Пошук лікаря

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем TARIKAFR, 30 лип 2008.

1. Olegovna

Olegovna New Member

Доброго дня! порадьте будь-ласка хорошого травматолога, бо зараз стоїть питання про артроскопію коліна, а хотілось почути думку ще одного спеціаліста. Заздалегідь дякую.

2. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

ЛОДСКЛ
    Грицюк Ігор
    P.S. кращого не знайдете, імхо (не тільки моє)

• Подобається Подобається x 2
  3. Кохана

Кохана LuBimaya

ам... скажіть, будь-ласка, що то є? львівська обласна дитяча с... клінічна лікарня? де знаходиться?

4. syavych

syavych копач

спеціалізована... (она же Чорнобильська). вул. Дністровська, 27

• Подобається Подобається x 1
  5. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

так звана "чорнобильська"
    він на 4 поверсі (чи на третьому? забув.. але там його всі знають)

6. lydvin

lydvin Member

Лікар-проктолог

Доброго дня!

Порадьте, люди добрі, хто знає якого лікаря-проктолога. У Львові чи Тернополі!!!

Щиро дякую всім!

7. majolika

majolika Well-Known Member

Порадьте, будь-ласка, психотерапевта (проблема - депресивний стан, пов'язаний із втратою матері)

8. ViTanya

ViTanya Well-Known Member

тут є окрема тема про психотерапевтів, називається "допомога психолога" http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=28705&page=4, допис #72, і 73

---------- Додано в 18:04 ---------- Попередній допис був написаний в 17:58 ----------

У Львові - Зав.в-лом проктології в медінституті (Льв. обл.клінічна лікарня, вул Нєкрасова) Витвицький Ігор Карлович, тел. в кабінет 295-37-37, моб. 0677448826

9. majolika

majolika Well-Known Member

і кого саме з них порадите?

10. ViTanya

ви будете сміятись, але нікого. Це не тому, що вони погані, просто нікого з них не знаю особисто. Подруга з депресією зверталась до одного, якого в цьому списку немає, каже, що їй дуже допоміг. Працює в державній установі: стаціонар від Львівського психдиспансеру, вул. О. Бесараб, 2. Це Гривул Ростислав Теодорович, тел. 097-3417443

11. lydvin

lydvin Member

:

Доброго дня!

Порадьте, люди добрі, хто знає якого лікаря-проктолога. У Львові чи Тернополі!!!

Щиро дякую всім!
    unknown:

12. ViTanya

щось не зрозуміла, чи то Витвицький, який, до речі, є чудовим проктологом, вам не підходить, чи то ви попередніх дописів на цій же сторінці не читаєте?

13. lydvin

lydvin Member

Дякую, щось я його прогледіла:blush::sorry:

14. IrinkaPM

IrinkaPM New Member

Скиньте номер телефона

Будь ласка якщо в когось є скиньте мені номер телефона Кобзи І.І. Оскільки маму направляють на операцію судини, то порадили його як хорошого спеціаліста. Дуже дякую.:)

15. lydvin

lydvin Member

А мені рекомендували Кобза Тараса. Якщо підійде-можу скинути його номер

16. poetka

poetka Дуже важлива персона

Я вже настільки втомлена маминою хворобою,що вже починаю сумніватись в наших лікарях...
    Людоньки порадьте хорошого хірурга гастероентеролога(вибачте,якщо не так написала,не знаю,як правильно має звучати ...)Мама вже 2 місяці в лікарні,а вони так лікують,якось дуже дивно,я заплуталась, а грошей пішло о-го-го,якщо так далі піде я"чокнусь":sad:

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

В якій лікарні ваша мама?

18. Svjato

Svjato Well-Known Member

Та на Топольній, начебто...

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

20. snoopserg

snoopserg New Member

Можливо це пов'язано з гайморитом, попробуй промивати ніс водою з морскою сіллю. Можеш зробити ренген і лор подивиться на гайморові пазухи

а де твій аватар? :)