Зверніться на Чупринки там є дуже хороший гастроентерогол, сама лікувалась. Маю надію Вам допоможе. напишіть мені вечером, пошукаю дані лікаря ---------- Додано в 14:35 ---------- Попередній допис був написаний в 14:29 ---------- У поліклініці на Симоненка є хороший проктолог, якщо Вам потрібно я дізнаюсь Прізвище і години прийому. Знаю що до нього тяжко потрапити, черга жахлива, потрібно пів дня потратити. напишіть якщо ще потрібно
[/COLOR] У поліклініці на Симоненка є хороший проктолог, якщо Вам потрібно я дізнаюсь Прізвище і години прийому. Знаю що до нього тяжко потрапити, черга жахлива, потрібно пів дня потратити. напишіть якщо ще потрібно[/QUOTE] Доброго дня! Так ДУЖЕ потрібно хорошого проктолога, пишіть сюди на форум, щоб і іншим було людям. Якщо можливо то і телефон і повністю адресу і як звати ,бо сама я не за Львову, а з Дубного, в батька проблеми з простатою, то шукаю хорошого уролога чи проктолога! Дякую!
Чому з простатою до проктолога? Однозначно до уролога! На сьогодні кращий професіонал – проф.Юрій Борис на каф.урологіїї Медуніверситету.
То може порадимо краще до аналога або гінекалога? Гінеколог теж досліджує через пряму кишку, може дійсно ще спочатку спочатку до нього варто? З вами не зіскучишся в жодній темі! Ви і тут недоречно, аби тільки на свій лад баламутити православних!
Підкажіть хорошого судинного хірурга, або лікаря який компетентний в діагностиці , зокрема судин. Дуже потрібно ,дякуЮ! Якщо можно в приват.
Приватний лікар(анонімно) Привіт всім!!! Порадьте будь-ласка хорошого лікаря дерматовенеролога у Львові, який дійсно займається лікуванням. дякую
Сходіть на Замарстинівську (недалеко від перехрестя з Липинського). Там нормальні лікарі і є своя лабораторія. Принаймі, коли в мене був висип, то лише там визначили чому і що то, і нормальне лікування призначили. А перед тим був в поліклініках і у проХВесорів, дико трохи що час втратив. Десь вдома маю тел. до лікарки звідти. Ввечері , якщо знайду, кину в приват. Не пробували інколи свою бздурню прикривати кнопочкою "off"
Візьміть доц.Сидоренка Віктора – ще не чув невдач або шахрайства. Коли не може – каже – не можу. тел. кабінетів 270-21-42 Керченська17а, 227-03-07 Сокільники що докладніше, мені в приват
Єлісєєв Генадій Юрійович з обласної лікарні. Дуже хороший судинний лікар. Сам проводить ультразвукову діагностику в приватному діагностичному центрі на вул. Кармелюка (бічна Личаківської, зупинка Медінститут. Ця вулиця починається десь біля 52-54 будинку по Личаківській). Але треба попередньо до нього записатися.
Шановні Львів"яни! Допоможіть порадою! Маю маленького сина 1р.11міс. Нам виставили діагноз РЕФЛЮКС СЕЧОВОГО МІХУРА ,направлятимуть до Львова.Скажіть яка з дитячих урологій (а їх у вас досить багато)найбільш оснащена та має досить кваліфікованих лікарів,бо при підтвердженні діагнозу нам світить операція.Важлива вірність діагностики та виконання процедури.Якщо допустити помилку,то можна втратити нирки з часом! Будь-ласка,не лишіть мого листа поза увагою,Маріанна з Івано-Франківська.
спробуйте не показувати діагноз. Чи дійдуть до цього ж лікарі знову у Львові. Можу пошукати вам лікаря, якщо звернетися у ПП.