Пошук лікаря

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем TARIKAFR, 30 лип 2008.

1. химера

химера Member

Зверніться на Чупринки там є дуже хороший гастроентерогол, сама лікувалась.
    Маю надію Вам допоможе.
    напишіть мені вечером, пошукаю дані лікаря

---------- Додано в 14:35 ---------- Попередній допис був написаний в 14:29 ----------

У поліклініці на Симоненка є хороший проктолог, якщо Вам потрібно я дізнаюсь Прізвище і години прийому.
    Знаю що до нього тяжко потрапити, черга жахлива, потрібно пів дня потратити. напишіть якщо ще потрібно

• Подобається Подобається x 1
  2. Selen

Selen New Member

[/COLOR]

У поліклініці на Симоненка є хороший проктолог, якщо Вам потрібно я дізнаюсь Прізвище і години прийому.
    Знаю що до нього тяжко потрапити, черга жахлива, потрібно пів дня потратити. напишіть якщо ще потрібно[/QUOTE]

Доброго дня! Так ДУЖЕ потрібно хорошого проктолога, пишіть сюди на форум, щоб і іншим було людям. Якщо можливо то і телефон і повністю адресу і як звати ,бо сама я не за Львову, а з Дубного, в батька проблеми з простатою, то шукаю хорошого уролога чи проктолога! Дякую!

3. orfej

orfej Well-Known Member

На Чупринки доц. Звенислава Гельнер! Перевірена!

• Подобається Подобається x 2
  4. orfej

orfej Well-Known Member

Чому з простатою до проктолога?
    Однозначно до уролога!
    На сьогодні кращий професіонал – проф.Юрій Борис на каф.урологіїї Медуніверситету.

5. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

річ в тім, що досліджуюють її через анус.

6. orfej

orfej Well-Known Member

То може порадимо краще до аналога або гінекалога?
    Гінеколог теж досліджує через пряму кишку, може дійсно ще спочатку спочатку до нього варто?

7. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Ви у всьому бачите реліігйну проблему?

8. Redshama

Redshama Колишня дружина москаля

Підкажіть хорошого судинного хірурга, або лікаря який компетентний в діагностиці , зокрема судин. :cry:Дуже потрібно ,дякуЮ! Якщо можно в приват.

9. irinkasova

irinkasova New Member

Приватний лікар(анонімно)

Привіт всім!!! Порадьте будь-ласка хорошого лікаря дерматовенеролога у Львові, який дійсно займається лікуванням. дякую

10. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Сходіть на Замарстинівську (недалеко від перехрестя з Липинського). Там нормальні лікарі і є своя лабораторія. Принаймі, коли в мене був висип, то лише там визначили чому і що то, і нормальне лікування призначили. А перед тим був в поліклініках і у проХВесорів, дико трохи що час втратив. Десь вдома маю тел. до лікарки звідти. Ввечері , якщо знайду, кину в приват.

11. Vorodja

Vorodja Member

А що саме Вас турбує???

12. orfej

orfej Well-Known Member

Візьміть доц.Сидоренка Віктора – ще не чув невдач або шахрайства.
    Коли не може – каже – не можу.

13. poetka

poetka Дуже важлива персона

Логопеда.....Шукаю!

14. Locke

Locke невиправний реаліст

Єлісєєв Генадій Юрійович з обласної лікарні. Дуже хороший судинний лікар. Сам проводить ультразвукову діагностику в приватному діагностичному центрі на вул. Кармелюка (бічна Личаківської, зупинка Медінститут. Ця вулиця починається десь біля 52-54 будинку по Личаківській). Але треба попередньо до нього записатися.

15. lydvin

lydvin Member

Уролог

Порадьте, будь ласка лікаря уролога, андролога. Буду вдячна всім!!!

16. lodochka

lodochka New Member

Порадьте будь-ласка хорошого нефролога.
    Перечитала всю тему -майже нічого конкретного нема.

17. MariannaFrankivsk

MariannaFrankivsk New Member

Шановні Львів"яни! Допоможіть порадою! Маю маленького сина 1р.11міс. Нам виставили діагноз РЕФЛЮКС СЕЧОВОГО МІХУРА ,направлятимуть до Львова.Скажіть яка з дитячих урологій (а їх у вас досить багато)найбільш оснащена та має досить кваліфікованих лікарів,бо при підтвердженні діагнозу нам світить операція.Важлива вірність діагностики та виконання процедури.Якщо допустити помилку,то можна втратити нирки з часом! Будь-ласка,не лишіть мого листа поза увагою,Маріанна з Івано-Франківська.

18. Garan

Garan New Member

хто знає педіатра хорошого, щоб додому визвати..........

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

спробуйте не показувати діагноз. Чи дійдуть до цього ж лікарі знову у Львові.
    Можу пошукати вам лікаря, якщо звернетися у ПП.

20. olk

olk New Member

******* Марта ******* Чорнобильська лікарня

Останнє редагування модератором: 2 лис 2011
а де твій аватар? :)