий, але не вдягає рукавичок. Як такому довіритися?! ---------- Додано в 15:12 ---------- Попередній допис був написаний в 13:34 ---------- І ще, чи може хтось порадити лікаря для видалення родимок?
чудовий лікар психотерапевт, працює на кафедрі медінститута в 20 відділені психлікарні Кулик Богдан Володимирович.Витягує людей с того світу!сам на собі іспитав. не міг ходити, появився страх,страшне головокружіння. спав по три години на добу.лікуввся у багатёх лікарів.тільки виманили гроші.думав що вже все.поки не відвезли до кулика б.в.три роки виводив с того стану.втікла жінка,не витримала,зараз живу повноціним житям, другий раз женився.та він лікує не тільки таки розлади,а і наркоманію і наркозалежнисть. можу гарантувати 99% результат,якщо возметься значить вилікує гарантія,лікарь від бога!
Порадьте хорошого травматолога (для дорослих). На футболі отримав травму гомілкостопа (підвернув ногу). УЗД показало що звязки сильно потянув. Звернувся в поліклініку на Симоненка до лікаря Вовка В.М. Вроді лікар нічого так, але для певності хочу звернутись ще до іншого.
сьгодні я найщасливіша я була в Огородніка Ю.Ю і він мені сказав що я вагітна!люди це найкращий і найрозумніший лікар якого я знаю.це лікар від Бога,спокійний добрий і навіть не знаю як ще можна описати ЛЮДИНУ яка є справжнім асом в гінекології.хто має проблеми із гормонами не може завагітніти- звертайтесь тільки до ОГОРОДНІКА Ю.Ю. ---------- Додано в 13:54 ---------- Попередній допис був написаний в 13:49 ---------- НЕЗНАЮ ЯК Ю.І. АЛЕ Огородрік Ю,Ю.є найкращим ---------- Додано в 13:55 ---------- Попередній допис був написаний в 13:54 ---------- НЕЗНАЮ ЯК Ю.І. АЛЕ Огороднік Ю,Ю.є найкращим